Intro

bonusul Happy Friday de la 1xBet: caracteristici și condiții

Счастливая пятница 1xBet
Acest articol despre Happy Friday de la 1xBet va vorbi despre o promoție destul de populară și tentantă. În plus față de bonusul de bun venit, jucătorii se pot bucura și de alte bonusuri interesante de la 1xbet, pe care casa de pariuri le oferă cu generozitate pariorilor săi. Despre unul dintre ei vom vorbi astăzi. Din articol veți afla despre caracteristicile bonusului, regulile de pariere, condițiile de primire a acestuia și alte puncte importante.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

„1xbet Happy Friday”: Caracteristicile bonusului

În fiecare vineri, casa de pariuri 1xbet organizează o promoție în care puteți câștiga până la 100 $ *. Trebuie să vă înscrieți pentru el în termen de 24 de ore, de obicei este de la 00:00 la 23:59. În același timp, trebuie să aveți timp să faceți un depozit și să pariați bonusul. Suma bonusului va fi întotdeauna egală cu depozitul făcut vineri (dar nu mai mult de 100$*). Cea mai mică sumă pentru un bonus este de 1$*. Pentru a fi sigur că primiți bonusul, vă rugăm să verificați în prealabil setările contului dvs. Este de dorit ca informațiile despre dvs. să fi fost introduse în câmpurile corespunzătoare din profil, iar contul în sine – verificat. De asemenea, atunci când vă înregistrați nu uitați să bifați căsuța de acceptare a participării la ofertele de bonus pentru evenimente sportive. Vă recomandăm să citiți în prealabil regulile promoției, astfel încât să nu pierdeți minute prețioase în ziua de vineri.

bonusul 1xBet Lucky Friday: condiții pentru primirea acestuia

Pentru a obține bonusul (pentru detalii despre contul de bonus 1xbet în articol), trebuie să fiți un utilizator activ și să faceți acțiuni zilnice pe cont. Adică pentru a face cel puțin un pariu minim, dar în fiecare zi. Și, de asemenea, în cadrul unei zile (în special în timpul zilei de vineri) efectuați 3 pași simpli:

  1. Înregistrați-vă pentru promoție.
  2. Faceți un depozit și primiți automat un bonus egal cu depozitul din contul dvs. de bonus, dar nu mai mult de 100 $ *. Suma minimă de depunere pentru a obține bonusul este de 1 $ *.
  3. Câștigați bonusul înapoi.

Rețineți că bonusul este disponibil doar o singură dată pentru fiecare jucător. De asemenea, această promoție nu poate fi folosită în combinație cu alte oferte Счастливая пятница от 1хБет

„1xbet Happy Friday”: reguli de pariere

Ar fi prea ușor dacă bonusul primit ar putea fi pur și simplu retras. Acesta trebuie să fie pariat. Până când nu sunt îndeplinite toate condițiile de pariere, nu este posibilă retragerea banilor din contul de bonus. Deci, cum pariați bonusul 1xBet Lucky Friday? Principala condiție este – trebuie să o faceți vineri! Asta înseamnă că rezultatele evenimentelor pe care pariați trebuie să fie, de asemenea, anunțate vineri. În caz contrar, acestea nu vor conta pentru condițiile de pariere și vor fi pur și simplu arse. Așadar, pentru a îndeplini condițiile, trebuie să pariezi o sumă bonus de 3 ori. Adică, dacă ai primit un bonus de 50$*, mizează 150$*. Pariul trebuie să fie de tip expres, astfel încât să afli rezultatul în 24 de ore. Fiecare parlay trebuie să aibă minim 3 evenimente. Fiecare eveniment are o cotă minimă de 1,4. Schema de pariere a bonusului 1xBet Lucky Friday Bonus este după cum urmează:

  1. Formați un cupon în conformitate cu toate regulile.
  2. Introduceți suma pariată.
  3. Selectați un cont bonus.
  4. Faceți clic pe „Plasați un pariu”.

Următorul cupon poate fi plasat numai după ce sunt cunoscute rezultatele celui precedent. Este important să rețineți că trebuie să depuneți întreaga sumă de bonus înainte de a putea retrage din contul dvs. de joc. În caz contrar, toate bonusurile și câștigurile din aceste fonduri vor fi pierdute. De asemenea, rețineți că pariurile la care se face un retur nu se iau în considerare Акции и бонусы 1хБет

bonusul 1xBet Black Friday

Mulți jucători confundă adesea cele două nume, Black Friday și Happy Friday 1xbet, crezând în mod eronat că sunt două oferte diferite. Cu toate acestea, să fim clari în acest punct. Este aceeași promoție pe care 1xbet o desfășoară în zilele de vineri. Doar că atunci când a fost creat a fost numit Black Friday 1xBet, iar ulterior (provizoriu în 2018) casa de pariuri și-a schimbat numele în Happy. Prin urmare, numele „Black Friday” este depășit. Cu toate acestea, aici s-au încheiat toate schimbările, regulile au rămas aceleași. *Sau echivalentul în moneda locală.

Știri relevante