Intro

Casa de pariuri 22Bet: depozit

Пополнение депозита 22Бет
Atunci când alegeți o casă de pariuri, este important să acordați atenție numărului de metode de depunere oferite, lipsei de comisioane și timpului de procesare a tranzacțiilor. De asemenea, ar trebui să citiți despre problemele care pot apărea atunci când efectuați o depunere și despre activitatea echipei de asistență. În toate cazurile, 22Bet are ceva de oferit utilizatorilor. Casa de pariuri oferă mai mult de 70 de modalități de a depune bani în cont, nu percepe o taxă pentru a face un depozit la 22bet. Să descriem mai detaliat procesul de depunere și metodele actuale de plată

Metode de efectuare a unei depuneri la 22Bet

După ce se înregistrează pe site-ul 22bet fiecare parior trebuie să facă un depozit. Aceasta este o condiție prealabilă pentru formarea pariurilor pe platforma de jocuri de noroc. Cu toate acestea, în această etapă, biroul nu verifică identitatea jucătorului, verificarea pariorului se efectuează în timpul cererii de retragere.

După cum sa menționat în introducere, numărul total de metode de plată depășește 70. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că în Ucraina, Rusia, Kazahstan sau alte țări puteți face o depunere folosind aceleași metode. Ele diferă, ceea ce se datorează modului în care funcționează serviciile în diferite țări. Puteți găsi detalii despre metodele disponibile pentru fiecare țară în contul dvs. personal, la rubrica „Reîncărcare”.

În mod convențional, toate metodele de a face depuneri în 22Bet pot fi împărțite în:

 • Carduri bancare. Platforma acceptă carduri ale sistemelor de plată Visa, MasterCard și Maestro.
 • Portofele electronice. Utilizatorii pot folosi Skrill, Perfect Money, iWaller.
 • Sisteme de plată. Puteți depune bani în contul dumneavoastră 22Bet prin ecoPayz și Neteller.
 • Transferuri bancare și online banking. De exemplu, puteți face o depunere în Ucraina prin Privat24 și Monobank.
 • Criptomonede. Casa de pariuri acceptă Bitcoin, Ethereum, Dogecoin și altele pentru plată.
 • Terminale de plată. pot fi folosite iBOX, Paynet și altele.
 • Carduri preplătite. Nu sunt acceptate în toate țările.

Пополнение счета 22Бет

Casa de pariuri actualizează în mod constant lista de servicii pentru depunerea de bani în contul 22bet. De aceea, vă recomandăm să verificați metodele de plată actuale pe site-ul casei de pariuri.

Depunerea de bani la 22Bet

Utilizatorii pot depune 22Bet în orice mod convenabil pentru ei înșiși și fără niciun comision din partea casei. Cu toate acestea, trebuie amintit că pot fi percepute taxe suplimentare de către serviciul prin care se face depunerea. Pentru a minimiza costurile și pentru a folosi banii din comision pentru pariuri sportive la 22Bet, recomandăm să citiți tarifele instrumentelor de plată.

Suma minimă de depunere începe de la 1 USD sau echivalentul în altă monedă. Aceasta depinde de serviciul de plată ales. În plus, casa de pariuri are o limită superioară pentru depunerea la 22Bet. Puteți găsi cotele pe pagina „Depozit”.

Procesul de reîncărcare a contului de la 22Bet este similar pentru toate metodele: trebuie să selectați instrumentul de plată, să specificați suma de reîncărcare, să introduceți detaliile, să confirmați tranzacția. Cu toate acestea, există particularități care merită să fie menționate:

 • Atunci când plătiți cu cardul bancar pe 22Bet, puteți lega detaliile pe site-ul casei de pariuri. Se va crea un token digital al cardului, care vă va permite să faceți o tranzacție instantanee la următoarea depunere, fără a fi nevoie să introduceți detaliile.
 • Folosind portofelul electronic pe 22Bet puteți trimite bani atât prin serviciul de portofel, cât și prin contul de utilizator. Ai nevoie de autorizare și confirmarea transferului pentru a finaliza operațiunea.
 • Datorită sistemelor de plată este posibil să depui bani la 22bet la fel de ușor ca prin intermediul portofelelor electronice.
 • Cu ajutorul serviciilor bancare online puteți face transferuri către 22Bet aproape instantaneu. Cu toate acestea, toate tranzacțiile sunt verificate de bănci și pot fi blocate în țările în care jocurile de noroc sunt interzise.
 • Depunerea de bani la 22Bet dintr-un portofel cripto este cea mai sigură opțiune pentru transferul de fonduri către un cont de jocuri de noroc. Casa de pariuri lucrează cu toate criptomonedele populare.
 • Depunerea la 22Bet prin intermediul unui terminal de plată este o modalitate accesibilă, dar jucătorul trebuie să fie conștient de comisioanele mari percepute de servicii.

Внесение денег на счет 22Бет

Vă rugăm să rețineți din nou că nu toate metodele de plată sunt disponibile în țările în care operează casa de pariuri. Puteți verifica informațiile actuale în cabinetul personal al jucătorului.

Verificarea depozitului pe site-ul 22Bet

Transferul de bani în contul tău este afișat automat în cabinetul personal pe 22Bet. Așadar, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la profilul dvs. și să verificați soldul în colțul din dreapta sus. Acesta ar trebui să se schimbe cu suma transferată (excluzând eventualele comisioane de la serviciile de plată).

Există cazuri de depuneri întârziate, așa că este necesar să păstrați chitanțele de plată sau capturi de ecran ale tranzacțiilor până când banii ajung în cont. În cazul în care banii nu vin pentru o perioadă lungă de timp, puteți contacta serviciul de asistență și puteți încerca să aflați în ce parte a apărut eșecul și unde să căutați banii. Dar dacă au existat nereguli în transfer, de exemplu, depozitul a fost făcut de pe un alt card sau banii sunt de origine suspectă, casa de pariuri are dreptul să îi returneze proprietarului.

Dacă aveți întrebări sau îndoieli, trebuie să contactați serviciul de asistență tehnică 22Bet. Acest lucru se poate face prin e-mail sau prin chat live.

Știri relevante