Intro

Cât timp durează să retrageți bani de la 1xBet?

1хБет сколько выводится платеж
După ce jucătorii au ales un instrument de plată și au solicitat fonduri, se întreabă: „Cât durează retragerea de la 1xbet?” În articolele anterioare am scris deja despre acest lucru în trecere. Cu toate acestea, am decis să extindem subiectul prin adăugarea de răspunsuri la toate întrebările utilizatorilor despre retragerile în contul lor personal
.[/box_text]

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cât timp durează să retrageți bani de la 1xBet?

Procesul de retragere a banilor de la 1xBet constă în mai multe etape:

  • Un jucător alege una dintre metodele de plată disponibile în cabinetul personal( secțiunea1xBet „Retragerea din contul dvs.”).
  • Pariorul trimite o cerere de transfer de fonduri din contul de joc în contul său personal. În această etapă, cererea merge la casa de pariuri pentru verificare. Aceasta poate fi efectuată automat sau, dacă compania are întrebări suplimentare cu privire la originea banilor – prin intermediul departamentului financiar al 1xbet.
  • Casa de pariuri confirmă plata și o transferă în sistemul de plată.
  • Sistemul de plată procesează cererea și transferă fondurile în contul personal al jucătorului.

Timpul total de retragere a banilor de la 1xbet include toate etapele de mai sus și depinde de:

  • Verificarea fondurilor de către birou. În cazul în care tranzacția este verificată automat, aceasta va dura până la 10 minute. Dacă este manuală, verificarea poate dura de la o jumătate de oră la câteva ore, mai rar – zile.
  • Metoda de plată selectată. Fiecare serviciu de plată are propriile reglementări pentru procesarea plăților. În unele cazuri, procesarea tranzacțiilor este afectată de weekend-uri și sărbători. Apoi, transferul va fi efectuat într-o zi lucrătoare, iar timpul de retragere de la 1xBet poate crește cu câteva zile.

1хБет минимальная сумма платежа

Pe baza celor de mai sus, se poate spune că va fi dificil pentru utilizator să calculeze timpul exact de retragere de la 1xbet. Prin urmare, merită să se bazeze doar pe valorile medii.

1xBet: cât timp durează să retrageți bani?

După cum sa menționat în secțiunea anterioară, este aproape imposibil de specificat timpul exact de care va fi nevoie pentru a primi o plată de la 1xbet în contul personal. Jucătorii pot folosi tabelul nostru pentru a-și planifica tranzacțiile de retragere:

Metoda de retragere a banilor

Durata medie a transferului

Suma pe tranzacție

Carduri VISA, Maestro 1 minut – 7 zile de la 100 de ruble*
Carduri bancare Mastercard, Mir 1 minut – 7 zile de la 1000 de ruble*
Portofele electronice Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO, etc. 1 – 30 minute de la 100 ruble*
Portofelul Jeton 1 – 30 minute de la 89,91 ruble*
Sistemul de plată Ecopayz 15 – 30 minute de la 908,05 RUB*
Sistemul de plată Payeer 15 – 30 minute de la 179,82 RUB*
Criptomonedă Bitcoin până la 10 minute de la RUB 15270*
Criptomonedă Litecoin până la 10 minute de la 105 ruble*

*Sau echivalentul în altă monedă

Vă rugăm să rețineți că suma minimă pe tranzacție pe site-ul 1xBet poate varia. Informațiile actuale pot fi găsite în secțiunea „Retragere din cont” din cabinetul dvs. personal.

În cazul în care aveți probleme cu retragerea de bani de la 1xBet, vă recomandăm să citiți articolul nostru.

Întrebări frecvente despre retragerea de bani de la 1xBet:

📃 De ce depinde viteza de retragere 1xbet?

Retragerea de fonduri din contul 1xBet se efectuează în conformitate cu un regulament clar. Poate dura de la câteva minute până la o săptămână din momentul în care solicitați retragerea până când fondurile sunt creditate în contul dvs. principal. Viteza de procesare a solicitării depinde de verificarea profilului (dacă nu există documentele necesare, merită să le furnizați pentru verificarea identității); suma de plată (casa de pariuri poate stabili limite privind suma maximă de bani care poate fi retrasă); metoda de plată selectată (banii pot dura mult timp pentru a fi procesați prin reglementările serviciului de plată); țara de reședință a pariorului (monitorizarea financiară pentru toate plățile funcționează în unele țări) și viteza echipei 1xbet care procesează cererea. Alți factori pot afecta, de asemenea, viteza de retragere, dar nu la fel de semnificativ.

⏱️ Cât timp durează să retragi bani de la 1xbet?

Mai mult de 30* de metode de retragere sunt disponibile pentru utilizatorii 1xbet, începând de la transferul de carduri până la transferul de cripto-conturi. Deoarece toate serviciile au propriile reglementări, viteza de solicitare a retragerii de la 1xbet este o valoare dinamică. Timpul de retragere variază de la 1 minut la 7 zile. Informații detaliate despre durata de retragere a fondurilor din contul casei de pariuri pot fi găsite în articolul
*Numărul de metode de plată depinde de țara de reședință a jucătorului.

⏳ Cât timp durează să retrag bani de la 1xBet pe cardul meu?

Transferurile către card sunt considerate una dintre cele mai rapide pe 1xBet. Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui să facă o distincție între retragerea de bani de la 1xBet prin transfer p2p și la detaliile cardului bancar. În primul caz, plata se face prin numărul de card și are loc în câteva minute (timpul poate crește din cauza verificărilor finmonitoring). În al doilea caz, plata se face în conformitate cu regulile sistemului de plată al țării. Prin urmare, veți primi banii în termen de 24 de ore (câteva ore în medie). Detaliile privind detaliile de plată trebuie consultate pe site-ul web al băncii naționale locale.

Știri relevante