Intro

Ce este roata norocului la 1xBet?

Колесо фортуны 1хБет
După ce se înregistrează pe site, jucătorii au acces deplin la secțiunea „PROMO”. Aici utilizatorii vor găsi zeci de promoții și diferite tipuri de bonusuri 1xBet. Printre acestea, Roata Norocului de la 1xBet este foarte populară. Participarea la această promoție permite pariorilor să primească puncte și cadouri valoroase. În același timp, costul rotirii roții este destul de democratic.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este promoția Wheel of Fortune de la 1xBet?

Wheel of Fortune (Lucky Wheel) la 1xbet este o ofertă promoțională care funcționează în mod permanent. După cum puteți înțelege din nume, jucătorilor li se oferă un fel de ruletă, unde sunt disponibile puncte speciale și cadouri valoroase ca câștiguri. Pagina roții promoționale este disponibilă la PROMO – Jocuri bonus – Fortune. O rotire a roții costă 50 de ruble sau echivalentul acestei sume în altă monedă. În plus, pariorii au opțiunea de a primi rotiri gratuite. Participând la alte promoții, un jucător poate primi roata norocului 1xBet’s Wheel of Fortune freespins. De asemenea, este posibil să se schimbe punctele bonus primite pentru depozite și pariuri norocoase pe pagina de prezentare a codurilor promoționale pentru rotiri gratuite în Lucky Wheel. În acest fel, jucătorul își poate crește venitul pentru plasarea activă a pariurilor pe site-ul 1xBet 1хБет - колесо фортуны

Unde este roata norocului la 1xBet?

În ciuda faptului că promovarea 1xbet Wheel of Fortune este disponibilă pentru toți noii veniți, nu toată lumea este conștientă de existența sa. Dezvoltatorii platformei au „împins” oferta în secțiunea „Jocuri bonus”. Deși, din experiență, noii veniți sunt mai probabil să meargă la paginile de promoții și bonusuri, ocolind pagina Bonus Games. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că există subiecte populare în forumuri care răspund la întrebarea „Unde este roata norocului în 1xbet?” După cum sa menționat mai sus, pentru a găsi ruleta cu puncte bonus și premii valoroase, ar trebui să mergeți la pagina „PROMO”. Apoi, ar trebui să vizitați secțiunea „Jocuri bonus” și să găsiți pagina „Fortune”. Pe ea veți găsi jocul cu o scurtă descriere a regulilor.

Ce premii sunt disponibile pentru participanții la roata norocului în 1xbet?

Pentru a participa la promoție, jucătorii trebuie să plătească fonduri proprii de 50 de ruble (sau suma echivalentă) sau să utilizeze rotiri gratuite. Acestea din urmă pot fi obținute prin intermediul secțiunii de prezentare a codului promoțional, schimbând punctele acumulate pentru freespins. Am scris despre modul în care funcționează programul de bonusuri 1xBet într-un articol separat. Utilizatorii care învârt ruleta pot câștiga astfel de premii:

  • 25, 50, 100, 500, 500, 1000, 3000, 5000, 5000, 10000, 100.000, 250.000, 500.000 și 100.000 puncte bonus.
  • Telefon, tabletă sau laptop (toate gadgeturile Apple).
  • Alte premii valoroase care pot apărea din când în când.

În plus, există sectoare pe roata norocului de la 1xbet care vor aduce utilizatorului 0 puncte pe rotire. Prin urmare, pierderile sunt, de asemenea, posibile, chiar și la fel ca și câștigurile Колесо фортуны в 1хБет

Cum pot câștiga pe roata norocului la 1xbet?

Puteți găsi oferte pe net de la diverși escroci care sunt dispuși să împărtășească o schemă de câștig pe roata norocului 1xbet. Cu toate acestea, dorim să dezamăgim cititorii: nu există nicio schemă de câștig în această ruletă. Întreaga strategie se bazează pe plata / primirea unei rotiri gratuite și apăsarea butonului „Spin”. Apoi, conform casei de pariuri, sistemul selectează aleatoriu premiul. Cu toate acestea, există un algoritm în funcționarea jocului, care funcționează în mâna casei de pariuri 1xBet. Prin urmare, premiile sub forma unei cantități mari de puncte bonus sau gadgeturi nu cad de multe ori. În experiența de a juca orice joc de ruletă, merită să faceți câteva rotiri și să vedeți ce oferă sistemul jucătorului. Dacă reușiți să câștigați mai mult de 500 de puncte bonus în Roata Norocului de la 1xBet, de obicei veți câștiga zero sau 25 de puncte bonus la următoarele rotiri. În acest caz, ar trebui să așteptați un timp și să încercați să pariați din nou. Același lucru ar trebui făcut dacă după primele 3-5 pariuri nu se pot obține câștiguri interesante. Astfel, cea mai bună schemă pentru a câștiga în roata norocului la 1xbet este de a fi calm. Este mai bine să faceți câteva rotiri la intervale de timp decât să vă suflați întregul buget dintr-o dată.

Știri relevante