Intro

Ce este totalul la 1xBet și cum îl folosesc?

1хБет тотал в ставках
Casa de pariuri 1xBet oferă utilizatorilor diverse tipuri de pariuri pe evenimente sportive. Cu toate acestea, cea mai populară opțiune de pariere în rândul noilor veniți este rezultatul meciului (victoria primei echipe, victoria celei de-a doua echipe, egalitate etc.). Acest lucru nu este surprinzător, deoarece astfel de rezultate sunt cele mai ușor de prezis. Dar dacă vă uitați la istoricul de pariuri al unui parior experimentat, puteți vedea pariuri pe handicapuri și totaluri. Ce este total în 1xbet și cum să utilizați acest tip de pariuri – citiți articolul.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce înseamnă total în 1xBet?

După cum puteți vedea din partea introductivă, totalul este un pariu pe un anumit număr de evenimente. Poate fi vorba de numărul de goluri marcate, puncte marcate, cartonașe, înlocuiri, etc. Deci, totalul la 1xBet este un pariu foarte interesant, care poate fi folosit atât de începători, cât și de profesioniști.

În linia casei de pariuri, totalul este notat cu litera „T”. În plus, utilizatorilor li se oferă pariuri marcate cu „TB” și „TM”. Sub acestea se află valorile „total mai mult” și, respectiv, „total mai puțin”. Diferența dintre aceste pariuri nu este greu de înțeles:

  • Cu„Totalmore„, jucătorul prezice că vor exista mai puține rezultate de evenimente în meciul sportiv decât oferă casa de pariuri. De exemplu, un TB (0.5) într-un meci de fotbal înseamnă că cel puțin un gol va fi marcat.
  • Dacă se alege opțiunea de pariere„Total mai puțin„, utilizatorul se așteaptă ca numărul de evenimente să fie mai mic decât cel oferit. De exemplu, un TM (0,5) într-un meci de fotbal înseamnă că nu se va marca niciun gol.

În plus față de totalul clasic, casa de pariuri 1xbet oferă jucătorilor un total individual. Acesta este numărul de rezultate ale evenimentului care sunt legate de o anumită echipă sau de un anumit atlet. Pe site-ul casei de pariuri, un astfel de pariu este indicat de IT. În plus, există o oportunitate de a face un total individual mai mult (B) și mai puțin (M).

Ce tip de total pe site-ul 1xBet?

În funcție de piața de pariuri pe care o selectați, există diferite totaluri disponibile pentru 1xbet. Acestea diferă unul de celălalt prin cote și metoda de calcul. În plus, este posibil să se întâlnească nume diferite de totaluri, care sunt aceleași.

Utilizatorii pieței de pariuri 1xbet au la dispoziție astfel de totaluri:

  • Totalurilefracționare (regulate) sunt totaluri care conțin jumătăți în valoarea numerică, de exemplu mai mult de 2,5 sau mai puțin de 1,5.
  • Totalurileîntregi sunt pariuri care conțin numere întregi, de exemplu mai mult de 1 și mai puțin de 2. În plus, la astfel de pariuri este posibil să se recupereze banii dacă meciul se termină cu valoarea exactă a totalului. Ca exemplu, putem lua un pariu pe un meci de fotbal cu un TB 2. Dacă meciul se termină cu 2-0, pariorul își primește pariul înapoi fără niciun câștig.
  • Pariurileasiatice (cvadruple) sunt pariuri în care sunt disponibile valori cu sferturi, de exemplu, mai mult de 1,75 și mai puțin de 3,25.

Specificul de calcul al fiecăruia dintre totalurile de la 1xBet poate fi găsit în reguli, pe pagina casei de pariuri.

Тотал 1хБет в ставках

Cum pariez pe totaluri și extra-totale la 1xBet?

Nou-veniții pot crede că casa de pariuri se limitează la a paria doar pe TB și TM. Un pariu valabil poate fi plasat rapid prin selectarea rezultatului dorit pe pagina de evenimente. Acesta va fi trimis imediat pe biletul de pariuri. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe caseta din dreapta și să confirmați pariul.

Totuși, dacă mergeți pe pagina de evenimente, puteți vedea mult mai multe oferte ale casei de pariuri. Puteți vedea valori diferite pentru totalul clasic și pentru totalurile suplimentare la 1xBet. Pentru a plasa totalul suplimentar, trebuie să citiți foaia de cote și valori și să adăugați rezultatul dorit la biletul de pariuri. Apoi, așa cum am descris deja mai sus, introduceți suma de pariat și plasați pariul.

Deoarece selecția de totaluri suplimentare pe 1xBet este largă, vă recomandăm să începeți cu cele mai simple variante. Plasați combinații mai complicate numai după ce ați dobândit experiența de bază.

Mai multe întrebări despre total la 1xBet

❓ 1xbet: ce este un total?

Un total este un pariu care va fi declanșat dacă se atinge o anumită valoare numerică. Jucătorul poate specifica puncte, goluri, cărți, etc. ca rezultat al evenimentelor. În plus, există diferite variante ale totalului, începând de la totaluri individuale cu valori pentru o parte a meciului până la totaluri de pauză. Pentru a face cunoștință cu toate variantele, vă rugăm să vizitați pagina evenimentului sportiv.

✅ Cum pariez pe totalul primei reprize în 1xBet?

Totalul primei reprize este un pariu suplimentar la 1xBet. Pentru a profita de acest tip de pariere trebuie să mergeți la pagina meciurilor sportive. Multe rezultate vor fi oferite aici, printre care se numără și totalurile de pauză. Acestea sunt plasate într-o secțiune separată cu același nume.

📋 Unde pot găsi totalul suplimentar la 1xBet?

Pentru a folosi extratotalurile în 1xbet trebuie să mergeți de la pagina cu toate evenimentele sportive oferite de casa de pariuri la pagina meciurilor individuale. Aici veți găsi toate rezultatele posibile pentru a paria pe care să pariați. Printre acestea puteți găsi mai multe variante de totaluri suplimentare.

Știri relevante