Intro

Ce este un avans la 1xBet și cum îl pot folosi?

Аванс в 1хBet
Nu este neobișnuit ca jucătorii să aibă o situație în care au plasat un pariu pe un eveniment interesant. După aceea, pe site apare o altă ofertă tentantă (cote mari pentru rezultat), dar nu există bani disponibili. În acest caz, ar trebui fie să vă umpleți contul 1xBet, fie să profitați de avansul de numerar al 1xBet. Ce este un avans, cum să obțineți, să utilizați și să îl răscumpărați va fi discutat în noul articol.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este avansul în numerar 1xBet?

Biroul casei de pariuri oferă utilizatorilor loiali privilegii suplimentare. Acestea sunt exprimate în limite mai mari pentru câștiguri și servicii, cum ar fi, de exemplu, administratorul de pariuri 1xBet. Am scris despre acest tip de pariuri într-un articol separat, pe care vă recomandăm să îl citiți. Puteți găsi informații în el, inclusiv avansul de pariuri 1xBet. 1xBet avansul de pariuri trebuie înțeles ca bani care sunt împrumutați de către casa de pariuri. Aceștia pot fi folosiți pentru a plasa pariuri în anumite condiții. În acest fel, utilizatorul are un instrument suplimentar pentru a plasa rapid un pariu gratuit și a obține câștigurile.

Cum pot obține un avans la 1xBet?

După cum am menționat mai devreme, avansul 1xBet nu este disponibil pentru toți utilizatorii. Jucătorii care au făcut cel puțin 10 pariuri pe site pot obține bani în avans. În plus față de acest criteriu, există o altă condiție importantă: prezența obligatorie a cel puțin unui pariu nemutat. Aceasta este „garanția” casei de pariuri că își va primi banii înapoi în cazul în care pariul nu funcționează. Pentru a obține un avans la 1xBet, trebuie să depuneți bani în contul dvs. și să plasați un pariu. Atunci când fondurile proprii nu sunt disponibile sau nu sunt suficiente, puteți adăuga un alt eveniment la biletul de pariuri și puteți verifica oferta casei de pariuri. În cazul în care utilizatorul a fost împrumutat suma, aceasta va fi afișată în linia „Avans disponibil”. În caz contrar, jucătorul rămâne cu utilizarea mai activă a serviciilor casei de pariuri. Nu există alte modalități de a obține un avans de la 1xBet.

Cum se calculează un avans la 1xBet?

Odată ce jucătorii află despre posibilitatea de a utiliza un avans la 1xBet, se întreabă despre suma disponibilă pentru a paria. Biroul casei de pariuri nu dezvăluie algoritmul exact prin care se calculează avansul de la 1xBet. Cu toate acestea, pariorii experimentați sunt informați cu privire la această informație:

  • Valoarea pariurilor neefectuate afectează valoarea avansului. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai mare este suma pariurilor în avans.
  • Suma avansului nu depășește 50% din câștigurile dvs. potențiale la pariuri.

1хБет - Доверительная ставка Să dăm un exemplu rapid. Să presupunem că un jucător are 100 $* în soldul său. El a plasat două pariuri:

  • 40$* la cote de 1,5. Câștigurile potențiale sunt de 60$*.
  • 60$* la cote de 2. Câștigurile potențiale sunt de 80$*.

Astfel, jucătorul poate obține până la 140$ în profituri din pariuri. În acest caz, valoarea avansului nu va depăși 70$*. Deși, din experiența personală, va fi mai mică, în jur de 30-40$*. *Sau echivalentul acestei sume în altă monedă

Cum se utilizează avansul 1xbet?

Întregul proces de utilizare a avansului 1xbet este după cum urmează:

  1. Este necesar să alegeți un eveniment sportiv în pre-meci sau în joc. Meciul trebuie să aibă loc în termen de 48 de ore.
  2. Adăugați rezultatul la pariu și verificați mărimea pariului în avans disponibil.
  3. Pentru a plasa tot sau o parte din depozit ca un pariu de încredere.

În cazul în care întregul avans nu a fost utilizat, acesta poate fi aplicat pentru a plasa un alt pariu de încredere. Casa de pariuri nu limitează pariorul în ceea ce privește numărul de pariuri care pot fi plasate în avans. Principalul lucru este că un avans în 1xBet este disponibil în acest scop.

Cum pot rambursa un avans la 1xBet?

După ce un jucător a folosit un avans la 1xBet, se pune întrebarea cum să ramburseze datoria. Pentru a face acest lucru, jucătorul nu trebuie să facă nimic. Casa de pariuri va debita automat fondurile în conformitate cu următoarea schemă:

  • În cazul în care operațiunea de pariere are succes, utilizatorul va primi câștigurile, cu excepția depozitului.
  • Dacă operațiunea de pariere este pierdută, avansul de pariere la 1xBet va fi rambursat din pariul (pariurile) plasat(e) de către jucător.
  • În cazul în care pariurile proprii sunt pierdute, datoria va fi dedusă din contul jucătorului. Astfel, utilizatorul nu va fi debitat cu fonduri pentru următoarele depozite. Cu toate acestea, acest lucru poate afecta valoarea avansului în viitor.

Доверительная ставка 1хБет Biroul casei de pariuri nu percepe jucătorului nicio taxă suplimentară pentru utilizarea avansului în 1xBet. Prin urmare, acest serviciu este de mare interes pentru pariori.

Mai multe întrebări despre avansul în numerar 1xBet

💵 Ce înseamnă avans în 1xBet?

Un avans la 1xbet înseamnă fonduri pe care casa de pariuri le împrumută utilizatorului. Compania nu percepe o taxă pentru acest serviciu. Cu toate acestea, nu toți pariorii pot profita de avans. Puteți citi mai multe despre detaliile de obținere a bonusului în articol.

💸 Cum funcționează avansul în numerar 1xBet?

Atunci când un jucător are pariuri restante, casa de pariuri 1xBet îi poate împrumuta fonduri gratuite. Le puteți folosi pentru a plasa un pariu de încredere. Cât de mult din avans este oferit de casa de pariuri și cum se calculează este descris în articol.

✅ Cum pot lua un avans pe 1xbet?

Pentru a lua un avans pe 1xBet, trebuie să plasați mai mult de 10 pariuri pe site-ul de pariuri. După aceea, casa de pariuri va calcula un avans pentru parior pentru fiecare pariu nemodificat. Jucătorul îl poate folosi pentru a plasa pariuri de încredere. Numărul de pariuri plasate folosind creditul este nelimitat.

🎰 Cum să pariezi în avans la 1xBet?

Pentru a plasa un pariu în avans, un jucător trebuie mai întâi să parieze pentru banii proprii. După aceea, poate alege un alt eveniment de interes și poate adăuga rezultatul la biletul de pariuri. În fereastra cu parametrii pariului există o linie „Disponibil în avans”. În cazul în care casa de pariuri oferă un astfel de serviciu utilizatorului, suma va fi peste zero. În acest caz, jucătorul poate paria în avans la 1xBet: specificați suma disponibilă pentru pariu și plasați-o. După aceea, se va forma un pariu de încredere.

Știri relevante