Intro

Ce este un cod promoțional 1xBet și cum îl pot folosi?

Что такое промокод 1xBet
Începătorii care fac primii pași în pariurile sportive încearcă să aleagă o casă de pariuri care le poate oferi cele mai bune condiții de la început. 1xBet a primit o mulțime de feedback pozitiv din partea jucătorilor datorită bonusului său decent de înscriere. Și având în vedere faptul că acesta poate fi mărit prin utilizarea codului promoțional 1xbet, biroul va interesa cu siguranță noii pariori. Ce înseamnă un cod promoțional, cum să obțineți unul, unde să îl introduceți și unde să îl folosiți va fi discutat în acest material.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce înseamnă un cod promoțional 1xBet?

Într-unul dintre articolele de pe site-ul nostru, am scris deja ce este un cod promoțional 1xbet. Cu toate acestea, jucătorii au atât de multe întrebări pe tema obținerii de recompense suplimentare de la casa de pariuri. De aceea, am decis să colectăm toate întrebările despre cum să folosim un cod promoțional 1xBet. O parte din informații pot fi găsite în materialul menționat mai sus, iar restul pot fi găsite în acest articol.

Să începem de la elementele de bază – definiția codului promoțional în pariuri. În pariurile sportive, un cod promoțional este o secvență de numere și litere care permite jucătorului să obțină o recompensă suplimentară de la biroul casei de pariuri. Codul trebuie introdus în căsuță la crearea unui cont, la participarea la o promoție sau la plasarea unui pariu. Astfel, un cod promoțional îi oferă jucătorului bonusuri sub formă de bani în plus, pariuri gratuite, cote mai mari etc.

Acum că știți ce este un cod promoțional 1xbet și ce oferă, trebuie să vă dați seama de unde să îl obțineți și cum să îl folosiți.

De unde pot obține un cod promoțional 1xBet?

Biroul casei de pariuri 1xbet folosește diverse instrumente de marketing pentru a atrage noi utilizatori și pentru a populariza marca. Jucătorii care utilizează serviciile companiei pot deveni partenerii săi. Ei sunt cei care au coduri promoționale speciale, care oferă o oportunitate de a obține mai mulți bani pentru primul depozit.

Pentru a găsi un cod special, trebuie să vizitați site-urile partenere, de exemplu, mergeți la recenzia noastră despre casa de pariuri 1xbet. De asemenea, suntem reprezentanți oficiali ai casei de pariuri și oferim cititorilor noștri un cod pentru începători. Codul promoțional STAVKAWIN trebuie folosit în timpul înregistrării pentru a obține până la 30 $ în contul dvs. de bonus (sau echivalentul în moneda locală).

În acest fel, aveți deja un cod promoțional real 1xbet, pe care îl puteți folosi în siguranță pe site-ul casei de pariuri.

Промокод 1хБет (1xBet)

Cum pot folosi codul promoțional 1xBet?

În conformitate cu termenii biroului casei de pariuri, numai jucătorii noi pot utiliza codul promoțional 1xBet. Dacă un utilizator a avut anterior un profil pe portalul de jocuri de noroc și apoi l-a șters, codul promoțional nu va oferi un bonus atunci când se înregistrează din nou. În plus, jucătorii noi care uită să folosească un cod promoțional 1xBet nu vor putea solicita un bonus de bun venit crescut.

Prin urmare, dacă nu aveți deja un profil pe site-ul biroului, vă recomandăm să urmați acești pași pentru a obține o recompensă suplimentară:

  1. Copiați codul STAVKAWIN de pe site-ul nostru și faceți clic pe butonul de înregistrare 1xBet.
  2. Alegeți una dintre metodele de înregistrare oferite. Asigurați-vă că este disponibil câmpul cu codul promoțional. Am scris mai devreme despre cum să completați formularul de înregistrare 1xBet.
  3. Introduceți codul STAVKAWIN în câmpul special.
  4. Finalizați procedura de înregistrare pe site-ul casei de pariuri.

Dacă toți pașii sunt urmați corect, jucătorul va primi fonduri suplimentare atunci când depune peste 130 de dolari sau echivalentul în moneda locală.

Cum pot crea un cod promoțional 1xbet?

În plus față de bonusul de bun venit menționat în secțiunea anterioară, 1xbet oferă jucătorilor posibilitatea de a primi coduri promoționale suplimentare. Acestea pot fi folosite pentru jocuri de noroc (freespins) și pariuri pe sporturi și sporturi cibernetice (freebets). Toate ofertele pot fi găsite în secțiunea „Promo” – „Promo Code Showcase”.

Pentru a crea un cod promoțional 1xbet, un parior trebuie să acumuleze un număr suficient de puncte. Numărul minim de puncte pentru a schimba un cod promoțional este de 50. Acesta poate fi, de exemplu, un cod promoțional pentru un pariu gratuit pe baschet cu cote de cel puțin 1,8, sau o rotire în Lucky Wheel. Există peste 30 de oferte disponibile pe pagina „vitrina de coduri promoționale”.

Vom vorbi despre cum să obținem puncte pentru a crea coduri promoționale 1xBet într-un articol separat.

Cum pot verifica un cod promoțional pe 1xBet?

Merită să împărțim această întrebare în două părți. Casa de pariuri oferă jucătorilor un bonus de înscriere, iar partenerii un cod promoțional suplimentar pentru a crește suma pentru primul depozit. Nu există nicio modalitate de a verifica un astfel de cod promoțional. Chiar dacă îl introduceți în căsuța „Cod promoțional (dacă este cazul)” atunci când vă creați contul, acesta nu va apărea dacă este activ sau nu. Puteți afla dacă codul este activ doar atunci când faceți o depunere: Dacă ați depus 130 de dolari sau mai mult, veți primi în continuare 130 de dolari în contul dvs. de bonus, atunci codul a fost valabil.

Проверить промокод 1хБет

Dacă pariorul a creat un cod promoțional 1xbet folosind punctele sale, sau a primit un bonus de la birou, trebuie să mergeți la secțiunea Promo – Promo Code Showcase. Apoi, faceți clic pe butonul Verificați codul promoțional și introduceți bonusul în linie. Aici, jucătorul poate afla informații despre codul promoțional, precum și să vizualizeze istoricul codurilor lor.

Mai multe întrebări despre „Ce este un cod promoțional 1xBet?

📥 Unde să introduceți codul promoțional 1xBet?

Pentru a obține recompense suplimentare de la casa de pariuri, trebuie să introduceți codul promoțional 1xbet la înregistrare. În opțiunile sugerate pentru crearea unui cont (cu excepția rețelelor sociale și a mesagerilor) există un câmp „Cod promoțional (dacă este disponibil)”. Aici, jucătorul ar trebui să introducă codul promoțional 1xbet disponibil.

✅ Cum pot activa un cod promoțional 1xBet?

Jucătorul nu trebuie să activeze în plus un cod promoțional la 1xbet. Este suficient să introduceți codul corect în câmpul corespunzător la înregistrare. De asemenea, trebuie să finalizați procedura de creare a contului și să îl activați.

Cum pot introduce un cod promoțional în 1xBet pe telefon?

Procesul de utilizare a codului promoțional 1xbet în timp ce creați un cont pe site de pe telefon nu este diferit de cel de pe versiunea desktop. Opțiunea de înregistrare din aplicația mobilă va fi diferită. Cu toate acestea, există, de asemenea, un câmp pentru introducerea unui cod special.

➡️ Cum pariez cu un cod promoțional 1xBet?

Odată ce un jucător a creat un cod promoțional 1xbet pentru un eveniment sportiv în „Vitrina de coduri promoționale”, acesta poate fi folosit atunci când plasează un pariu. Pentru a face acest lucru, selectați evenimentul pentru care a fost creat bonusul. Apoi, atunci când plasați un pariu, trebuie să introduceți combinația de litere și numere în câmpul „Cod promoțional”. Vă rugăm să rețineți, câmpul cu suma pariului trebuie să fie gol. În caz contrar, casa de pariuri 1xBet va decide să deducă banii în loc să activeze freebet-ul.

Știri relevante