Intro

Ce este un handicap la 1xBet și cum îl pot folosi?

Фора 1xBet
Oferta de pariuri 1xBet include multe evenimente sportive. Cu toate acestea, nu toate meciurile pe care casa de pariuri le oferă cote bune. Dacă sunteți interesat de un anumit meci și cotele privind victoria jucătorului sau a echipei nu sunt mari, puteți paria pe total în 1xBet sau pe un handicap. Acest din urmă tip de pariu va fi discutat în articolul de astăzi

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este un handicap în pariurile 1xBet?

Începătorii folosesc adesea cele mai ușoare variante, adică victoria unei echipe, o a doua echipă sau o remiză. Dar, pe măsură ce deveniți din ce în ce mai experimentați, aveți tendința de a prefera totalurile și handicapurile. Un handicap la 1xbet este un pariu pe o echipă sau un sportiv cu o valoare adăugată la scorul final. Poate fi un gol în fotbal, pucuri în hochei, puncte în tenis sau alți indicatori statistici. Handicapurile sunt identificate prin litera F cu adăugarea unei mâini (1 sau 2), valoarea numerică și semnul „+” și „-„. De exemplu, F1(0) și F2(+1). Pornind de aici, formele sunt împărțite în pozitive, negative și zero. Să descriem pe scurt caracteristicile fiecărui tip în funcție de semn:

  • Handicapurile pozitive sunt pariuri cu sau fără un semn plus. În acest caz, partea selectată obține avantajul. Utilizatorul își asumă că jucătorul sau echipa nu trebuie să piardă cu această marjă. De exemplu, utilizatorul a pariat F2(+1) într-un meci de fotbal între Franța și Ucraina. Pentru a câștiga, jucătorul are nevoie ca echipa Ucrainei să câștige meciul sau să obțină o remiză. Dacă pierde la 1 gol, pariul va fi returnat integral, iar dacă pierde la 2 sau mai multe goluri, pariul va fi pierdut.
  • Handicapurile negative sunt pariuri cu semnul minus. În aceste pariuri, echipa trebuie să câștige cu avantajul indicat în handicap. De exemplu, într-un meci de fotbal între Polonia și Estonia, F1(-1,5) înseamnă că echipa poloneză trebuie să câștige cu o diferență de 2 goluri sau mai mult. În cazul unei victorii la 1 gol, a unei remize sau a unei înfrângeri, pariul nu va fi rambursat.
  • Nil – parierea pe adversari egali. În acest caz, principalul lucru este că pariul trebuie să fie jucat, diferența de scor nu este luată în considerare. De exemplu, într-un meci de fotbal între Anglia și Franța, F1(0) înseamnă că pariul va fi câștigat dacă echipa engleză câștigă (numărul de goluri nu contează). În cazul în care echipele egalează, pariul va fi rambursat, iar dacă pierd, va fi pierdut.

Unele surse dau un tip separat de handicap pe statistică. În aceste pariuri sunt luate în considerare alte valori numerice. Cu toate acestea, ele nu diferă prea mult de pariurile obișnuite în ceea ce privește tipul lor.

Care sunt diferitele tipuri de handicapuri la 1xBet?

Forfeiturile la 1xBet sunt un tip de pariuri destul de popular printre utilizatorii din multe țări și piețe. Site-ul casei de pariuri are următoarele opțiuni disponibile: fracționare și întregi (regulate), europene (handicapuri) și asiatice (sferturi). Să aruncăm o privire asupra fiecărei opțiuni:

  • Fracționarele sunt handicapuri care conțin jumătăți în valori numerice și, respectiv, numere întregi în valori întregi. De exemplu, F1(+0.5), F2(-2.0). Diferența dintre cele două este că un handicap cu un handicap întreg este rambursabil, în timp ce un handicap cu un handicap fracționar nu este rambursabil.
  • AEuropene sau handicap cu handicap este un handicap care oferă jucătorului 3 opțiuni de pariere în același timp. În acest caz, câștigul este posibil doar atunci când meciul se va încheia cu valoarea numerică selectată. De exemplu, pentru un handicap european (2-0) la fotbal, prima echipă trebuie să câștige cu 2 goluri. O victorie cu 3-0, 1-0 reprezintă o pierdere pentru acest pariu. Alte rezultate ale meciului vor duce, de asemenea, la o pierdere.
  • Un handicap asiatic este un handicap care folosește sferturi. Acest pariu folosește 2 pariuri cu valori adiacente – un handicap cu o jumătate și un întreg. De exemplu, F1(-1,25) înseamnă atât F1(-1,0), cât și F1(-1,5). Prin urmare, unele case de pariuri se referă la un astfel de handicap ca fiind o cotă dublă.

1хБет линия ставок European, handicapurile fracționare și întregi sunt cele mai populare în rândul utilizatorilor din Europa de Est. Toate aceste variante pot fi găsite pe site-ul 1xBet

Care este diferența dintre handicap și handicap la 1xBet?

O întrebare destul de frecventă în rândul începătorilor este „Este handicapul și handicapul la 1xBet același lucru”? Răspunsul depinde de terminologia și interpretarea pe care o utilizați. În articolul nostru, doar handicapul european se referă la handicap. Noi folosim terminologia folosită de casa de pariuri 1xBet. Cu toate acestea, în diverse surse de pe internet puteți găsi utilizări paralele ale handicapului și handicapului (sinonime). Dacă vă uitați la principiul de calcul al handicapului pe site-ul casei de pariuri, vor fi câștigătoare doar acele pariuri în care se respectă valoarea numerică în rezultat. Nu se acordă rambursări. Prin urmare, un handicap este un handicap european, așa cum a fost descris mai sus. Dacă luăm alte variante de handicapuri în funcție de indici, utilizatorii au posibilitatea de a câștiga la diferite rezultate ale meciului sau de a returna pariul. Și acest lucru nu este exact handicapul care este calculat pe site-ul de pariuri 1xBet.

Cum pot paria pe un handicap la 1xBet?

Procesul de plasare a unui pariu pe un handicap este destul de simplu. Singura nuanță poate fi alegerea corectă a formatului de pariere. Casa de pariuri 1xBet oferă diferite valori numerice, care merită luate în considerare înainte de a plasa un pariu. De asemenea, este important să vă familiarizați bine cu meciul înainte de a plasa un pariu. O neînțelegere a modului în care funcționează handicapurile la 1xBet poate duce la pierderea unui pariu. Pentru a plasa un pariu pe formă la 1xBet, trebuie să:

  1. Alegeți pariul care vă interesează din oferta casei de pariuri.
  2. Alegeți valoarea numerică dorită. În acest scop, este posibil să mergeți la pagina de pariuri și să vedeți toate opțiunile disponibile. În cazul în care jucătorul se află pe pagina cu toate evenimentele, merită să faceți clic pe valoarea numerică dintre cote. Apoi se va deschide fereastra pentru selectarea valorilor.
  3. Faceți clic pe cotele dorite și transferați pariul pe biletul de pariuri.
  4. Introduceți mărimea pariului și selectați alte valori pentru plasarea unui pariu.

Ставки на фору 1xBet După cum puteți vedea, plasarea unui handicap nu ia mult timp. Mai multă atenție ar trebui să fie acordată predicției rezultatului. Aceasta este ceea ce înseamnă succesul în pariuri. Pentru începători, vă recomandăm Școala noastră de pariuri.

Mai multe întrebări despre handicapurile 1xBet:

✅ Ce înseamnă handicap în 1xBet?

Un handicap este un pariu în care una dintre părți obține un avantaj în termeni numerici (număr de goluri, puncte, faulturi etc.). Rezultatul pariului depinde de număr, de semn (plus sau minus) și de tipul de pariu. Mai multe informații despre calcularea forfaiturilor pot fi găsite în articol.

▶️ Care sunt diferitele divizii ale 1xBet?

Există mai multe moduri de clasificare a pariurilor: după semn și după tip. Dacă ne uităm la semn, împărțim forfeiturile în pozitive, negative și zero. În funcție de handicap, ne deosebim între handicapuri fracționare și întregi, handicapuri europene și handicapuri asiatice. Un scurt rezumat al caracteristicilor speciale ale fiecărui handicap este disponibil în articol.

❔ Cum pot plasa un handicap la 1xBet?

Pentru a plasa un handicap, jucătorul trebuie să selecteze valoarea numerică necesară și apoi cotele pe care să parieze. Puteți face acest lucru pe pagina de pariuri sau în secțiunea de linie a casei de pariuri. Apoi urmează procedura standard: adăugați rezultatul la biletul de pariuri și plasați un pariu pentru suma dorită.

Știri relevante