Intro

Ce este un lanț în 1xBet?

Цепочка в 1хБет
Dacă scrieți despre avantajele casei de pariuri, puteți numi în siguranță diferitele tipuri de pariuri pe 1xbet. În prezent, 11 tipuri de pariuri sunt disponibile în oferta casei de pariuri. Am scris despre cum să facem pariuri expres și anti-match în materialele publicate anterior. În noul nostru articol dorim să vă spunem despre pariurile în lanț 1xBet. Ce fel de pariuri este acesta și cum să faceți combinații de lanțuri – în articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Ce înseamnă un lanț la 1xbet?

Întrebarea așteptată de la noii utilizatori care nu s-au întâlnit anterior de la lanțuri în 1xbet, ce este? Un lanț este un tip de pariu care include elemente ale unui parlay și ale unui sistem. În primul caz, 1xbet ia posibilitatea de a forma o secvență din pariuri unice. În al doilea caz, cu sistemele, utilizatorul primește „asigurare”. Atunci când pierde unul sau mai multe pariuri într-un lanț 1xbet, pariul nu pierde neapărat. Principalul lucru este de a avea bani în bancă pentru un nou pariu. Acesta este punctul forte al unui lanț, în comparație cu un expres tradițional.

Astfel, atunci când plasează un lanț, jucătorii se pot aștepta să obțină un profit, chiar dacă mai multe evenimente nu se desfășoară. Un pariu este considerat perdant atunci când nu există bani în pot pentru a plasa un pariu inițial pentru următorul pariu din lanț.

În ceea ce privește câștigul, cu cât mai multe rezultate dintr-o secvență aduc un câștig, cu atât mai mari sunt șansele pentru lanț. Cu toate acestea, nu este multiplicată ca în cazul unui multi. Calculul unui lanț 1xBet se face printr-o schemă diferită, așa cum este descrisă în secțiunea următoare.

Cum se calculează un lanț 1xBet?

Din definiție se poate înțelege că un lanț 1xbet implică o secvență de pariuri simple. Cu toate acestea, câștigurile nu sunt numărate la fel de ușor cum se exprimă în expresie: pierzi un pariu, pierzi toate pariurile. Pentru lanțuri se folosește o metodologie foarte diferită. Aceasta se aplică și la calcularea cotelor.

Să dăm un exemplu de calculare a câștigurilor și a cotelor într-un lanț 1xbet. Deci, există un pariu, care constă din 5 evenimente. Mărimea inițială a pariului este de 100 de ruble*. Toate evenimentele sunt plasate pe meciuri de fotbal.

Как делать ставки 1хБет

După finalizarea tuturor meciurilor, avem următorul rezultat:

 • Primul eveniment, cu cote de 2.0 jucat. Jucătorul a primit un câștig de 100 * 2.0 = 200 de ruble*.
 • Al doilea eveniment nu a avut succes. 100 de ruble* (suma inițială a pariului) vor fi deduse din banca de 200 de ruble*. Jucătorul rămâne cu 100 de ruble*.
 • Al treilea eveniment este jucat. Meciul cu o cotă de 2,3 i-a adus jucătorului 100*2,3 = 230 ruble*.
 • Cel de-al patrulea eveniment (cotă 1,5) a fost, de asemenea, câștigat. Utilizatorul primește 230 + (100 * 1,5) = 380 ruble*.
 • Ultimul eveniment a pierdut. Banca jucătorului a scăzut cu 100 de ruble* și se ridică la 260 de ruble*.

Rezultatul final al pariorului este de 280 de ruble*. Astfel, cota finală în lanțul 1xbet este de 2,8. În ciuda faptului că a pierdut 2 evenimente din secvență, pariorul a reușit să obțină un mic profit. Cu toate acestea, acesta este mult mai mic decât în cazul pariurilor expres.

*Sau echivalentul acestei sume în altă monedă.

Care sunt principalele caracteristici ale unui lanț 1xBet?

În ciuda faptului că lanțurile 1xbet nu sunt tipuri complicate de pariuri, începătorii ar trebui să acorde atenție particularităților de formare a unor astfel de combinații. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă familiarizați cu caracteristicile cheie ale lanțurilor:

 • Evenimentele din secvență sunt calculate așa cum a fost stabilit de autor. Nu există o cronologie specificată automat aici.
 • Este posibil să se plaseze pariuri pe meciurile de dinaintea meciurilor și pe cele live. Nu există limitări în ceea ce privește piețele.
 • Valoarea următorului pariu din lanțul 1xBet nu poate fi mai mare decât primul pariu.
 • Dacă în bancă au rămas mai puțini bani decât suma primului pariu, întregul sold va fi luat.
 • Pierderea unui eveniment este egală cu suma primului pariu.
 • Banca din secvență este calculată după fiecare meci.
 • Șansele din lanț nu sunt înmulțite.

Цепочка 1хБет

Astfel, cu alegerea corectă a evenimentelor pentru un pariu în lanț 1xbet, jucătorul are o șansă destul de bună de a obține un profit. Deși, din nou, acesta nu va fi la fel de mare ca în cazul pariurilor expres. De aici, putem evidenția principalele avantaje și dezavantaje ale lanțurilor de la casa de pariuri:

Avantajele unui lanț Dezavantajele unui lanț
Este dificil să pierdeți întregul pot – pariu Cotele nu sunt multiplicate, câștigurile sunt mai mici
Este ușor de realizat o combinație În cazul în care primul eveniment nu este ales corect, întreaga secvență pierde
Posibilitatea de a crește cota finală

După cum puteți vedea din tabel, lanțurile de la 1xBet sunt un tip de pariu necomplicat și destul de interesant, care merită o încercare pentru începători.

Cum pot plasa un lanț la 1xBet?

Pentru a plasa un lanț la 1xBet, un jucător trebuie mai întâi să selecteze meciurile din secțiunile „Line” sau „Live”. După cum s-a scris mai sus, casa de pariuri nu impune restricții asupra piețelor. Odată ce utilizatorul a decis asupra rezultatului dorit și a făcut clic pe cote, pariul va fi transferat pe biletul de pariuri. De la două pariuri din cupon, jucătorul are opțiunea de a forma o secvență. Pentru a face acest lucru, în lista derulantă de sub toate evenimentele, găsiți tipul de pariu „Lanț”. După ce banii au fost depuși, pariul apare în „Istoricul pariurilor”. Jucătorul trebuie doar să aștepte rezultatul.

Știri relevante