Intro

Cooperarea cu bloggerii: cât de mult plătește 1xBet pentru publicitate?

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Printre casele de pariuri care lucrează cu jucătorii vorbitori de limbă rusă, 1xbet este una dintre cele mai populare. Succesul companiei se datorează mai multor factori, inclusiv o strategie de marketing competentă. Casa de pariuri este un partener al competițiilor sportive (de exemplu, Serie A italiană) și al cluburilor sportive (Barcelona, Liverpool și Chelsea). În plus, biroul invită influencerii să coopereze. Prin urmare, mulți bloggeri sunt interesați de cât de mult plătește 1xBet pentru publicitate, inclusiv pe YouTube. Articolul răspunde la această întrebare

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum să faceți publicitate pentru 1xbet?

Mulți jucători au văzut reclamele casei de pariuri 1xbet sub formă de bannere pe site-uri web sau în videoclipuri YouTube. Cu toate acestea, ele nu sunt plasate prin intermediul Google Ads, ci direct, după un acord cu bloggerii. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că proprietarii de site-uri web, bloguri și canale YouTube ar dori să înceapă un parteneriat cu 1xBet. Nu este atât de greu de făcut.

Reprezentanții 1xbet contactează în mod independent ifluencers celebri pentru a promova marca. Cu toate acestea, bloggerii și youtuberii începători pot câștiga, de asemenea, bani prin cooperarea cu casa de pariuri. Pentru a face acest lucru, merită să mergeți la 1xpartners.com și să vă înregistrați. În cabinetul personal, utilizatorul va vedea ofertele posibile pentru publicitate pe site sau pe YouTube. Cu toate acestea, pentru bloggerii care au audiențe mici, acestea vor fi mai puțin atractive decât pentru site-urile și canalele mari. Pentru aceștia din urmă, biroul este gata să ofere condiții speciale de cooperare. Pentru a afla oferta individuală, trebuie să ne contactați prin e-mail sau prin chat pe Telegram (secțiunea „Contactați-ne” a site-ului 1xpartners).

Cât de mult plătește 1xBet pentru publicitate?

Casa de pariuri 1xbet oferă mai multe opțiuni de cooperare pentru parteneri. Poate fi o taxă fixă pentru publicitatea mărcii și plăți pentru fiecare jucător atras.

În cazul plății fixe, biroul casei de pariuri este de acord cu bloggerii cu privire la valoarea remunerației. Afiliații sunt plătiți pentru postări și videoclipuri individuale sau pentru o colaborare săptămânală/lunară. Remunerația depinde de proeminența bloggerului și de capacitatea canalelor sale.

Proprietarul unui site web sau al unui canal video primește bani pentru utilizatorii atrași în momentul înregistrării în programul de afiliere. 1xbet plătește afiliații pentru pierderile pariorilor. Comisionul este de 15% din valoarea pariurilor pierdute.

Fiecare formă de cooperare are propriile caracteristici. Plata fixă este bună pentru nou-veniți, iar odată ce v-ați stabilit rețeaua de afiliați, puteți obține în mod constant profit de pe urma jucătorilor atrași.

Кто рекламирует 1xBet

De ce 1xBet își promovează marca pe YouTube?

Conform datelor din 2020, fiecare utilizator YouTube petrece în medie 11 minute și 24 de secunde vizionând videoclipuri. Deci, nu este surprinzător faptul că casa de pariuri 1xbet își promovează în mod activ marca pe YouTube. Compania cheltuiește sume uriașe de bani pentru a comanda reclame de la bloggeri cunoscuți.

Cu toate acestea, platforma în sine nu salută publicitatea pentru divertismentul jocurilor de noroc. Cel puțin în Rusia și în alte țări CSI, unde jocurile de noroc sunt interzise, videoclipurile care fac publicitate 1xbet pot fi șterse și canalele blocate. Acest lucru este valabil chiar și pentru canalele YouTube bine cunoscute. De exemplu, canalul Versus a fost blocat temporar pentru că a făcut publicitate la casele de pariuri ilegale, care este 1xbet în Rusia. Cu toate acestea, taxele bune încurajează apariția publicității casei de pariuri în videoclipuri și în legendele conținutului publicat.

Mai multe întrebări despre „Cât de mult plătește 1xbet pentru publicitatea bloggerilor”

⚽ Cine promovează 1xbet?

Brandul 1xbet este promovat de fotbaliști celebri, deoarece compania este sponsor al Barcelonei, Chelsea, Liverpool, Serie A italiană și Confederația Africană de Fotbal. De aceea, îi puteți vedea pe Antoine Griezmann, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Jorba Alba, Andrea Pirlo etc. în videoclipurile și fotografiile de la 1xBet.

🎙️ Cine dă voce reclamelor 1xBet?

Puteți găsi o mulțime de întrebări pe internet despre vocea din videoclipurile 1xbet. Din păcate, nu există date despre persoana a cărei voce se aude în reclame. Poate că această conspirație este legată de activitățile ilegale ale casei de pariuri din Rusia.

💵 Cum să obțineți publicitate 1xbet?

Merită să ai un site web, un blog, o publicitate pe rețelele de socializare sau un canal YouTube. Cu cât audiența canalului dvs. este mai mare, cu atât mai interesantă este oferta pe care 1xbet o poate oferi partenerului dvs. Puteți obține informații despre cooperare pe site-ul 1xpartners.com.

Știri relevante