Intro

Cum completez formularul de înregistrare 1xBet?

Регистрационная анкета 1xBet
Într-unul dintre articolele de pe site-ul nostru am povestit despre înregistrarea la 1xBet pentru începători. Deoarece casa de pariuri oferă diferite modalități de a crea un cont (prin e-mail, telefon, rețele sociale sau o înregistrare rapidă), jucătorii au întrebări despre cum să completeze toate câmpurile din formularul de înregistrare 1xBet. Să încercăm să răspundem la aceasta în articolul de astăzi.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum pot completa chestionarul 1xbet?

După ce un jucător a ales cea mai bună opțiune pentru a se înregistra la 1xBet, puteți vorbi despre completarea formularului. Lucrul este că formularele sunt diferite și depind de metoda de înregistrare aleasă. Cu excepția creării unui cont prin e-mail, casa de pariuri cere jucătorului să introducă moneda contului și țara de reședință.

„Cum completez formularul la 1xBet?” – este o întrebare populară în rândul începătorilor. Răspunsul este foarte simplu. În etapa de înregistrare, jucătorul trebuie să completeze toate câmpurile sugerate, iar apoi, după ce a obținut acces la site, să treacă la introducerea datelor în chestionar. Acesta poate fi găsit în Zona personală – Date personale. Jucătorul poate apoi să editeze câmpurile cu informații goale sau incorecte despre el însuși.

Vă rugăm să rețineți că datele trebuie să fie corecte. Acestea vor fi verificate de către specialiștii 1xBet în timpul verificării profilului.

Cum să completați toate câmpurile din formularul de înregistrare 1xBet?

Un jucător poate edita câmpuri individuale sau toate câmpurile deschise în profilul său. În primul caz, este necesar să utilizați pictograma creionului, în al doilea caz – să faceți clic pe butonul Editează toate. După aceea, se vor deschide câmpuri în care pot fi introduse date corecte sau lipsă.

Анкета игрока 1хБет

Dacă un câmp are deasupra lui o pictogramă de blocare, jucătorul nu are posibilitatea de a-l edita. Prin urmare, este important să verificați informațiile de mai multe ori înainte de a le introduce, deoarece editarea ulterioară poate dura mult timp. Dacă doriți să modificați oricare dintre câmpurile care sunt blocate, trebuie să contactați serviciul de asistență prin oricare dintre canalele disponibile.

Cum îmi completez datele personale la 1xBet?

Furnizarea de informații despre dvs. este o procedură obligatorie pentru a utiliza serviciile companiei. Așa cum am menționat mai devreme, jucătorul trebuie să completeze datele sale personale la 1xBet. Acest lucru poate fi făcut prin intermediul site-ului web al biroului (versiunea completă și mobilă) și prin intermediul aplicației mobile. Pentru a face acest lucru, jucătorul trebuie să urmeze următorii pași:

 1. Autorizarea pe site-ul web (conectați-vă la zona de joc).
 2. Mergeți la secțiunea „Detalii personale”. De obicei, se deschide imediat după ce faceți clic pe butonul „Contul meu”.
 3. Selectați toate câmpurile în care doriți să introduceți informații, făcând clic pe „Editați toate”. De asemenea, puteți modifica datele dintr-un câmp individual făcând clic pe pictograma „Creion”. Am scris despre aceste operațiuni mai detaliat în secțiunea de mai sus.
 4. Completați datele dvs. personale la 1xBet. Încă o dată, vă rugăm să rețineți că aceste date trebuie să fie corecte.

În secțiunea următoare, puteți găsi informații despre câmpurile care trebuie completate. Trebuie remarcat faptul că datele specificate vor fi verificate după solicitarea de retragere de pe site. Prin urmare, după ce ați completat datele personale în 1xBet, merită să le verificați și să faceți corecțiile necesare (în caz de erori).

Unele câmpuri nu pot fi modificate prin intermediul cabinetului personal al jucătorului. Dacă trebuie să le corectați, vă recomandăm să contactați echipa de asistență pentru ajutor. Aceștia sunt disponibili 24/7.

Ce câmpuri include fișa jucătorului 1xBet?

Fișa jucătorului 1xBet este formată din două secțiuni: detalii despre cont și detalii de contact. În prima, pariorul are doar posibilitatea de a schimba parola. Când merge la secțiunea cu detalii de contact, utilizatorul trebuie să completeze astfel de câmpuri:

 • Nume de familie: Nume de familie: Nume de familie.
 • Numele și prenumele.
 • Data nașterii.
 • Tipul de document și detalii despre document.
 • Regiune (provincie, district)
 • Regiune, provincie, oraș.
 • Adresa de înregistrare.

Редактирование личных данных 1хБет

Câmpuri opționale care trebuie completate:

 • Telefon.
 • E-mail.
 • Numele tatălui.
 • Locul nașterii.

În cazul în care un jucător observă o eroare în datele introduse și nu poate să o corecteze singur, trebuie să contacteze echipa de asistență. În caz contrar, pot apărea probleme cu retragerea câștigurilor. Prin urmare, am dori să reiterăm necesitatea de a verifica cu atenție toate datele înainte de a vă înregistra sau de a completa o carte personală pe site-ul 1xBet.

Știri relevante