Intro

Cum îmi pot schimba sau dezactiva numărul de telefon în 1xBet?

[În timpul înregistrării pe site-ul 1xBet, utilizatorilor li se oferă 4 modalități de creare a unui cont, inclusiv prin numărul de telefon mobil. Iar dacă un jucător alege să se înregistreze fără a da un număr, casa de pariuri va recomanda totuși introducerea acestuia pentru a crește securitatea contului. Deși nu este obligatoriu să facă acest lucru. Cu toate acestea, dacă utilizatorul și-a confirmat numărul de telefon, pot exista complicații suplimentare în cazul în care acesta este pierdut sau schimbat. Prin urmare, în acest articol vom examina adăugarea și modificarea numărului de telefon 1xBet. [/box_text]

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum să adăugați un număr de telefon la 1xBet?

Casa de pariuri oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și proteja în continuare contul prin adăugarea unui număr de telefon la 1xBet. După confirmarea acestuia prin SMS, jucătorul va putea să recapete rapid accesul la cont. Astfel, va exista o modalitate suplimentară privind modul de restabilire a contului la 1xBet. Pentru a lega numărul pe 1xBet, jucătorul trebuie să se conecteze la cabinetul personal. În secțiunea „Securitate” există un card „Bind number”. După ce faceți clic, se va deschide un câmp în care pariorul poate introduce numărul său și îl poate confirma prin SMS. Pe pagină există și un card „Autorizare cu 2 factori”. Sistemul de securitate al casei de pariuri se bazează pe utilizarea aplicației Google Authenticator. După confirmarea accesului la profil prin intermediul unui cod QR, jucătorul se poate autentifica pe site prin intermediul unor parole unice. Acestea vor fi generate în aplicație și verificate de casa de pariuri la accesarea portalului.

Cum să vă schimbați numărul de telefon în 1xBet

Jucătorii pot ajunge în situații în care și-au pierdut telefonul și este imposibil să restabilească cartela SIM sau numărul a fost schimbat. În acest caz, pariorul trebuie să schimbe numărul de telefon în 1xBet. În caz contrar, ar putea avea probleme în transferul de bani (un cod de confirmare ar putea veni prin SMS) sau ar putea să nu-și poată restabili contul dacă își pierde numele de utilizator și parola. Как добавить номер на 1xBet Există 2 moduri de a schimba numărul de telefon 1xBet:

  • Prin cabinetul personal. Pentru a face acest lucru, utilizatorul trebuie să se conecteze și să meargă la secțiunea „Securitate”. După aceea, este necesar să faceți clic pe cardul „Atribuiți numărul” pentru a furniza alte informații. După ce noul număr este introdus, un SMS cu un cod va fi trimis la vechiul număr (pentru a confirma operațiunea). În cazul în care jucătorul nu are acces la acest număr, trebuie utilizată următoarea metodă.
  • Prin intermediul serviciului de asistență. Pariorul poate cere ajutor de la serviciul de asistență al 1xBet. Acest lucru poate fi făcut prin intermediul adresei de e-mail disponibile pe pagina „Contacte”. De asemenea, jucătorul poate suna la numărul de telefon indicat în contacte. După anunțarea situației, reprezentanții companiei vor cere confirmarea faptului că numărul este înregistrat la utilizator și o fotografie de pașaport. De asemenea, este necesar să se precizeze data înregistrării pe site, numărul contului de joc, metodele de depunere și retragere a banilor. În cazul în care identificarea este reușită, informațiile vor fi modificate la cererea jucătorului în termen de 2 zile.

În cazul în care identificarea nu reușește, jucătorul nu are altă opțiune decât să creeze un nou cont. Cu toate acestea, vă rugăm să scrieți la asistență înainte de a face acest lucru pentru a le notifica că un alt cont a fost blocat. În caz contrar, profilul pariorului, prin reînregistrare, va fi șters în viitor.

Cum să vă dezlipiți numărul de la 1xBet?

Dacă un jucător a decis că nu mai dorește să primească SMS-uri de la casa de pariuri, puteți încerca să îl eliminați. Pentru a dezlipi numărul de la 1xBet auto-manipulare, în cabinetul personal, nu va ajuta. Pariorul ar trebui să scrie la suportul pentru jucători prin unul dintre canalele disponibile. Conform informațiilor de pe forumuri, nu întotdeauna contactarea suportului ajută la rezolvarea situației. Reprezentanții biroului sunt reticenți în a accepta astfel de cereri, plângându-se de politica de securitate. Cu toate acestea, utilizatorii persistenți au reușit să rezolve problema de dezlegare a numărului de la 1xBet în favoarea lor. O opțiune alternativă pentru eliminarea numărului de pe site-ul casei de pariuri ar putea fi înghețarea contului. După o anumită perioadă de timp, profilul poate fi șters împreună cu informațiile personale ale jucătorului de pe el Как поменять номер телефона

Mai multe întrebări despre numărul de telefon 1xBet:

Cum pot confirma numărul meu 1xBet?

În cazul în care jucătorul a decis să vă adăugați numărul de telefon la cont, o puteți face prin cabinetul personal. În „Securitate”, ar trebui să mergeți la cardul „Verifică numărul” din 1xbet, unde trebuie să specificați numărul dvs. de telefon. Verificarea numărului se face prin SMS, care conține un cod unic.

📲 Cum îmi pot schimba numărul de telefon la 1xBet?

Pentru a schimba numărul de telefon la 1xbet, utilizatorul trebuie să meargă la cabinetul personal și să facă el însuși modificările sau să contacteze echipa de asistență. În primul caz, trebuie să vizitați secțiunea „Securitate” și să modificați informațiile din cardul „Adăugați numărul”. În al doilea caz, scrieți prin chat sau prin e-mail de asistență. Această opțiune va necesita o dovadă de identitate și de proprietate a noului număr (arată contractul).

🔐 Cum să vă conectați la 1xbet prin numărul de telefon?

Casa de pariuri oferă utilizatorilor opțiunea de a se conecta la 1xbet prin numărul de telefon. O astfel de opțiune apare în cazul în care jucătorul s-a înregistrat folosind telefonul. În plus, utilizatorul își poate confirma numărul în cabinetul personal. Odată verificat, acesta devine o altă autentificare, la egalitate cu e-mailul și numărul de identificare.

Știri relevante