Intro

Cum mă înregistrez la 22Bet?

Зарегистрироватся 22Бет
Dacă v-ați hotărât să vă încercați acest tip de divertisment (sau de câștig) cum sunt pariurile sportive, va trebui să vă înregistrați pe site-ul 22Bet. Mai mult, va trebui să vă verificați contul și apoi să vă dovediți identitatea pentru a vă putea retrage banii și pentru a participa la promoțiile casei de pariuri. Sună complicat… dar, de fapt, toți pașii pentru crearea unui cont pot fi făcuți destul de rapid. Există 2 tipuri de înregistrare la 22Bet: completă (prin e-mail) și simplificată (prin intermediul rețelelor sociale). Să ne uităm la ambele opțiuni

Cum mă înregistrez pentru un cont complet la 22Bet?

Atunci când un jucător face clic pe butonul „Înregistrare” pe 1xbet, sistemul îi va cere să aleagă între două opțiuni. Cu înregistrarea completă va trebui să dea următoarele detalii:

 • Prenumele.
 • Numele și prenumele.
 • Adresa de e-mail.
 • Parola dvs. pentru următoarea autentificare.
 • Țara de reședință.
 • Moneda contului.

Înainte de a face clic pe butonul „Înregistrare” în 1xbet, trebuie să se acorde atenție ultimului element „Moneda”. Jucătorul ar trebui să se gândească cu atenție în ce monedă va fi mai convenabil pentru el să retragă câștigurile. Pentru că va fi foarte dificil, dacă nu imposibil, să schimbe această setare la 22Bet.

De asemenea, nu este recomandabil să introduceți o adresă de e-mail aleatorie, deoarece veți primi un e-mail de confirmare a contului. Veți primi un link pe care va trebui să faceți clic pentru a finaliza înregistrarea la 22Bet. Fără această acțiune, contul dvs. va fi inactiv și nu veți putea paria.

Restul câmpurilor de introducere a datelor, cum ar fi numele, prenumele, parola și țara, nu ar trebui să cauzeze probleme. Din nou, vă recomandăm să nu vă jucați cu casa de pariuri și să specificați detaliile reale. Acest lucru se datorează faptului că discuția cu casa de pariuri este scurtă și destul de dură.

Cum să vă înregistrați la 22Bet prin intermediul rețelelor sociale?

A doua opțiune de înregistrare la 22Bet va părea multora mai ușoară și mai convenabilă și, cel mai important, mai rapidă. Este înregistrarea prin intermediul rețelelor sociale. În cazul în care un potențial client are un cont în cel puțin una dintre următoarele resurse, el poate alege în siguranță.

Сайт 22Bet

Casa de pariuri 22Bet cooperează cu rețelele de socializare, cum ar fi

 • Colegii de clasă.
 • Vkontakte.
 • Yandex.
 • Mail.ru.
 • Gmail.

Alegând această metodă de înregistrare, jucătorul va trebui să își dea consimțământul pentru ca casa de pariuri să folosească datele personale din resursa selectată.

Pe lângă rețeaua de socializare, va trebui să se aleagă și moneda în care se dorește să se facă tranzacții pe site. Trebuie avut grijă și detaliile trebuie introduse cu atenție, deoarece această setare se selectează o singură dată în momentul înregistrării și nu mai poate fi modificată ulterior (doar prin contactarea echipei de asistență).

După selectarea monedei și a rețelei sociale, apoi faceți clic pe „Înregistrare” și se va deschide o nouă filă pentru jucător. Citiți și confirmați acordul utilizatorului cu termenii și condițiile de utilizare. După aceea, casa de pariuri va genera automat un nume de utilizator și o parolă pentru a vă conecta la contul personal. Vă recomandăm să le notați undeva. Cu toate acestea, dacă jucătorul a uitat datele de conectare, acestea pot fi restabilite destul de ușor.

Cum pot să mă înregistrez pentru un al doilea cont la 22Bet?

Fără o introducere lungă, să spunem direct că nu este o idee bună. Casa de pariuri 1xbet vă permite doar să creați un singur cont și să profitați pe deplin de avantajele sale. Pentru a face tranzacții în bani și a participa la promoțiile companiei, trebuie să vă verificați identitatea prin prezentarea documentelor.

Chiar dacă un client reușește să înregistreze un al doilea cont la 22Bet folosind documente false, dacă se descoperă, casa de pariuri va bloca ambele conturi fără posibilitatea de a le restabili. Pe scurt – o interdicție pe viață, împreună cu blocarea accesului la toate câștigurile tale.

Cum mă înregistrez după ce contul meu a fost blocat la 22Bet?

Dacă un jucător află că contul său a fost blocat atunci când încearcă să se logheze, nu este nevoie să se grăbească să își creeze un nou cont. În primul rând, încearcă să afle motivul blocării și să restabilească accesul. Deși s-ar putea să nu fie întotdeauna ușor, în cele din urmă merită. Casa de pariuri 1xbet monitorizează cu atenție securitatea tranzacțiilor și este responsabilă pentru siguranța datelor personale ale jucătorilor săi. Prin urmare, dacă există cea mai mică suspiciune de fraudă, contul va fi blocat.

Există cazuri în care pariorii sunt trimiși la interdicție în mod nejustificat. Dacă un jucător este sigur că are dreptate și are documente justificative, el poate scrie la suport.

Un motiv foarte frecvent pentru blocare este folosirea cardurilor altcuiva (fratele, mama, prietenul, soția etc.). Dacă un parior a fost blocat pentru acest lucru, ei bine, avem vești proaste. A dovedi ceva va fi destul de dificil și, oricum, serviciul de securitate poate trimite în cele din urmă o notificare pentru a încheia cooperarea și a elimina contul pe 1xbet.

În cazul unor încălcări grave și al eliminării contului, toate înregistrările viitoare cu aceleași date personale ca și infractorul vor fi, de asemenea, blocate și șterse.

22Бет регистрация

Așadar, răspunsul la întrebarea: „Cum mă înregistrez după ce contul meu a fost blocat la 22Bet?

Fiți atenți când folosiți site-ul, citiți regulile și respectați-le. Multe greșeli pot fi adesea evitate doar prin citirea termenilor de utilizare înainte de a vă începe cariera în lumea pariurilor.

Cum să vă conectați la contul personal 22Bet?

Conectarea la contul dumneavoastră 22Bet este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți numele de utilizator și parola.

În cazul în care un jucător a făcut înregistrarea completă printr-o adresă de e-mail, numele de utilizator va fi acel e-mail, iar parola va fi cea cu care vine clientul.

În cazul înregistrării la 1xbet prin intermediul rețelelor sociale, site-ul va genera automat un nume de utilizator și o parolă. De regulă, acestea sunt, de asemenea, trimise pe mail. Prin urmare, dacă un jucător nu le-a scris și le-a uitat, ar trebui să căutați numele de utilizator și parola în poștă. De asemenea, puteți utiliza modalități de a restabili accesul la 22Bet.

Știri relevante