Intro

Cum mă pot înscrie la 1xBet?

как зарегистрироваться 1xbet

Ce opțiuni de înregistrare acceptă casa de pariuri 1xBet?

După ce utilizatorul a ajuns să cunoască biroul casei de pariuri 1xBet și a decis să utilizeze serviciile sale, este rândul său să creeze un cont. În acest caz, casa de pariuri oferă jucătorului mai multe modalități prin care să se înregistreze la 1xBet. Prin urmare, pariorul are posibilitatea de a alege opțiunea care va fi cea mai convenabilă.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

În prezent, pentru a vă înregistra la 1xBet puteți utiliza e-mailul, numărul de telefon, rețelele sociale sau puteți crea rapid un profil „în 1 clic”. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul „Înregistrare” din colțul din dreapta sus al ecranului.

Atunci când alege cum să se înregistreze la 1xBet, jucătorul va fi rugat să completeze diferite detalii. Deci, pentru o înregistrare rapidă este suficient să alegeți moneda contului și țara de reședință, iar prin crearea unui profil prin e-mail – să specificați datele cheie despre parior. Cu toate acestea, în cele din urmă, în biroul privat va trebui să introduceți toate informațiile despre dvs. și să atașați copia pașaportului pentru a vă verifica profilul. De asemenea, dorim să menționăm că timpul mediu de înregistrare este de 5 minute. De aceea, un jucător poate alege orice opțiune.

O mulțime de jucători întreabă despre înregistrarea la 1xBet fără pașaport (dacă doresc să rămână anonimi sau sub 18 ani) sau fără UCPIS. Vom vorbi despre această opțiune într-un articol separat.

Mai multe întrebări despre înregistrarea cu 1xBet:

Cum mă pot înscrie la 1xBet?

Casa de pariuri 1xBet pune la dispoziția jucătorilor o aplicație mobilă pentru Android și iOS. În plus, este disponibilă o versiune a site-ului optimizată pentru telefoane și tablete. În același timp, înregistrarea la 1xBet pe telefon nu este diferită de utilizarea desktop-ului. În aplicație și pe versiunea mobilă a site-ului, sunt disponibile aceleași 4 opțiuni descrise în articol.

💻 Cum mă înscriu prin intermediul site-ului mobil 1xBet?

Pentru a crea un cont pe site-ul mobil al 1xBet trebuie să mergeți la secțiunea „Înregistrare”. Este disponibilă în colțul din dreapta sus al paginii. Apoi, trebuie să alegeți una dintre modalitățile de creare a profilului dvs.: prin e-mail, telefon, rețele sociale sau „1-clic”.

Cum mă pot înscrie la 1xBet pe telefon?

Procesul de înregistrare la 1xbet pe telefon nu este diferit de cel de creare a unui cont pe PC. Dacă un jucător folosește o versiune mobilă a site-ului sau o aplicație, butonul de înregistrare se află în colțul din dreapta sus al ecranului. Pariorii au, de asemenea, 4 opțiuni pentru a crea un cont.

⭐ Care este cel mai bun mod de a vă înregistra la 1xBet?

1xBet oferă noilor veniți posibilitatea de a alege între 4 moduri de a crea un profil de joc. Fiecare dintre opțiuni vă va permite să creați un cont în 5 minute. Prin urmare, depinde de jucător să determine cel mai bun mod de a se înregistra, care depinde de interesele sale.

Știri relevante