Intro

Cum pariez pe pariurile 1xBet express?

Экспресс-ставка 1хБет
De regulă, toți începătorii încearcă să plaseze pariuri expres după ce au plasat câteva zeci de pariuri simple. Acest lucru se datorează fricii de a face o predicție greșită pe câteva evenimente și de a pierde o sumă mare dacă pierd. Alternativ, se poate întâmpla ca utilizatorii să fie prea neexperimentați pentru a plasa combinații. Deși întregul proces de plasare a pariurilor expres pe 1xbet este destul de simplu. Prin urmare, în acest articol vom răspunde la întrebările populare legate de pariurile expres la 1xBet.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este 1xbet express betting?

Înainte de a începe să plasați un pariu multiplu, merită să definiți termenul de pariuri expres. Un pariu expres 1xBet este înțeles ca fiind un pariu combinat care constă în două sau mai multe pariuri pe jocuri diferite. De exemplu, un parior a creat o combinație de 2 pariuri pe diferite meciuri de fotbal. În acest caz, Parlay-ul constă din 2 rezultate (selecții). Dacă unul dintre ele pierde, întreaga combinație nu va juca. Cu toate acestea, dacă Parlay-ul câștigă, utilizatorul va primi un profit sporit. Acesta se calculează prin înmulțirea cotelor pariurilor individuale (cotele totale ale parlay-ului) cu suma pariată. Acesta este motivul pentru care parlay-urile sunt o opțiune de pariere populară în rândul pariorilor profesioniști. Este demn de remarcat faptul că nu în toate cazurile pierderea unui singur eveniment reprezintă pierderea întregii combinații. 1xbet permite pierderea unor selecții pentru un număr mai mare de rezultate. De exemplu, în cazul unui tren expres format din 10 simple, 2 pariuri pot eșua să joace. În acest caz, veți obține un profit, deși nu cel maxim. Pe de altă parte, un jucător poate asigura un pariu la 1xBet și poate primi o parte sau toți banii în contul său personal. Cu toate acestea, există o taxă care trebuie plătită pentru acest serviciu.

1xBet: cum să pariezi un parlay?

După cum am menționat mai devreme, pariurile expres sunt un tip de pariu destul de popular printre utilizatorii 1xbet. În ciuda faptului că formarea unui pariu multiplu nu este o procedură complicată, o mulțime de începători au întrebări despre crearea de pariuri expres. Prin urmare, vă oferim un ghid rapid despre cum să creați un pariu multiplu prin intermediul site-ului web și al aplicației mobile.

Cum se face un pariu multiplu pe site-ul 1xBet?

După ce v-ați conectat la contul personal de pariuri, puteți trece la secțiunea de pariuri pe linie sau live pentru a afla ce evenimente sportive sunt disponibile. Dacă unui jucător îi plac mai multe evenimente independente, ar trebui să le adauge la biletul de pariuri. Pentru a face acest lucru, selectați câștigătorul meciului și tipul de pariu dorit: 1 (victoria primului jucător/echipei), 2 (victoria celui de-al doilea jucător/echipă) etc. După plasarea pariurilor în biletul de pariuri (panoul este situat în partea dreaptă a ecranului), casa de pariuri îi va propune utilizatorului să formeze un pariu parlay. Pentru a plasa un parlay la 1xBet, pariorul trebuie să introducă suma și să facă clic pe butonul „Bet”. Экспресс дня 1хБет Astfel, instrucțiunile succinte pentru crearea unui parlay prin intermediul site-ului web sunt următoarele

  1. Autorizare pe site.
  2. Alegerea meciurilor și cotele pentru rezultate.
  3. Configurarea biletului: adăugarea sau excluderea rezultatelor din expres.
  4. Indicarea sumei parlay.

În timpul formării unui pariu parlay la 1xBet, utilizatorului i se vor afișa informații despre valoarea câștigurilor. De asemenea, este posibil să se vadă valoarea pariului maxim pe care casa de pariuri îl acceptă. Opțiunile de vânzare și asigurare a pariurilor vor deveni disponibile după ce pariul a fost plasat în secțiunea Istoric pariuri.

Cum pot plasa un pariu expres în aplicația 1xBet?

Crearea unui parlay prin intermediul aplicației mobile 1xBet nu diferă foarte mult de plasarea unui pariu prin intermediul site-ului web. Diferențele constau în dispunerea elementelor (designul meniului). Pentru a face un pariu parlay în 1xBet, utilizatorul trebuie să selecteze evenimentul care vă interesează (faceți clic pe cotele unuia dintre rezultatele propuse pentru meci) și să-l adăugați la biletul de pariuri. Odată ce un număr de rezultate au fost adăugate la biletul de pariuri, utilizatorul poate forma un pariu parlay. Ca și în cazul site-ului, suma pariată trebuie introdusă în aplicație. Există, de asemenea, toate informațiile necesare despre starea contului utilizatorului și despre valoarea potențială a câștigurilor. Procedura de creare a unui parlay prin intermediul aplicației este următoarea.

  1. Autorizarea în aplicație.
  2. Selectarea evenimentelor sportive și a cotelor pentru rezultate.
  3. Adăugarea sau excluderea rezultatelor din expres.
  4. Indicarea sumei pentru parlay.

Ar trebui să folosesc pariurile expres la 1xBet?

După cum am menționat anterior, parlay-urile sunt populare printre utilizatorii de pariuri 1xBet. Acest lucru se datorează posibilității de a obține mai multe câștiguri, deoarece șansele rezultatelor sunt multiplicate. În plus, casa de pariuri îi motivează pe jucători să plaseze pariuri expres cu un număr mare de rezultate. Pentru astfel de pariuri, utilizatorul primește o creștere suplimentară a cotelor. 1хБет - Стаховка ставок Cu toate acestea, pariurile expres 1xBet sunt seturi de pariuri simple care sunt legate între ele. Și, ca și în cazul pipsurilor, dacă unul cade, întreaga schemă se prăbușește. Deci, un jucător trebuie să fie bun la navigarea meciurilor și să facă predicții corecte. Începătorilor le este mai bine să facă pariuri expres pe câteva rezultate, mărind treptat numărul acestora. Profesioniștii pot, la rândul lor, să combine diferite tipuri de pariuri parlay, cum ar fi 1xBet Anti-Match. Câștigurile din astfel de seturi de cote vor fi destul de substanțiale. De aceea, vă sfătuim să fiți precauți atunci când plasați pariuri Parlay. Mai multă practică pe combinații mici este o strategie bună pentru pariorii începători.

Mai multe întrebări despre pariurile expres 1xBet

❓ Ce sunt pariurile express la 1xBet?

Casa de pariuri 1xbet oferă utilizatorilor mai multe variante de pariuri expres: clasic, Stayer (puteți adăuga evenimente pentru următoarele 60 de zile), Lucky (de la 2 la 8 rezultate), Anti-Axpress (pariurile trebuie să piardă) și Patent (o combinație de pariuri expres). Am scris deja despre unele dintre aceste tipuri de pariuri într-un articol separat. Vă recomandăm să îl citiți.

Cum pot plasa un pariu multiplu pe 1xBet pe telefon?

Plasarea pariurilor exprese 1xBet prin intermediul site-ului web sau al aplicației nu depinde de tipul de dispozitiv. Echipa de dezvoltare s-a asigurat că portalul este compatibil cu mai multe browsere și funcționează corect pe diferite ecrane de jucători. În plus, aplicațiile de pe Android și iPhone sunt aceleași. Prin urmare, jucătorii pot găsi în articol răspunsul la întrebarea: „Cum să plasați un Parlay pe 1xBet pe IPhone?”

💻 Cum pot plasa un pariu expres pe 1xBet pe computer?

Utilizatorii care folosesc un computer pot plasa pariuri prin intermediul site-ului web și al software-ului 1xWin. În primul caz, pentru a face un pariu expres pe 1xBet, trebuie să selectați mai mult de două evenimente și să le adăugați la biletul de pariuri. După aceea, va fi posibil să grupați pariurile într-un parlay. Următorii pași sunt aceiași ca pentru un pariu simplu. În cazul în care se utilizează software-ul 1xWin, jucătorul nu va avea nici o problemă în plasarea unui pariu combinat. Designul ecranelor corespunde cu cel al portalului 1xBet. Prin urmare, pariorii ar trebui, de asemenea, să adauge câteva evenimente la biletul de pariere și, urmând pașii sugerați, să finalizeze plasarea pariului expres.

✅ Cum pot asigura un pariu expres 1xBet?

După plasarea unui pariu combinat, utilizatorul poate folosi o opțiune suplimentară pentru a asigura pariul. Pentru a face acest lucru, mergeți la secțiunea „Istoric pariuri” și faceți clic pe butonul „Asigurare” pentru biletul care vă interesează. Urmând instrucțiunile din noua fereastră, pariorul poate proteja tot sau o parte din pariu împotriva pierderii. Trebuie remarcat faptul că acest serviciu este contra cost și depinde de expres (numărul de rezultate, suma, cotele etc.).

Știri relevante