Intro

Cum pot anula și șterge un pariu la 1xBet?

История ставок 1хБет
Pentru a plasa pariul perfect, un jucător trebuie să trateze pariurile ca pe o meserie. Este important nu doar să aleagă un eveniment interesant, ci și să analizeze cât de mare este probabilitatea ca rezultatul să fie pozitiv. Cu toate acestea, nimeni nu poate ști dinainte cum va decurge un eveniment sportiv. Prin urmare, pierderea este inevitabilă. Nu este surprinzător faptul că mulți jucători sunt interesați de modul de anulare și ștergere a unui pariu pe 1xbet. Aceasta este ceea ce articolul va discuta.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

1xBet: cum îmi vizualizez pariurile?

Atunci când adăugați evenimente la biletul de pariuri, în partea dreaptă a ecranului se deschide un meniu pentru a plasa un pariu. Odată ce utilizatorul a ajustat pariul (a specificat suma, a selectat tipul de pariu etc.) și l-a plasat, informațiile din panou dispar. Acesta este motivul pentru care începătorii întreabă adesea: „Cum îmi pot vedea pariurile în 1xBet?” Aceasta este o procedură foarte simplă care necesită câțiva pași:

  1. Conectați-vă la cabinetul dvs. personal (dacă jucătorul nu este conectat).
  2. Mergeți la secțiunea „Istoric pariuri”.
  3. Găsiți în tabel informații despre toate pariurile, care au fost plasate pe site-ul 1xbet.

Dacă utilizatorul face multe pariuri, pot fi folosite filtre suplimentare. Pariorul poate sorta pariurile în funcție de categorie („Line” sau „Live”), statut („Calculat”, „Necalculat”), ora de decontare, tip (simplu, expres etc.), mărimea pariului, cotele. Datorită unor astfel de instrumente convenabile, jucătorii pot găsi cu ușurință un anumit pariu în istoricul pariurilor din 1xbet.

Cum pot anula un pariu 1xBet?

După plasarea unui pariu, poate deveni necesar să îl anulați. Există diverse motive care încurajează utilizatorii să își anuleze pariul:

  1. Greșeli la plasarea unui pariu. Un utilizator poate selecta un rezultat greșit, poate specifica o sumă de bani greșită sau poate plasa un pariu atunci când cotele au devenit deja mai mici.
  2. Șansa de a pierde un pariu a crescut. Când a analizat meciul, jucătorul a contat pe un singur rezultat. Cu toate acestea, apariția datelor privind accidentările, schimbările în formație, condițiile meteorologice pot afecta performanța unui sportiv sau a unei echipe.
  3. Nevoia de bani. Pentru parior a apărut nevoia de a folosi fondurile pentru un pariu cu prioritate mai mare.

Oricare dintre motivele enumerate apare, un utilizator dorește să anuleze un pariu 1xbet cu o pierdere minimă de bani. Cu toate acestea, este practic imposibil de făcut acest lucru. Desigur, jucătorii pot contacta serviciul de asistență și pot solicita anularea pariului, plângându-se de greșeala în formarea acestuia. Cu toate acestea, casa de pariuri nu este o organizație de caritate. Prin urmare, șansa de a vă recupera pariul în acest mod este extrem de scăzută.

1хБет - продажа ставки

De aceea, jucătorii rămân cu modalități alternative de anulare a unui pariu la 1xBet:

  • opțiunea „Sell Bet” de la 1xBet*. Acest serviciu este disponibil pentru utilizatori după plasarea unui pariu. Datorită opțiunii, jucătorul poate returna o parte din bani, plătind casei de pariuri o taxă de tranzacție sub forma diferenței dintre suma inițială și suma oferită.
  • Opțiunea „Asigurarea pariurilor „*. Jucătorul poate să ramburseze total sau parțial banii dacă pierde pariul. Cu toate acestea, comisionul de utilizare a serviciului trebuie plătit la început.
  • Compensarea pentru un pariu eronat. Utilizarea de pariuri suplimentare, pentru a acoperi un pariu potențial perdant. De exemplu, dacă un jucător a făcut o greșeală și a plasat un pariu pe total mai puțin (TM), dar a planificat să plaseze un pariu pe total mai mult (TB) și este sigur de rezultat, poate plasa un pariu suplimentar – ТB cu o sumă mai mare. În acest caz, jucătorul va acoperi pariul pierdut și va obține totuși un mic profit. Atunci când pierde un TB și câștigă un TM, pierderea va fi, de asemenea, minimă, mai mică decât atunci când pierde un pariu.

*Detalii despre vânzarea pariului și taxa de asigurare pot fi găsite în articolele anterioare de pe site.

Cum pot șterge un pariu 1xbet din istoric?

După cum am menționat mai devreme, istoricul tuturor pariurilor se află în secțiunea istoricul pariurilor. Acesta este disponibil în cabinetul personal al jucătorului. Aici, utilizatorul poate selecta intervalul de date dorit și poate vizualiza toate pariurile. În plus, există un buton „Șterge”. Dacă se face clic pe acesta, va apărea un mesaj care informează utilizatorul că pariurile 1xbet pentru o anumită perioadă au fost șterse. Dacă utilizatorul este de acord, istoricul va fi șters.

În unele cazuri, un utilizator poate șterge pariurile de pe 1xBet din greșeală. Pentru a restabili istoricul, puteți contacta serviciul de asistență sau puteți solicita întreaga declarație prin e-mail. Această din urmă metodă va funcționa 100%.

Ce se întâmplă dacă șterg un pariu pe 1xBet?

Printre noii pariori, puteți auzi adesea întrebarea cum să ștergeți un pariu pe 1xbet? În acest caz, jucătorii pot implica anularea pariului. Am scris mai sus despre particularitățile de anulare a unui pariu, așa că nu le vom repeta.

În plus, jucătorii sunt, în plus, interesați dacă pot exista restricții atunci când ștergeți definitiv pariurile în 1xbet? Din experiența noastră, nu ar trebui să existe. Biroul casei de pariuri poate aplica sancțiuni jucătorilor numai în cazurile în care există încălcări clare ale regulilor. De exemplu, a fost folosit un pariu fals. În cazul în care software-ul detectează o astfel de fraudă, pariul va fi înghețat și pariorul nu va primi o plată în contul său. În acest caz, este necesar să contactați serviciul de asistență și, uneori, să arbitrați pentru o rambursare. De aceea, vă recomandăm să citiți regulile de utilizare a site-ului companiei de pariuri 1xBet.

Știri relevante