Intro

Cum pot descărca și instala aplicația 1xBet?

Скачать приложение 1хБет на компьютер
Casa de pariuri 1xBet le oferă jucătorilor posibilitatea de a plasa pariuri de pe diverse dispozitive. Deși site-ul de pariuri este optimizat pentru telefoane mobile și tablete, casa de pariuri a avut grijă de instrumente de pariuri alternative. Jucătorii pot plasa pariuri prin intermediul unor aplicații speciale concepute pentru smartphone-uri și PC-uri. Modul de descărcare și instalare a acestora va fi discutat în acest articol.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum să descărcați 1xBet?

Când vine vorba de această întrebare, utilizatorii se referă la software-ul de la 1xBet. Echipa de dezvoltare a pregătit aplicații pentru PC-uri Windows. De asemenea, este posibil să descărcați aplicația 1xBet pe Android și iPhone. Pentru a face acest lucru, merită să mergeți la secțiunile speciale situate pe site-ul casei de pariuri. Procesul de descărcare și instalare a aplicației este discutat în detaliu mai jos.

Vă rugăm să rețineți că singura sursă sigură pentru descărcarea aplicațiilor este site-ul oficial al 1xBet. Dacă un jucător instalează o aplicație din alte surse, aceasta poate conține coduri malițioase. În acest caz, jucătorul poate pierde accesul la contul său sau poate da datele sale personale unor terțe părți.

Cum pot descărca 1xBet pe computerul meu?

Pentru a utiliza aplicația 1xBet pentru PC, jucătorul trebuie să o descarce de pe site-ul casei de pariuri. În meniul din stânga sus există o secțiune numită „Aplicație desktop”, care conține un link către fișierul de instalare 1xWin. După cum se poate spune din nume, software-ul funcționează exclusiv pe Windows. Alternativ, jucătorii care folosesc Mac OS pot instala un browser cu VPN sau un serviciu VPN separat pentru a schimba IP-ul și punctul de conectare.

Pe lângă fișierul de instalare, pagina „Desktop application” conține informații generale despre 1xWin. Pariorul poate găsi, de asemenea, instrucțiuni despre cum să instaleze software-ul pe computerul său.

Cum pot descărca aplicația 1xBet pentru Android și iOS?

Pentru a descărca aplicația mobilă 1xBet pentru Android sau iPhone, jucătorul trebuie să viziteze secțiunea „Aplicație pentru smartphone”. Acesta conține link-uri către fișierele de instalare și instrucțiuni despre cum să instaleze software-ul. Trebuie remarcat faptul că aplicația 1xBet Android poate fi descărcată numai de pe site-ul casei de pariuri, în timp ce aplicația iOS (iPhone) este disponibilă pe AppStore. De ce fișierul de instalare nu este disponibil pe Google Play? Motivul constă în particularitățile plasării aplicațiilor financiare și de jocuri de noroc pe serviciul Google.

Скачать 1хБет приложения для ставок

Cum să instalați 1xBet pe Android?

În secțiunea anterioară, am observat că pariorul nu poate instala 1xBet din Google Play. Pentru a instala aplicația pe Android, trebuie să descărcați apk-ul pe computer. Apoi, trebuie să permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute: mergeți la „Setări” – „Instalare aplicații necunoscute” (locația acestei opțiuni depinde de versiunea Android). După instalarea 1xBet pentru Android, jucătorul îl poate actualiza automat

Cum să instalez 1xBet pe iPhone?

Găsiți fișierul de instalare pentru 1xBet pe iPhone (IPhone) în AppStore. Datorită instalării rapide, jucătorul nu trebuie să facă nicio manipulare suplimentară de securitate pe iOS-ul său. Dacă se schimbă ceva și instalarea trebuie să fie făcută manual, pariorul va trebui să facă aplicația corporativă. Găsiți mai multe informații despre acest subiect în documentația iOS.

Mai multe întrebări despre „Cum să descărcați 1xBet?”

⬇️ De unde pot descărca aplicația 1xBet?

Puteți descărca aplicațiile de pariuri 1xBet de pe site-ul oficial al casei de pariuri. Programele sunt colectate în secțiunile „Aplicație desktop” (pentru computer) și „Aplicație pentru smartphone” (pentru telefoane). Aici puteți descărca cea mai recentă versiune a aplicației 1xBet.

▶️ Cum instalez 1xBet pe IPhone-ul meu din Rusia?

Pentru utilizatorii care locuiesc în Rusia, trebuie să utilizați o intrare alternativă pentru a accesa site-ul web, cum ar fi oglinda 1xBet. Cu toate acestea, puteți instala aplicația 1xBet pe iPhone-ul dumneavoastră direct din AppStore. Piața nu este blocată de pe teritoriul țării.

🚫 De ce nu funcționează aplicația 1xBet pe iOS?

Dacă un jucător întâmpină dificultăți la conectarea în contul personal prin intermediul aplicației 1xBet pe iOS, merită să acordați atenție versiunii aplicației și sistemului. Dacă au existat actualizări, este posibil ca aplicația să nu funcționeze corect. De asemenea, merită să verificați dacă traficul către site-ul 1xBet este blocat prin intermediul ISP-ului dumneavoastră. În ciuda prezenței unui VPN în aplicație, această opțiune nu funcționează întotdeauna corect.

❌Cum dezinstalez aplicația 1xBet?

Aplicația 1xBet poate fi dezinstalată cu ajutorul instrumentelor standard pentru calculator sau telefon. Jucătorul poate urma comenzile disponibile pe dispozitivul său. Dezinstalarea 1xBet ar trebui să decurgă fără probleme.

Știri relevante