Intro

Cum pot face o depunere la 1xBet?

1xBet - внесение денег на депозит
După ce se înregistrează la 1xbet, utilizatorii pot trece la următorul pas – depunerea de bani în contul lor de joc. Depozitele pot fi făcute datorită a zeci de servicii, de la carduri la criptomonede. În același timp, toate operațiunile sunt lipsite de comisioane din partea casei de pariuri. Cum să depuneți 1xBet, ce metode sunt disponibile pentru utilizatori, vor fi discutate în acest nou articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

1xBet: cum îmi depun contul de pariuri?

Spre deosebire de unii concurenți, 1xbet oferă jucătorilor posibilitatea de a se familiariza cu opțiunile disponibile pentru depunerea contului lor fără a fi nevoie să creeze un cont. Site-ul are o secțiune „Plăți”, unde puteți specifica țara de reședință a pariorului și obține o listă a metodelor de plată curente. De asemenea, puteți vedea opțiunile de depunere și retragere a banilor de la 1xbet. În acest fel, jucătorul poate evalua avantajele biroului înainte de a se înregistra.

Pentru a face o depunere, este necesar să vă conectați și să mergeți la secțiunea Depozit. Jucătorului i se vor oferi metodele de plată disponibile, în funcție de țara sa de reședință. În medie, pentru depunerea de bani în contul 1xbet sunt disponibile peste 30 de servicii de plată, care sunt împărțite în categorii:

  • Carduri bancare.
  • Transferuri bancare (nu sunt acceptate în toate țările).
  • Portofele electronice.
  • Servicii de plată.
  • Transferuri de bani mobili (acceptate în unele țări)
  • Criptomonede.
  • Terminale self-service (nu sunt disponibile în toate țările).
  • Birouri de telefonie fixă (disponibile în unele țări).

În cele mai multe cazuri, depunerea durează de la câteva minute până la o oră. Transferurile bancare durează mai mult din cauza particularităților organizațiilor financiare. În același timp, toate plățile primite sunt verificate pentru originea fondurilor. În cazul în care autoritatea de reglementare financiară are întrebări cu privire la legalitatea acestora, biroul poate solicita documente suplimentare pentru a dovedi sursa de venit. În practică, însă, acest lucru este foarte rar.

Закинуть деньги на 1хБет

Cum să depuneți bani la 1xbet?

În total, biroul oferă jucătorilor până la 100 de opțiuni pentru a arunca bani pe 1xbet. Cu toate acestea, fiecare piață locală are un număr limitat de metode de plată, ceea ce se datorează legilor statului și dezvoltării pieței instrumentelor de plată. Prin urmare, înainte de a trece la etapa de transfer de bani în contul dvs., merită să vă familiarizați cu metodele disponibile de depunere la 1xbet. Găsiți informații actualizate în secțiunea „Depozit”, care va apărea după ce vă conectați la site-ul web. De asemenea, este posibil să mergeți la pagina „Plăți”, dacă utilizatorul se conectează la site-ul web de la adresa IP legată de țara de reședință.

În prima secțiune am menționat cum să vă depuneți contul de jocuri de noroc la 1xBet. Puteți depune bani prin transfer bancar, carduri de plată (de exemplu, Visa și Mastercard), portofele electronice (MoneyGO, Astropay etc.), sisteme de plată (ecoPayz, Neteller etc.), terminale de plată (IBOX și EasyPay în Ucraina), criptomonede (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin etc.), transferuri mobile (de exemplu, Smart Money în Kyivstar), vouchere electronice (Flexepin etc.) etc.

Cum să depuneți bani la 1xBet prin fiecare dintre aceste modalități poate fi găsit pe site-ul biroului. Să observăm doar că întregul proces va fi similar și constă în 3 pași: autorizarea pe site-ul web, alegerea metodei de plată și specificarea sumei de depus, confirmarea operațiunii prin instrumentele metodei de plată selectate.

Cum se face o depunere la 1xBet de pe card?

Pentru a face un depozit folosind un card, trebuie să mergeți la „Depozit”. În listă, ar trebui să găsiți metoda „Carduri bancare” și să selectați pictograma unuia dintre sistemele de plată. Apoi, este suficient să specificați suma de plată și să mergeți la pagina cu introducerea detaliilor cardului / confirmarea transferului.

În unele țări, de exemplu, în Rusia, nu este posibilă efectuarea unei plăți directe de pe card în contul de jocuri de noroc 1xbet. Aici aplicația SkyPay va veni la salvare, prin care toate operațiunile cu depunerea de bani în contul casei de pariuri pot fi efectuate cu ușurință. Pagina are instrucțiuni privind modul de utilizare a aplicației.

1xBet - пополнение депозита

Cum să depuneți bani la 1xBet prin transfer bancar?

În majoritatea țărilor, casa de pariuri 1xbet pune la dispoziția jucătorilor datele bancare pentru depunerea de bani în cont. Este ușor să faceți o operațiune de transfer de bani dacă folosiți bănci online de încredere. De exemplu, în Ucraina, puteți face transferuri prin Privat24, iar în Rusia prin Sberbank Online.

Mulți utilizatori se întreabă cum să depună 1xbet prin Sberbank Online? Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la banca dvs. online și să introduceți detaliile obținute în contul personal al casei de pariuri. Vă rugăm să rețineți că transferul poate fi efectuat către un cont din străinătate. Prin urmare, se va percepe o taxă suplimentară, despre care puteți afla de la banca dvs.

Cum să faceți o depunere la 1xbet fără UCCI?

Mulți utilizatori, când vine vorba de 1xbet, îl confundă cu casa de pariuri 1xStavka (1xStavka). Am făcut o scurtă comparație a acestor companii în articol. Ca urmare, casele de pariuri sunt legate de beneficiarii lor finali, dar, în conformitate cu legislația rusă, acestea sunt entități juridice diferite.

În articolul menționat, există informații despre TSUPIS – o instituție de credit care a încheiat un acord cu 1xStavka, pentru a urmări tranzacțiile de plată ale jucătorilor. În conformitate cu legislația rusă (compania de pariuri 1xStavka operează legal în Rusia), pariorii trebuie să plătească impozite pe fiecare dintre câștigurile lor. Informațiile despre câți bani a câștigat un utilizator sunt colectate de UUPIS (Centrul de contabilitate a transferurilor de pariuri interactive). Prin urmare, pariorii care doresc să utilizeze casa de pariuri 1xStavka sunt obligați să se înregistreze la instituția de credit. Fără acest lucru, ei nu vor putea să-și verifice contul.

Pe de altă parte, 1xBet folosește o licență offshore, care nu este recunoscută în Rusia. Din moment ce casa de pariuri este ilegală în Federația Rusă, jucătorii nu ar trebui să se îngrijoreze cu privire la modul în care să depună 1xBet fără TSUPIS. Puteți depune bani la 1xBet fără a notifica instituția de credit despre transferuri.

Cum să faceți o depunere la 1xBet de pe telefon?

O modalitate convenabilă de a depune bani în contul dvs. de 1xBet este de a face o depunere de pe telefon. Nu vorbim despre aplicația mobilă, care, apropo, acceptă toate metodele de plată disponibile pe site, ci transferul de bani de la numărul de telefon. În unele țări, casa de pariuri vă permite să faceți depozite din conturile operatorului de telefonie mobilă. Astfel, în Ucraina puteți depune bani la 1xbet de la Kyivstar și Vodafone, în Rusia – MTS, Megafon, etc.

Пополнение депозита 1хБет

Pentru a depune bani în contul de pe telefon, utilizatorul trebuie să se logheze. În cazul în care secțiunea „Depozit” este disponibilă cu cardurile operatorului de telefonie mobilă, atunci puteți finaliza operațiunea prin intermediul portalului casei de pariuri. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numărul de telefon și să confirmați debitul contului mobil prin SMS.

În caz contrar, trebuie să utilizați servicii / aplicații speciale pentru a transfera bani de pe telefon la 1xbet. Aceste aplicații pot fi găsite pe Google Play sau App Store.

Mai multe întrebări despre cum să depuneți bani la 1xBet

💵 Cum se face o depunere la 1xBet prin intermediul unui terminal?

În o parte din țările post-sovietice, compania de pariuri 1xBet este reprezentată de birouri terestre, unde puteți depune bani în contul dvs. Există, de asemenea, terminale self-service, care vă permit să efectuați operațiuni de depunere. Pentru a face o depunere la 1xBet printr-un terminal, trebuie să selectați pictograma casei de pariuri de pe ecran și să introduceți numărul de identificare a clientului (login numeric). Apoi, trebuie să specificați suma care urmează să fie plătită și să efectuați depozitul. Banii vor fi creditați în decurs de o oră.

📒 Cum să depuneți la 1xbet fără pașaport?

Casa de pariuri va verifica noii jucători înainte de a face orice tranzacție valutară. Prin urmare, o copie a pașaportului și o dovadă de vârstă vor fi necesare pentru a depune bani în contul dvs. Dacă, din orice motiv, pariorul a reușit să depună în contul 1xbet fără pașaport (există astfel de povești pe forumuri), nu va fi posibilă retragerea câștigurilor fără verificare. Profilul va fi înghețat până când circumstanțele vor fi clarificate.

❔ De ce nu pot depune la 1xbet?

Problemele cu efectuarea unui depozit din vina casei de pariuri sunt foarte rare. Dacă nu puteți depune la 1xbet, ar trebui să încercați din nou. Dacă întâmpinați dificultăți din nou, vă recomandăm să contactați echipa noastră de asistență. Poate că contul jucătorului a fost înghețat deoarece utilizatorul a încălcat regulile biroului casei de pariuri. În acest caz, ar trebui să aflați toate motivele și să le rezolvați împreună cu echipa de asistență.

📲 Cum să depuneți bani la 1xbet prin telefon?

Casa de pariuri le oferă jucătorilor posibilitatea de a depune bani la 1xbet prin telefon. Aici nu vorbim atât de mult despre posibilitatea de a automatiza pe site-ul web sau în aplicația pentru smartphone-uri și de a efectua operațiunea prin intermediul gadgetului dvs. Prin aceasta ne referim la acceptarea banilor din contul unui operator de telefonie mobilă. Jucătorii pot face o depunere prin transferul de fonduri de la numărul lor de telefon în contul casei de pariuri. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți un SMS la numărul specificat, iar banii vor fi debitați și creditați automat în contul personal. Din păcate, acest serviciu nu este disponibil în toate țările.

Știri relevante