Intro

Cum pot obține și utiliza pariul meu gratuit 1xBet?

Бесплатная ставка 1хБет
Casa de pariuri 1xbet oferă pariuri gratuite pentru nou-veniți și obișnuiți. Aceștia le pot folosi pentru a încerca noi tehnici de pariere și pentru a câștiga recompense suplimentare de la birou. Unde pot obține pariul gratuit și cum îl pot folosi pe site-ul casei de pariuri? Articolul intră în mai multe detalii.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce înseamnă Free Bet de la 1xBet?

Pariul gratuit 1xbet sau pariul gratuit este un pariu care poate fi plasat pe site-ul casei de pariuri fără a face bani personali. În acest caz, pariul este plătit de către birou. Câștigurile nu sunt creditate în contul principal, ci în contul de bonus și sunt supuse pariurilor în conformitate cu schema descrisă în termenii și condițiile freebetului.

Mărimea pariului gratuit depinde de casa de pariuri. În general, toate casele de pariuri oferă utilizatorilor lor pariuri gratuite mari. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu cădeți în plasa trucurilor de marketing. Rețineți că, cu cât pariul gratuit este mai mare, cu atât condițiile de pariere sunt mai dificile. În ceea ce privește 1xBet, compania oferă reguli destul de loiale pentru a converti un pariu gratuit într-o recompensă în bani.

Cum pot obține un pariu gratuit de la 1xbet?

Următoarele tipuri de pariuri gratuite sunt disponibile pentru utilizatorii 1xbet:

  • Pentru înregistrare. Pariul gratuit este acordat după crearea unui cont și depunerea de bani în contul dvs. Cum să obțineți un bonus pentru primul depozit la 1xbet am scris într-un articol anterior. Să notăm doar că suma maximă a bonusului este de până la 130 $ sau echivalentul în moneda locală. Acestea fiind spuse, 30 $ este o recompensă suplimentară pe care o puteți obține folosind codul nostru promoțional STAVKAWIN.
  • Pentru punctele promoționale. Utilizatorii activi pot câștiga puncte speciale pentru plasarea pariurilor. Ce sunt punctele promoționale 1xbet a fost discutat pe blog. Pe scurt, este echivalentul unui cashback pe care un jucător îl primește pentru activitatea sa pe site. Un fel de program de loialitate din partea casei de pariuri. Puteți converti punctele pe care le primiți în coduri promoționale (există o secțiune specială pe site) și le puteți folosi în pariuri și jocuri.
  • Pentru participarea la promoții. În secțiunea PROMO, puteți găsi o duzină de promoții care vă permit să obțineți gratuități pentru pariuri și jocuri. De asemenea, biroul oferă puncte promoționale câștigătorilor și participanților, care pot fi convertite în pariuri gratuite. Despre acest lucru s-a scris mai sus.
  • Ziua de naștere. casa de pariuri 1xbet își felicită utilizatorii de ziua lor de naștere cu un freebet.

În rare ocazii, compania poate oferi pariuri gratuite ca o compensație pentru dificultăți de cont și alte probleme. Nu există alte modalități de a obține freebies.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Care sunt particularitățile utilizării 1xBet Freibet?

Jucătorii noi ar trebui să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare a pariului gratuit la 1xbet. În primul rând, există o serie de restricții (nuanțe) pentru acest tip de pariuri. În al doilea rând, obținerea unui câștig de la un freebet nu înseamnă primirea automată a banilor. Fondurile trebuie să fie mai întâi pariate. Și aici este locul unde prima dezamăgire îi așteaptă pe utilizatori: nu este întotdeauna posibil să pariați întreaga sumă și să obțineți bonusul înapoi în contul principal.

Revenind la problema restricțiilor, jucătorii ar trebui să acorde atenție specificului plasării pariurilor gratuite:

  • Un număr limitat de evenimente. Puteți plasa un freibet doar pe anumite sporturi sau evenimente premergătoare meciurilor.
  • Cote ridicate pentru pariuri. Pentru a câștiga, cotele unui pariu trebuie să fie cel puțin la fel de mari ca valoarea stabilită. Adesea, cotele trebuie să fie de la 1,50.
  • Tip limitat de pariuri. Puteți plasa un pariu gratuit pe 1xbet în expresii pentru un anumit număr de rezultate.

După îndeplinirea acestor condiții și primirea recompensei, merită să pariați banii din bonus. Restricțiile descrise mai sus se regăsesc, de asemenea, acolo. În plus față de acestea, poate fi menționată suma minimă de pariere pentru pariere. De regulă, suma este cu un ordin de mărime mai mare decât pentru un pariu obișnuit.

Mai multe întrebări despre pariul gratuit 1xBet

▶️ Cum pot folosi pariurile gratuite la 1xBet?

Casa de pariuri oferă jucătorilor pariuri gratuite sub formă de coduri promoționale. Pentru a utiliza un pariu gratuit la 1xBet, trebuie să introduceți codul numeric-letteral disponibil în câmpul „Cod promoțional” atunci când plasați un pariu. Câmpul „Suma pariului” trebuie lăsat gol. În acest caz, casa de pariuri va conta cu siguranță codul promoțional și nu va debita banii din contul principal.

✅ Cum pot plasa un pariu gratuit la 1xBet?

Pentru a plasa un pariu gratuit la 1xbet, trebuie să îndepliniți toate condițiile prevăzute în secțiunea „Bonusuri și cadouri”. Acestea constau în selectarea unui anumit sport, a cotelor și a tipului de pariu pentru gratuități. Puteți citi mai multe despre aceste restricții într-una dintre secțiunile acestui articol.

⏱️ Cât timp durează să câștigi un pariu gratuit 1xBet?

După ce ați primit recompensa pariului gratuit, jucătorii au la dispoziție un timp limitat pentru a o paria. Numărul exact de zile este menționat în termenii și condițiile pariului gratuit (vezi Bonusuri și cadouri). Cu toate acestea, în medie, jucătorii au la dispoziție 30 de zile pentru a finaliza retragerile în contul lor principal.

Știri relevante