Intro

Cum pot ocoli blocarea 22Bet?

Блокировка сайт 1хБет
Biroul casei de pariuri 22Bet se dezvoltă destul de activ și își câștigă nișa pe piața jocurilor de noroc sportive. Pentru pariuri sportive, 22Bet poate concura deja cu cele mai vechi case de pariuri. Afacerea cu jocuri de noroc se dezvoltă, de asemenea, în mod activ. Toate acestea contribuie la creșterea notorietății mărcii în rândul pariorilor și al autorităților de reglementare din statele în care aceștia din urmă își au reședința. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, odată cu popularitatea crescândă a jucătorilor de birou se confruntă cu blocarea site-ului 22Bet în țările lor. Acest articol discută motivele acestui fenomen și cum să ocolească restricțiile privind vizitarea portalului de jocuri de noroc.

De ce este blocat site-ul lui 22bet?

Site-ul oficial al lui Bet 22bet este licențiat de către registratorul din Curacao. Multe țări acceptă licența și nu le interzic jucătorilor să folosească serviciile biroului. În acele țări în care licența 8048/JAZ nu este recunoscută sau jocurile de noroc sunt interzise, accesul la resursă este problematic. Astfel, portalul casei de pariuri 22Bet a fost inclus în „lista neagră” a site-urilor interzise pe teritoriul Federației Ruse. Prin urmare, la cererea Roskomnadzor, portalul de jocuri de noroc a fost blocat de toți furnizorii de servicii de internet.

Există mai multe motive pentru care site-ul 22Bet este blocat:

  • Eșec tehnic. Rareori, dar totuși uneori portalul poate să nu funcționeze din cauza unor probleme din partea casei de pariuri. Într-un astfel de caz, merită să verificați informațiile de pe paginile oficiale ale companiei în rețelele sociale.
  • Întreținere programată/întreținere preventivă. Casa de pariuri avertizează din timp despre lucrările programate pe site.
  • Accesul la site este blocat 22bet. Utilizatorii din nu toate țările pot utiliza serviciile casei de pariuri. Compania restricționează în continuare accesul la site pentru pariorii din regiunile în care există restricții și probleme cu legile privind jocurile de noroc.
  • Site-ul este blocat de către furnizorii de servicii de internet. În unele țări în care compania își construiește în mod activ afacerea, nu este posibil să se acceseze portalul. Acesta este blocat de către furnizorii de servicii de internet locali.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

Pentru a afla care este motivul pentru care site-ul 22Bet este blocat, trebuie să vă uitați la eroarea din browserul dumneavoastră:

  • În cazul în care apare un ecran alb, este vorba de o eroare de partea serverului.
  • În cazul în care site-ul durează mult timp să se încarce și apare un mesaj de eroare, 500, 501, 503 – eroare de partea serverului.
  • Atunci când portalul nu s-a încărcat încă și afișează mesajul „Failed to connect to server” – blocat de furnizorii de internet.
  • În cazul în care portalul 22Bet s-a încărcat, dar pe ecranul de marcă apare mesajul „Accesul la site este restricționat” – site-ul nu funcționează în țara de reședință a jucătorului.

Pe baza motivului pentru care site-ul casei de pariuri a fost blocat, puteți căuta o modalitate de a-l ocoli.

Cum se poate evita blocarea 22Bet?

Blocarea biroului unei case de pariuri este o problemă neplăcută pentru utilizatori, dar nu poate fi numită nerezolvabilă (cu excepția cazului în care casa de pariuri însăși nu acceptă jucători din anumite țări). Cum cererea generează oferta, există întotdeauna soluții de rezolvare.

Există o serie de modalități dovedite și fiabile de a ocoli blocarea 22Bet. Rezultatul se reduce la un singur lucru: clientul își ascunde adresa IP reală și se conectează de la o adresă aparținând unei alte țări. Cu alte cuvinte, ocolirea unui site blocat nu înseamnă accesarea acestuia direct prin intermediul ISP-ului, ci prin intermediul unor servere speciale care criptează adresa IP reală a utilizatorului.

Mai jos vom lua în considerare metode simple și ușor de folosit pentru a ocoli blocarea site-ului 22Bet.

Сайт 22Bet

Utilizarea oglinzii site-ului 22Bet

Din punct de vedere tehnic, cea mai simplă modalitate de a vă conecta la un site web blocat este de a folosi oglinda 22bet. Această opțiune este, prin urmare, recomandată pentru începătorii în domeniul pariurilor.

Un site oglindă este o copie a site-ului original, care suportă toate funcțiile și caracteristicile site-ului oficial al casei de pariuri, dar cu o altă adresă de internet alternativă. Pentru a utiliza oglinda casei de pariuri trebuie să scrieți la e-mailul de asistență tehnică a 22Bet și să obțineți adresa site-ului.

Utilizarea oglinzii nu necesită instalarea sau configurarea unui software. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți noua adresă în browserul dumneavoastră. Un alt avantaj al acestei metode este fiabilitatea – funcționează stabil și rapid. În plus, nu există restricții privind viteza de încărcare a paginilor, oglinda este complet legală și accesibilă tuturor. Dar site-urile în oglindă ale 22Bet nu funcționează pentru o perioadă lungă de timp. Apoi, adresele sunt, de asemenea, blocate și este necesar să contactați suportul pentru a obține un nou portal de pariuri.

Utilizarea serviciilor VPN pentru a accesa 22Bet

Următoarea modalitate cea mai comună după oglinzi este un serviciu VPN.

VPN (Virtuale Private NetWork) este o rețea privată virtuală care permite conexiuni de rețea prin intermediul unei alte rețele. Principiul său de funcționare este de a crea o conexiune sigură între calculatorul utilizatorului și site-ul web, ocolind furnizorul de internet. Acest lucru permite accesul la un site web blocat.

Atunci când se utilizează o rețea VPN, conexiunea la resursă trece printr-un canal criptat către un server și, prin intermediul acelui server, către site-ul web dorit de pe internet. Deoarece adresa IP a serverului va fi utilizată la conectarea la site, furnizorul de servicii de internet nu recunoaște intermediarul ca fiind o resursă interzisă, astfel încât conexiunea nu este blocată. Acest lucru asigură un anumit nivel de anonimat pentru jucători.

Există multe servicii VPN sigure și gratuite, dar acestea au, de obicei, o viteză și o fiabilitate scăzute. Niveluri decente de protecție și viteze de transfer mai rapide sunt oferite de VPN-urile plătite.

Pe lângă programele și serviciile de utilizare a rețelelor VPN, puteți instala plug-in-uri de browser (adesea dezvoltate de aceleași servicii) sau puteți utiliza browsere cu VPN încorporat, cum ar fi Orega. De asemenea, puteți utiliza browserul Tor, care vă schimbă adresa IP de fiecare dată când vă conectați.

Aplicația mobilă de la Bet 22Bet

Poți descărca aplicația mobilă 22bet de pe site-ul casei de pariuri, care este compatibilă cu Android și iOS. În plus față de beneficiile plasării pariurilor, programul nu se teme de blocaje și funcționează chiar și cu un internet slab. Prin urmare, prin descărcarea aplicației, jucătorii vor uita de problema schimbării oglinzilor sau de plata unui serviciu VPN de calitate.

Principalul lucru este de a utiliza aplicația oficială descărcată de pe site-ul 22Bet. În caz contrar, este posibil să vă infectați telefonul cu viruși și să oferiți date și acces la terțe părți.

Atunci când nu puteți accesa site-ul casei de pariuri, ar trebui să utilizați opțiunile sugerate. Datorită acestora, jucătorii vor avea acces neîntrerupt la pariuri sportive și jocuri de la 22bet.

Știri relevante