Intro

Cum pot paria pe 1xBet?

Как делать ставки 1хБет

În ciuda faptului că site-ul 1xBet are o interfață intuitivă, nou-veniții pot întâmpina unele dificultăți atunci când îl folosesc. Acest lucru se aplică, printre altele, la plasarea pariurilor pe 1xBet. Și aici nu este vorba despre teorie (puteți găsi o mulțime de informații utile despre pariurile sportive în Școala noastră de pariuri), ci despre procedura de pariere în sine. Dacă vă confruntați, de asemenea, cu această problemă, căutați răspunsuri în articolul de astăzi

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum să pariezi pe 1xBet: opțiuni disponibile

Biroul casei de pariuri oferă utilizatorilor mai multe instrumente pentru a plasa un pariu. Pariurile pe 1xBet pot fi făcute prin intermediul site-ului oficial (versiunea desktop și mobilă), o aplicație mobilă și un program pentru PC. În ciuda varietății de soluții, interfața fiecărui instrument va fi similară. Prin urmare, va fi convenabil pentru jucători să parieze prin intermediul smartphone-urilor, precum și pe computerele desktop. Deoarece jucătorii au întrebări cu privire la plasarea pariurilor pe diferite dispozitive, am pregătit răspunsuri privind modul de utilizare a tuturor instrumentelor. Cu toate acestea, calea pentru toate cazurile va fi foarte similară. Puteți citi mai multe despre pașii pe care jucătorii trebuie să îi parcurgă atunci când plasează un pariu în următoarele subsecțiuni ale articolului.

Cum pot paria pe site-ul 1xBet?

Atunci când utilizați site-ul oficial 1xBet.com sau o oglindă funcțională, trebuie să urmați aceste instrucțiuni:

  1. Conectați-vă la cabinetul dvs. personal (utilizatorii noi trebuie să se înregistreze pe 1xBet.
  2. Mergeți la pagina „Liga”, „Live” sau „Cybersport” pentru a selecta evenimentul.
  3. Alegeți un rezultat pentru pariuri (meciul de interes pentru pariuri).
  4. Adăugați rezultatul la biletul de pariuri. După ce faceți clic pe simbolul numeric al cotelor, pariul apare în zona de lucru din dreapta (buletinul).
  5. Alegeți formatul pariului: simplu sau formați o combinație. În primul caz este necesar să specificați suma pariului și, dacă este disponibil, un cod promoțional. Apoi plasați pariul făcând clic pe butonul corespunzător. Pentru a doua variantă este necesar să adăugați cel puțin încă un rezultat pe biletul de pariuri și să selectați varianta de combinație (expres, sistem etc.). După care introduceți suma și plasați un pariu.

După aceea, pariul merge la „Istoricul pariurilor”, unde jucătorul poate urmări rezultatul. De asemenea, este posibil să se influențeze parțial pariul prin asigurarea sau vânzarea acestuia. Делать ставки 1хБет Dorim să subliniem faptul că pariurile pe 1xBet pe versiunea mobilă a site-ului web sunt aceleași ca și pe versiunea desktop. Singura diferență constă în redarea ecranelor: dispunerea elementelor și a meniurilor. Funcționalitatea portalului nu se schimbă, indiferent de dispozitivul pe care îl alegeți.

Cum să pariez pe 1xBet de pe telefonul meu?

Conform unui studiu realizat de Ron Mondelson pentru publicația online Yogonet.com, aproximativ 70% dintre pariori își folosesc telefoanele mobile pentru pariuri ocazionale. Cu toate acestea, 40% pariază de pe telefoanele lor tot timpul. Așadar, importanța site-ului și a aplicației mobile a 1xBet nu poate fi subestimată. Iar casa de pariuri are ceva de oferit utilizatorilor care doresc să parieze pe 1xBet de pe telefon. Pariurile de pe gadgeturi sunt la îndemână prin:

  • Versiunea mobilă a 1xBet. Se deschide automat atunci când vizitați site-ul 1xBet de pe telefon. Principalele diferențe între versiunea desktop și cea mobilă se regăsesc în meniu („Hamburger”, situat în colțul din dreapta sus al paginii), în dispunerea ecranelor și în navigare. În rest, parierea pe 1xBet din versiunea mobilă a portalului este aceeași ca și în cazul celei principale: adăugați un eveniment la biletul de pariuri, specificați suma, faceți setările și faceți clic pe „Faceți un pariu”.
  • aplicația mobilă 1xBet. Puteți să o descărcați de pe site-ul oficial al biroului. Aplicația este distribuită gratuit pentru dispozitivele care rulează Android și iOS. Mai multe detalii despre plasarea pariurilor în aplicația mobilă 1xBet vor fi discutate în secțiunea următoare.

Вход в мобильную версию 1xBet

Cum să pariezi în aplicația mobilă 1xbet?

Primul pas pentru această opțiune este să descărcați și să instalați aplicația mobilă 1xBet. Acesta este disponibil în două versiuni: Android și iOS. Programul poate fi descărcat de pe site-ul oficial / oglindă sau AppStore (pentru proprietarii Apple). Instrucțiunile de instalare sunt, de asemenea, disponibile pe portalul casei de pariuri. După ce se conectează la aplicația mobilă 1xBet, jucătorul trece la secțiunea dorită pentru a selecta un pariu. După ce a decis asupra unui eveniment, urmează aceiași pași ca pe site. Singura diferență va fi designul ecranelor.

Cum pot plasa un pariu în software-ul de pariuri 1xWin de la 1xBet?

Utilizatorii de Windows pot descărca software-ul de pariuri 1xWin pentru acces rapid la pariuri. Acesta este disponibil pentru descărcare pe site-ul biroului în secțiunea „Aplicații desktop”. Este îngrijorător faptul că, spre deosebire de site-ul web, care poate fi blocat de furnizorii de servicii de internet, pariorii vor avea opțiunea de a plasa pariuri fără a utiliza un VPN. Schimbarea adresei IP și a punctului de conectare se face la nivel de software. După instalarea 1xWin, jucătorul trebuie să se logheze. În continuare, utilizatorul va trebui să urmeze aceiași pași ca pe site. Designul software-ului reproduce portalul web al casei de pariuri Программа для 1xWin

Cum învăț cum să pariez cu 1xBet?

Mulți începători cred că a paria pe 1xBet este o chestiune de o jumătate de oră. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un eveniment și să plasați un pariu pe baza intuiției dvs. Cu toate acestea, după primul eșec și pierderea bankroll-ului, utilizatorii biroului își schimbă opinia despre pariurile sportive. De fapt, pariurile sportive sunt o muncă minuțioasă care necesită cunoștințe și experiență. Dacă tocmai ați început călătoria dvs. în pariuri la 1xBet, vă recomandăm să citiți lecțiile Școlii noastre de pariuri. Parcurgerea tuturor secțiunilor vă va oferi cunoștințele de bază care vă vor ajuta să câștigați experiență pe site-ul casei de pariuri. Tot ce trebuie să faceți în continuare este să învățați cum să analizați și să experimentați cu pariurile. Și nu uitați, doar cei care știu să piardă câștigă. Așa că nu vă fie frică să pierdeți. Vă ajută să învățați cum să pariați corect pe 1xBet. Va exista un articol separat pe site-ul nostru despre cum să știți cum să plasați corect un pariu.

Întrebări populare despre pariurile 1xBet

✅ Cum pot plasa pariuri în 1xBet?

Pentru a începe să pariați cu 1xBet, trebuie să vă conectați. Deci, noii utilizatori trebuie să se înregistreze mai întâi, să facă un depozit și numai apoi să plaseze un pariu. Există o ușoară diferență în modul de a paria la 1xBet de pe un computer (versiunea desktop a site-ului și software-ul de pariuri) și de pe un telefon (versiunea mobilă a portalului și aplicația mobilă). Puteți citi despre acest proces în detaliu în acest articol.

💲 Care este pariul minim pe 1xBet?

Mulți începători se întreabă care este pariul minim la 1xBet. Această valoare depinde de moneda contului ales. De aceea, puteți afla pariul minim pe site-ul 1xBet atunci când faceți un pariu. De exemplu, pragul poate fi de 0,3 dolari, 0,2 euro, 10 ruble sau 5 grivne pentru monedele indicate.

❔ Cum pot plasa pariuri pe 1xbet de pe telefonul meu?

Casa de pariuri permite jucătorilor să plaseze pariuri pe 1xbet de pe o versiune mobilă a site-ului și a aplicației. În primul caz, trebuie doar să mergeți la 1xbet.com, designul va fi ajustat automat la dimensiunea ecranului gadgetului dvs. În al doilea caz, trebuie să descărcați aplicația mobilă de pe portalul casei de pariuri. Fiecare dintre aceste opțiuni este descrisă în detaliu în articol.

Știri relevante