Intro

Cum pot paria pe 22Bet pe sport?

Размещение ставок на спорт 22Бет
Site-ul web al companiei de pariuri 22Bet are o funcționalitate destul de simplă și clară, pe care chiar și un începător o poate înțelege. Acest lucru vă permite să faceți pariuri pe 22Bet în doar câteva click-uri de mouse sau câteva atingeri pe ecranul telefonului dumneavoastră. Încă de pe pagina principală, puteți selecta sportul dorit, puteți parcurge opțiunile de pariere 22Bet și le puteți alege pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Există pariuri simple clasice, spread-uri, sisteme și combinații, cum ar fi patch-uri, valeți, lanțuri și pariuri multiple, pe care le-am explicat deja într-un articol anterior. Astăzi, dorim să detaliem pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a plasa pariuri simple sau combinate la 22Bet.

22Bet Pariuri simple: Cum se plasează un pariu simplu?

Pentru a plasa pariuri simple pe sport la 22Bet, trebuie să te conectezi la contul personal, cum ar fi portalul casei de pariuri. Dacă ai probleme în accesarea acestuia, poți ocoli blocarea site-ului 22Bet folosind diferite opțiuni. După aceea, trebuie să mergeți la „Line” și „Live” (dacă vă interesează sporturile clasice) sau la pagina „Cybersport” (pentru a paria pe turneele din jocurile pe calculator). Dacă ați descărcat aplicația mobilă a casei de pariuri, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la blocaj și puteți merge direct la secțiunile descrise mai sus. Următorii pași, în afară de designul site-ului și al aplicației, sunt asemănători.

După ce a intrat în secțiunea corectă, jucătorul va vedea

  • Tabelul cu sporturi sau ciber-sporturi – în partea stângă.
  • Lista meciurilor cu rezultate populare, filtrul după sporturi/cibersporturi și bannerul cu evenimente importante – în mijloc.
  • Bannerele de promovare și cuponul care va apărea după selectarea unui meci – în partea stângă.

În continuare, utilizatorul trebuie să selecteze sportul de interes și să citească toate rezultatele. După selectarea cotelor dorite pentru rezultat, pariul intră în biletul de pariuri. Următorul pas este specificarea sumei pariului, introducerea codului promoțional pentru pariul gratuit (dacă este disponibil) și alegerea contului din care se debitează banii – contul principal sau contul bonus. Ultimul pas este verificarea pariului și confirmarea acestuia prin intermediul butonului corespunzător din panoul din stânga. Acest lucru va fi suficient pentru a plasa un singur pariu la 22Bet.

Одиночная ставка 22Бет

Cum pot plasa un pariu multiplu la 22Bet?

Odată ce noii pariori au prins gustul pariurilor simple, vor trece la plasarea unui pariu multiplu la 22Bet. Acest tip de pariu este interesant deoarece poți adăuga câteva selecții pe care sigur vei câștiga mult. Cotele de pariuri sunt multiplicate, ceea ce garantează un randament ridicat. Cu toate acestea, un singur rezultat greșit într-o combinație duce la pierderea tuturor fondurilor. Prin urmare, recomandăm noilor pariori să plaseze pariuri exprese compuse din 2 și 3 evenimente. În caz contrar, vă puteți pierde întregul bankroll.

Pentru a plasa un pariu expres pe sport la 22Bet trebuie să urmați pașii de mai jos:

  • Mergeți la secțiunile „Line” și „Live”. Pentru pariuri pe ciber-sporturi, trebuie să vizitați secțiunea „Cybersports”.
  • Selectați mai multe meciuri și adăugați-le la biletul de pariuri.
  • Pe panoul biletului de pariuri este necesar să selectați expres în fila „Tip de pariu”. Această opțiune va apărea atunci când două sau mai multe evenimente sunt adăugate la biletul de pariuri.
  • Introduceți miza, codul promoțional (dacă este cazul) și confirmați plasamentul făcând clic pe butonul special.

Экспресс-ставка 22Бет

După aceea, pariul va apărea în cabinetul tău personal și îl vei putea vedea pe pagina de istoric al pariurilor. Există, de asemenea, o secțiune „Verificare cupon”, unde puteți introduce numărul pariului și afla rezultatul.

Cum pot plasa pariuri combinate pe 22Bet?

În articolul despre tipurile de pariuri de pe 22Bet pe care l-am menționat în introducere, am menționat pariurile combo, cum ar fi sistemul, brevetul, lacul, lanțul și pariurile multiple. Toate acestea au o serie de caracteristici, care sunt descrise pe scurt în același articol. Prin urmare, recomandăm ca începătorii să citească materialul înainte de a acționa pe astfel de pariuri. În plus, pe site există o secțiune „Reguli”, care oferă mai multe informații despre toate tipurile de pariuri acceptate pe site.

Plasarea pariurilor combinate pe 22Bet este ușoară. Casa de pariuri s-a asigurat că procesul de adăugare a pariurilor pe biletul de pariuri și de plasare a combinațiilor este intuitiv. Pentru a face un pariu combinat trebuie să:

  • Adăugați mai multe evenimente la cupon. Acestea trebuie selectate în prealabil în secțiunile cu meciuri sportive și cibernetice.
  • În câmpul „Tip de pariu” selectați tipul de pariu dorit din lista derulantă.
  • Specificați suma pariului, codul promoțional (dacă este cazul) și plasați pariul.

Комбинировання ставка 22Бет

Apoi puteți urmări rezultatul pariului prin intermediul contului personal. Odată ce aveți numărul cuponului, îl puteți verifica fără să vă conectați prin intermediul secțiunii „Verificați cuponul”.

Știri relevante