Intro

Cum pot retrage bani de la 1xBet fără pașaport?

Двухфакторная авторизация 1хБет
Una dintre cele mai populare întrebări printre utilizatorii 1xBet este „Pot retrage bani din contul meu fără pașaport?” În articolul nostru despre înregistrarea jucătorilor minori la 1xBet, am abordat parțial acest subiect. Cu toate acestea, am decis să o facem o publicație separată și să o extindem cu întrebări indirecte de la utilizatorii biroului.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Este posibil să înregistrați jucători la 1xBet fără pașaport?

Conform regulilor comunității de jocuri de noroc, pariurile și jocurile de noroc pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani sunt interzise. Acest lucru se datorează riscurilor mai mari în cazul tinerilor de a se „prinde” de divertismentul jocurilor de noroc. Un studiu realizat de Universitatea din East London, Anglia, pe jucători cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, a constatat o șansă cu 20% mai mare de a deveni un parior pasionat în rândul celor care au folosit anterior Loteria Națională (în Anglia se pot cumpăra bilete doar de la vârsta de 16 ani). În plus, dependența de jocurile de noroc, așa-numita dependență de ludomanie, se dezvoltă mai repede în rândul tinerilor. De aceea, autoritățile din multe țări interzic jucătorilor minori să utilizeze orice servicii legate de jocurile de noroc. Acest lucru este valabil și pentru platformele de jocuri de noroc care funcționează legal, de exemplu, 1xBet.

Revenind la întrebarea din titlu, pariorii minori pot crea un cont pe site-ul 1xbet. Este suficient să alegeți una dintre opțiunile de înregistrare rapidă. Cu toate acestea, verificarea contului este un criteriu obligatoriu pentru retragere. Când am descris problemele legate de retragerea banilor de la 1xbet, ne-am amintit de verificarea profilului. Aceasta nu este altceva decât furnizarea de către jucători a detaliilor pașaportului lor către casa de pariuri. În același timp, biroul poate solicita documentele în momentul depunerii banilor în cont sau mai târziu, în timpul retragerii. Cu toate acestea, nu există nicio modalitate de a sări peste această etapă.

În cazul în care un utilizator 1xBet are sub 18 ani (în imposibilitatea de a furniza documente), profilul său va fi înghețat până la vârsta majoratului. Fondurile depuse vor fi, de asemenea, înghețate.

Cum să retrageți bani de la 1xbet dacă sunteți sub 18 ani?

Jucătorii minori, după ce au creat un profil pe site-ul casei de pariuri 1xbet, pot încerca să ocolească restricția privind utilizarea serviciilor biroului. Pentru a face acest lucru, puteți:

  • Furnizați documentele persoanei dragi și efectuați tranzacții în numele acesteia.
  • Cumpărați un cont înregistrat și verificat al unui străin. Puteți găsi multe astfel de oferte pe forumurile de pariuri și jocuri de noroc.

Cu toate acestea, toate metodele implică riscuri. În primul rând, biroul verifică adresele IP de la care jucătorul se conectează. În cazul în care locația se schimbă, casa de pariuri poate solicita o confirmare suplimentară a mutării sau copii ale documentelor personale. În al doilea rând, în cazul retragerii, pot apărea probleme legate de necorelarea datelor expeditorului și ale destinatarului. La rândul său, transferul de bani în contul personal al unei persoane apropiate, darămite al unui străin, nu este o idee bună. În plus, în cazul în care este detectată o fraudă, contul jucătorului va fi blocat fără posibilitatea de recuperare.

1хБет - двухфакторная авторизация

Cum să retrageți bani de la 1xbet fără SMS?

Biroul casei de pariuri 1xbet se îngrijește de securitatea site-ului. Pentru a proteja fondurile jucătorilor, compania recomandă insistent utilizarea verificării în doi pași. La conectarea alertelor pentru a retrage bani din contul de jocuri de noroc, operațiunea nu va avea succes fără introducerea codului. Astfel, piratarea contului unui parior nu garantează că atacatorul își va primi fondurile. Vă rugăm să rețineți că codul vine în aplicația Authentificator, care este disponibilă pe Google Play sau AppStore.

Anterior, parola cu codul era trimisă sub forma unui SMS la numărul de telefon. Acum, pentru a retrage bani de la 1xbet, nu este nevoie să trimiteți un SMS. În acest scop, puteți utiliza Authentificator de la Google. Și dacă un jucător dorește să refuze verificarea suplimentară atunci când transferă fonduri, trebuie să dezactivați opțiunea relevantă. Puteți face acest lucru în cabinetul personal, în secțiunea „Securitate”. Vă rugăm să rețineți că autorizarea cu 2 factori este dezactivată în mod implicit.

Știri relevante