Intro

Cum pot să mă înscriu la 1xBet fără pașaport?

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
În răspunsurile la întrebările despre cum să treci de verificarea ID-ului la 1xBet, am scris pe scurt despre înregistrarea jucătorilor fără pașaport. Cu toate acestea, acesta este un subiect de interes destul de extins în rândul jucătorilor începători. Deci, să încercăm să vorbim despre complexitatea înregistrării la 1xBet fără pașaport și fără TSUPIS (relevant pentru rezidenții RF)

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum să vă înscrieți la 1xBet dacă nu aveți 18 ani?

În conformitate cu condițiile biroului casei de pariuri 1xbet, numai utilizatorii adulți pot plasa pariuri și pot juca ruleta, poker etc. În același timp, schema de verificare este construită în așa fel încât un parior minor să se poată înregistra pe site-ul casei de pariuri. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să alegeți una dintre modalitățile de creare a unui cont la 1xBet.

Odată conectat, utilizatorul poate introduce orice date în profilul personal, poate depune bani în cont, poate plasa pariuri și poate primi câștiguri. Cu toate acestea, pentru a retrage bani, casa de pariuri va solicita o dovadă de identitate. Prin urmare, introducerea datelor „din capul locului” nu este o opțiune, deoarece nu va fi posibilă confirmarea acestora. Iar dacă jucătorul dorește să își schimbe numele, prenumele, adresa în card, biroul va solicita documente pentru schimbarea numelui și a domiciliului. În caz contrar, profilul va fi blocat.

Astfel, este posibil să vă înregistrați la 1xbet dacă aveți mai puțin de 18 ani, dar când documentele sunt verificate, profilul va fi blocat până când jucătorul va atinge vârsta majoratului.

Cum mă pot înscrie la 1xBet fără pașaport?

Ca și în cazul întrebării anterioare, un jucător poate crea un cont la 1xBet fără un pașaport. Cu toate acestea, verificarea profilului este inevitabilă. Prin urmare, ca răspuns la interogarea populară „Înregistrare 1xBet fără pașaport” în motorul de căutare puteți găsi forumuri unde se vând conturi. Acestea sunt înregistrate la alți jucători, depinde de utilizator să atașeze un card pentru transferuri.

De ce este nesigur acest mod de utilizare a 1xBet?

  • În primul rând, vânzătorul are încă acces la cont (puteți reseta parola prin e-mail), dacă e-mailul nu a fost dat cumpărătorului în spatele acordului.
  • În al doilea rând, serviciul de securitate poate solicita confirmarea mutării sau a schimbării furnizorului de servicii de internet prin schimbarea adresei IP a jucătorului.
  • În al treilea rând, atunci când se transferă pe un card, se poate solicita confirmarea faptului că contul este deschis în numele proprietarului profilului. În acest caz, jucătorul trebuie să se ocupe de falsificarea certificatului. Este bine dacă inspectorii nu observă diferența.

Prin urmare, este la latitudinea jucătorului să decidă dacă își asumă sau nu riscul atunci când se înregistrează la 1xBet fără pașaport.

Cum să mă înregistrez la 1xBet fără un UCPIS?

În 2014, au intrat în vigoare anumite prevederi ale Legii nr. 222-FZ „Cu privire la modificările la Legea federală „Cu privire la reglementarea de stat a organizării și desfășurării activităților de jocuri de noroc și la modificările anumitor acte legislative ale Federației Ruse””, care a lansat funcționarea UUPIS. Acesta nu este nimic mai puțin decât un centru de acceptare a pariurilor pe internet. Cu alte cuvinte, autoritățile fiscale sunt interesate să genereze venituri din câștigurile jucătorilor la unitățile de jocuri de noroc online. Prin urmare, toate casele de pariuri legitime au semnat acorduri cu unul dintre UUPIS pentru a face schimb de date în vederea deducerii unui comision de 13% de la pariori.

Acum este clar de ce înregistrarea la 1xBet fără UUPIS este o întrebare arzătoare pentru mulți nou-veniți. Cu toate acestea, casa de pariuri operează în Rusia în mod ilegal, folosind o licență offshore. Am scris despre aceasta într-un articol de revizuire despre 1xBet în Rusia. Prin urmare, jucătorii nu ar trebui să-și facă griji cu privire la înregistrarea la 1xBet fără TSUPIS. Toate câștigurile vor merge în contul personal, fără retrageri de taxe.

Știri relevante