Intro

Cum pot să ocolesc blocarea 1xBet?

Почему не работает сайт 1xbet
Utilizatorii 1xBet se pot confrunta cu blocarea site-ului de către furnizorii locali de internet. Problemele de acces la site-ul web al 1xBet apar în diferite țări și sunt legate de particularitățile casei de pariuri. Să vorbim mai în detaliu despre motivele blocării portalului de jocuri de noroc și ce trebuie să facem atunci când site-ul 1xBet nu funcționează

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

De ce nu funcționează site-ul 1xBet?

Biroul casei de pariuri 1xbet și-a lansat site-ul web în 2011. Portalul a fost licențiat de Comisia de Jocuri de Noroc din Curacao pentru a funcționa. Deoarece este offshore, autorizațiile nu sunt acceptate de multe state în care casele de pariuri și cazinourile sunt legale. Unele dintre acestea blochează în mod activ portalurile străine de jocuri de noroc care nu au obținut o licență locală.

Deoarece casa de pariuri 1xBet nu are planuri de a intra pe piețele locale și de a deschide birouri la sol, site-ul este adesea trecut pe lista neagră de către furnizorii de servicii de internet. Acest lucru nu este greu de verificat. Dacă un jucător nu poate deschide site-ul 1xBet, ar trebui să căutați probleme legate de blocarea acestuia.

În ce țări nu pot intra pe site-ul 1xBet?

În ultimul deceniu, creșterea pariurilor online a avut un impact negativ asupra funcționării caselor de pariuri online. În multe țări în care activitățile caselor de pariuri sunt legale sau autoritățile sunt neutre față de pariurile online, există restricții privind funcționarea companiilor de jocuri de noroc. Acest lucru afectează funcționarea companiilor de pariuri, deoarece accesul la site-urile acestora este restricționat sau blocat.

Utilizatorii 1xBet se confruntă, de asemenea, cu problema de a nu putea accesa site-ul 1xBet. Potrivit forumurilor, în 2021, jucătorii nu au putut întotdeauna să acceseze cu succes portalul casei de pariuri în Austria, Belgia, Belarus, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Iran, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Ucraina, SUA, etc. Numărul total de țări care întâmpină probleme la accesarea site-ului 1xbet este de peste 60.

Блокировка 1хБет Роскомнадзором

Este demn de remarcat faptul că 1xbet nu intră pe site nu numai din cauza restricțiilor impuse de autoritățile locale. În unele țări, casa de pariuri însăși restricționează funcționarea resursei. Apoi, intrarea pe pagina oficială se va face (fără mesaj de eroare a serverului). Cu toate acestea, pe pagină va apărea un mesaj: „Site-ul nu funcționează temporar în țara dumneavoastră”. În acest caz, utilizatorul poate încerca să schimbe proxy-ul și să se conecteze de la o adresă IP din altă țară. Cu toate acestea, merită să verificați cu serviciul de asistență dacă este posibil să confirmați documentele care au fost emise de autoritățile din țara în care compania nu funcționează temporar.

Nu vă puteți conecta la 1xbet: cum să determinați motivul?

În secțiunile anterioare am încercat să ne dăm seama de motivele pentru care un jucător nu se poate conecta la 1xbet. Portalul este blocat prin:

 • Autoritățile locale interzic toate tipurile de jocuri de noroc și portalurile internaționale blocate de furnizorii de servicii de internet din țară.
 • Interzicerea caselor de pariuri internaționale care nu au licențe locale. Blocarea se realizează prin intermediul furnizorilor de servicii de internet.
 • Blocarea accesului 1xBet la portalul de pe piețele locale, de care este mai puțin interesat sau are dificultăți cu licența Curacao.

Pentru a determina motivul pentru care utilizatorii scriu cereri „Nu mă pot conecta la 1xBet”, trebuie să mergeți pe site-ul oficial 1xbet.com și să verificați funcționalitatea acestuia:

 • În cazul în care site-ul durează mult timp pentru a se încărca, dar nu se deschide (este vizibil doar un ecran alb), atunci merită să încercați să vă conectați prin intermediul unui proxy. Dacă folosiți o altă adresă IP, merită să căutați în mass-media informații despre blocarea portalului în țara respectivă.
 • Dacă primiți eroarea „No connection to server” (Nu există conexiune la server) atunci când accesați site-ul, atunci site-ul este blocat de către ISP-urile locale. De asemenea, ar trebui să citiți despre intrarea site-ului în baza de date de blocare.
 • Dacă site-ul se deschide, dar există un mesaj care indică faptul că portalul 1xBet nu funcționează în țara de reședință a jucătorului, biroul nu a intrat pe piața locală. În acest caz, puteți încerca să contactați echipa de asistență a casei de pariuri și să clarificați detaliile.

Cum să vă conectați la 1xBet dacă este blocat este explicat în următoarea secțiune.

Не заходит на 1хБет

Ce ar trebui să fac dacă nu pot să mă conectez la 1xBet?

Dacă nu puteți intra pe site-ul 1xBet, există unele probleme cu serverul sau cu accesul la acesta. Vă puteți da seama prin eroarea pe care o vedeți în browserul dvs. Dacă este fereastra standard „Failed to connect to 1xbet.com server” sau eroarea 403, atunci probabil că sunteți blocat. În cazul mesajului de eroare 5xx, este posibil să existe unele probleme cu serverul. Cu toate acestea, acest lucru este extrem de rar.

După ce ați determinat motivul pentru care nu este posibil să vă conectați la site-ul 1XBet, puteți căuta o soluție. Există mai multe modalități simple de a ocoli un 1xBet blocat:

 • Utilizați oglinzile 1xBet. Acestea sunt copii ale site-ului sub un domeniu diferit, așa cum am scris pe site.
 • Aplicații pentru telefon mobil, tabletă și PC. Casa de pariuri acceptă aplicații pentru Android și iOS.
 • browserul propriu al 1xBet pentru utilizatorii Mac OS sau Opera.
 • Software VPN pentru PC sau widget-uri pentru browsere cu schimbarea IP-ului și a punctului de conectare.
 • Utilizarea botului Telegram pentru pariuri.

Alegerea modului de a ocoli blocarea portalului 1xBet depinde de dorințele pariorului. În opinia noastră, fiecare dintre opțiunile pentru a intra pe site-ul 1xBet este eficientă.

Mai multe întrebări pe tema blocării 1xBet

🗺️ În ce țară este disponibil 1xBet?

Casa de pariuri 1xBet își oferă serviciile online și acceptă utilizatori din toate țările din întreaga lume. Cu toate acestea, este posibil ca autoritățile locale să blocheze accesul la site. Prin urmare, accesul la portal este permis în peste 40 de țări: majoritatea țărilor din Europa, Canada, Canada, Mexic, Australia, Indonezia, Nigeria, Senegal, etc.

❓ Ce este în neregulă cu 1xBet?

O astfel de întrebare apare atunci când site-ul nu este disponibil pentru jucător. În acest caz, este necesar să aflăm ce a determinat ca pariorul să nu se poată conecta la 1xBet. Dacă este o problemă de server, merită să așteptați ca aceasta să fie rezolvată de către specialiștii companiei. Și dacă este vorba de blocarea site-ului 1xBet – utilizați soluțiile sugerate în articol.

⛔ De ce este blocat 1xBet?

Principalul motiv pentru care 1xBet este interzis este că nu există o licență națională pentru a accepta pariuri online. De asemenea, rămân multe state din lume în care sunt interzise unitățile de jocuri de noroc. Prin urmare, funcționarea portalului de jocuri de noroc nu se încadrează în legislația locală.

Știri relevante