Intro

Cum pot trece o verificare a documentelor la 1xBet?

Пройти проверку документов в 1xBet
După crearea unui cont la 1xBet , așa cum am menționat mai devreme, un jucător poate profita de oferta casei de pariuri. Tot ce trebuie să faceți este să depuneți bani în contul dvs. pentru a începe să plasați pariuri pe evenimente sportive, evenimente non-sportive sau jocuri. Cu toate acestea, contul pariorului rămâne încă neverificat. Prin urmare, utilizatorul are restricții legate de retragerea câștigurilor.

Pentru a primi banii în contul personal, trebuie să completați formularul 1xBet. Am scris deja despre cum să facem acest lucru în articolele noastre anterioare. Am menționat, de asemenea, cum să vă verificați contul 1xBet. Puteți găsi mai multe detalii despre cum să vă verificați contul 1xBet în acest articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

De ce ar trebui să-mi verific profilul 1xBet?

Casa de pariuri 1xBet utilizează o licență de la registratorul din Curacao, care precizează cerințele pentru furnizarea de servicii de jocuri de noroc. Printre altele, există o condiție de verificare a documentelor. Acest lucru este pentru a se asigura că biroul este sigur că jucătorul:

 • Cel puțin 18 ani (de vârstă).
 • Nu plănuiți să utilizați scheme frauduloase.
 • Nu va crea conturi suplimentare (o astfel de acțiune este interzisă de către casa de pariuri).

Prin urmare, verificarea documentelor la 1xBet este o procedură obligatorie pe care toți pariorii trebuie să o urmeze.

Cum funcționează verificarea la 1xBet?

După cum s-a menționat deja în partea introductivă, jucătorul trebuie să completeze o fișă cu informații personale. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți informațiile în câmpurile obligatorii. Și dacă există greșeli în ele, corectați-le singur sau contactând echipa de asistență a 1xBet.

După ce pariorul și-a introdus datele personale și a selectat documentul pentru verificarea 1xBet, este posibil să se scufunde în lumea jocurilor de noroc: să parieze sau să joace. Utilizatorul nu va avea nicio restricție privind mărimea pariurilor minime, valoarea câștigurilor primite, utilizarea contului de bonus și participarea la promoții. Cu toate acestea, odată ce un jucător decide să retragă bani și să trimită o cerere casei de pariuri, va trebui să treacă printr-o verificare a documentelor la 1xBet.

În funcție de țara de reședință a pariorului, de e-mailul său, de activitatea pe site și de alți parametri, sistemul 1xBet decide cum se va efectua verificarea. Există mai multe opțiuni pentru verificarea identității:

 • Furnizarea unei copii scanate a pașaportului sau a unei fotografii de pașaport.
 • Fotografie a jucătorului care ține pașaportul în mâini (în fața pieptului sau lângă față).
 • O copie a pașaportului certificată de un notar.

În cazul în care casa de pariuri 1xBet are întrebări, pot fi solicitate documente suplimentare: permis de conducere, chitanță de factură de utilități, asigurare etc.

Личные данные 1хБет

Cum introduc detaliile pașaportului meu la 1xBet?

În timpul creării unui cont pe site-ul 1xbet, jucătorului i se oferă opțiuni de înregistrare simplificate. Chiar și cel mai mare formular, atunci când se creează un profil prin e-mail, solicită jucătorului să introducă numele și parola sa. Restul informațiilor trebuie să fie introduse în cabinetul utilizatorului.

Pentru a introduce detaliile pașaportului în 1xbet, utilizatorul trebuie să se logheze. Există o secțiune în cabinetul personal numită „Date personale”, care conține profilul pariorului. Jucătorul trebuie să completeze fișa cu informații personale (câmpurile obligatorii sunt marcate cu asteriscuri) înainte de a trimite o cerere de verificare. Fără acestea, personalul biroului nu va putea verifica profilul.

Pe pagina „Date personale”, jucătorul trebuie să introducă aceste informații obligatorii:

 • Nume.
 • Prenumele.
 • Data nașterii.
 • Tipul de document.
 • Regiunea.
 • Oraș.
 • Adresa permanentă de înregistrare.

De asemenea, utilizatorul poate introduce și alte informații despre sine, care vor ajuta la personalizarea pariorului în cazul în care pierde accesul la contul său. Astfel de informații sunt:

 • Patronimic.
 • Locul nașterii.
 • Numărul de telefon.
 • E-mail.

După completarea datelor obligatorii, jucătorul poate trece la verificarea contului de către reprezentanții 1xBet.

Ввод паспортных данных 1хБет

Cum îmi pot schimba detaliile pașaportului la 1xBet?

Deseori apar situații în care un utilizator introduce datele în mod incorect la crearea unui cont. De asemenea, este posibil să faceți o greșeală atunci când introduceți informații în timpul completării unui profil, de exemplu, să specificați date incorecte ale pașaportului în 1xbet. Într-un astfel de caz, jucătorul poate face corecții el însuși sau poate cere ajutor de la echipa de asistență 24/7.

Toate informațiile despre parior sunt stocate în secțiunea Date personale. Unele date nu sunt editabile (există o pictogramă de blocare lângă ele): numărul de cont, data înregistrării și țara de reședință. Acestea nu pot fi modificate, cu excepția țării de reședință a jucătorului. Pentru a face modificări, trebuie să scrieți la serviciul de asistență și să prezentați documentele privind mutarea dvs. în altă țară. Restul informațiilor pot fi modificate independent, făcând clic pe pictograma creionului.

Mai multe întrebări despre verificarea profilului la 1xBet:

📃 De ce să introduceți detaliile pașaportului la 1xBet?

Casa de pariuri 1xbet, după ce a obținut o licență de la registratura din Curacao, s-a angajat să descurajeze utilizarea serviciilor de jocuri de noroc de către minori. În acest scop, compania îi obligă pe pariori să se supună unei proceduri de verificare – o verificare a datelor din pașaport. Datorită acestui pas este posibilă reducerea la minimum a încercărilor de pariere online a jucătorilor cu vârsta sub 18 ani. În plus, compania verifică documentele utilizatorilor pentru a exclude de pe portal pariorii lipsiți de scrupule, care abundă pe piața pariurilor sportive și a jocurilor de noroc.

⌚ Cât timp durează verificarea documentelor de către 1XBet?

După ce un jucător trimite toate documentele necesare (lista va fi afișată în cabinetul personal), casa de pariuri are la dispoziție 72 de ore pentru a le verifica. De regulă, verificarea 1xBet este mult mai rapidă, iar jucătorul poate retrage bani în termen de 24 de ore de la trimiterea cererii.

📋 De ce documente am nevoie pentru a verifica 1xBet?

Verificarea identității unui jucător este o procedură individuală. Este la latitudinea casei de pariuri să decidă de ce documente va avea nevoie pentru verificarea identității. Cu toate acestea, cel mai adesea este vorba de un pașaport (național sau străin) și un permis de conducere.

📝 Cum pot ocoli verificarea pașaportului la 1xBet?

Aceasta este o întrebare populară în rândul adolescenților care au sub 18 ani. Conform regulilor, casa de pariuri va verifica documentele înainte de a retrage fonduri. Prin urmare, este imposibil să ocoliți verificarea 1xBet. Desigur, un jucător poate folosi datele rudelor. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să nu lăsați înșelătoria să fie descoperită de serviciul de securitate. Într-un astfel de caz, blocarea profilului este inevitabilă.

Știri relevante