Intro

Cum să eliminați 1xBet: reclame de pe computer și din browser

1хБет регистрация вирус
Compania de pariuri 1xBet este de încredere pentru sute de mii de pariori din întreaga lume. Acest rezultat pe care compania a reușit să-l obțină datorită unor metode decente de promovare a mărcii. Cu toate acestea, unii utilizatori (nu întotdeauna utilizatori ai casei de pariuri) se pot confrunta cu apariția reclamelor 1xBet pe calculatorul lor, în primul rând în browser. În consecință, astfel de reclame ale casei de pariuri 1xBet irită și provoacă emoții negative utilizatorilor de PC. Acest articol vă va spune cum apar pop-up-urile și cum să ștergeți reclamele din browser și din calculator

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum apar reclamele pentru 1xBet pe computerul tău?

Există o mulțime de întrebări pe Internet despre cum să eliminați reclamele 1xBet de pe computerul dumneavoastră. După cum s-a menționat deja în introducere, casa de pariuri nu folosește metode agresive de marketing. Prin urmare, nu este opera sa. Cine promovează atunci marca prin distribuirea de reclame enervante și scripturi malițioase? Dacă vă uitați la conținutul bannerelor pop-up, este posibil să vedeți o ofertă de a face clic pe un link și de a vă înregistra pentru un bonus. Pot exista, de asemenea, avantaje generale ale casei de pariuri 1xBet. Cu toate acestea, în ambele cazuri, va exista un cod special în URL atunci când faceți clic pe link. Acest lucru indică faptul că proprietarul scriptului publicitar este implicat în programul de afiliere 1xBet. Acesta este modul în care codul malițios este răspândit de către utilizatorii necinstiți. Prin urmare, permiteți-ne să vă spunem cum să eliminați reclamele 1xBet din calculatorul dumneavoastră.

Cum pot bloca reclamele 1xBet?

Pentru a scăpa de reclamele 1xBet, este necesar să înțelegeți în ce condiții apar. De regulă, utilizatorii văd pagina principală în browser, care apare la lansarea acestuia cu informații despre casa de pariuri. Se deschide automat și redirecționează către o pagină a companiei de pariuri cu propunerea de a crea un cont 1xBet. Al doilea mod în care virusul 1xBet se manifestă este prin apariția ferestrelor pop-up în timp ce lucrați la PC. Apariția bannerelor este programată și acestea conduc, de asemenea, către site-ul biroului. A treia opțiune: o oglindă 1xBet se va deschide atunci când vă conectați la site-ul oficial. Această resursă poate fi folosită pentru a obține numele de utilizator și parola pentru a fura datele personale ale pariorului. Odată ce caracteristica virusului 1xBet a fost identificată, este posibil să se ia măsuri pentru a dezactiva reclama. Să le descriem pentru cazuri particulare.

Cum să eliminați 1xBet din browserul meu?

Pentru a vă șterge browserul de reclame, ar trebui mai întâi să verificați setările: ce pagină este indicată ca pagină principală în timpul descărcării. Este posibil ca aceasta să fi fost înlocuită de pagina „corectă” pentru atacatori. De asemenea, merită să verificați aplicațiile instalate. Dacă există unele suspecte, dezactivați-le și vedeți cum funcționează browserul. Dacă este detectată o aplicație malițioasă, aceasta trebuie eliminată. Dacă nu aveți timp să verificați manual browserul sau dacă un script malițios a modificat anumite fișiere din browser, puteți instala Adguard pentru a scana și elimina scripturile malițioase. În cazul în care nici această metodă nu vă ajută, ar trebui să folosiți Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner, Anti-Malware Home sau alte programe pentru a vă scana calculatorul. De asemenea, puteți dezinstala și reinstala browserul salvând mai întâi profilul (fizic sau în cloud)

Cum pot dezinstala 1xBet din calculatorul meu?

Pentru a elimina 1xBet din calculatorul dumneavoastră, trebuie parcurși câțiva pași:

  • Vizualizați aplicațiile care sunt pornite la pornirea sistemului prin intermediul planificatorului de sarcini. Programatorul poate fi găsit printr-o căutare sau folosind Win+R și introducând comanda msc. Dacă există programe suspecte în lista de aplicații care se execută automat, opriți-le sau eliminați-le.
  • Verificați calculatorul cu un antivirus existent. Poate fi capabil să detecteze scripturile malițioase.
  • Scanați-vă calculatorul cu un software special, cum ar fi Kaspersky, DrWeb Cureit, ADW Cleaner sau Anti-Malware Home. Vă recomandăm să activați cel mai înalt nivel de scanare.
  • Instalați Malwarebytes și scanați-vă calculatorul. Toate programele malware ar trebui să fie eliminate.

După ce ați blocat reclamele 1xBet, vă recomandăm să vă verificați computerul o dată pe lună pentru scripturi malițioase prin Malwarebytes sau aplicații alternative. De asemenea, vă recomandăm să fiți mai atent atunci când instalați programe sau vizualizați arhivele descărcate. De asemenea, ar trebui să instalați un antivirus mai sigur pentru a utiliza internetul în siguranță.

Știri relevante