Intro

Cum să retrageți bani de la 1xBet: metode disponibile

Вывести средства 1хБет
Jucătorii, după ce au primit primele câștiguri sau după ce au cheltuit o parte din bankroll, pot retrage fonduri în contul lor personal. Casa de pariuri pune la dispoziția utilizatorilor o varietate de servicii de plată în acest scop. Cu toate acestea, jucătorii au încă o mulțime de întrebări legate de retragerea banilor de la 1xbet. Le vom răspunde în articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum să retrageți fonduri de la 1xbet: opțiuni disponibile

Site-ul casei de pariuri prezintă secțiunea „Plăți”, care colectează informații despre cum să depună și să retragă bani de la 1xbet. Pagina este organizată în așa fel încât utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza informații despre țările selectate individual și în ceea ce privește depozitele și retragerile.

Trebuie remarcat faptul că numărul de servicii de plată depinde de țara de reședință a jucătorului. În medie, jucătorii au la dispoziție mai mult de 30 de opțiuni pentru depunerea și retragerea de fonduri:

  • Transferuri prin intermediul cardurilor de plată.
  • Transfer de bani către un cont bancar (pentru unele țări).
  • Portofele electronice.
  • Sisteme de plată.
  • Criptomonede.

Pentru a retrage bani de la 1xbet, jucătorul trebuie să aleagă serviciul de interes, să introducă detaliile instrumentului de plată și să confirme operațiunea. După aceea, plata este trimisă pentru verificare, care, în funcție de reglementări, poate dura de la câteva ore până la o zi. Dacă nu există întrebări, banii vor fi transferați în contul personal specificat.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Cum pot retrage bani de la 1xBet pe cardul meu?

Pentru a transfera bani pe un card bancar, un jucător trebuie să meargă la secțiunea „Retragerea din cont” (cabinetul personal) și să selecteze un card al sistemului de plată de interes. Soluția universală este Visa și MasterCard. Cu toate acestea, în unele țări, sunt disponibile transferuri către carduri Maestro sau Mir. Această din urmă opțiune va fi relevantă pentru pariorii din Rusia, care utilizează cardul Mir pentru a depune și retrage bani de la 1xbet.

După ce faceți clic pe holograma sistemului de plată, trebuie să specificați sumele care urmează să fie transferate și să introduceți numărul cardului. După trimiterea cererii, verificarea originii fondurilor și utilizarea lor pe platformă, jucătorul va primi suma specificată în contul său personal.

Dorim să atragem atenția asupra faptului că toate băncile emitente cooperează cu sistemele de plată. Prin urmare, utilizatorii nu vor avea probleme cu retragerea fondurilor disponibile la 1xbet la Sberbank (Rusia), Privatbank (Ucraina) etc.

1xbet: cum să retrageți bani în portofele electronice?

După cum am menționat mai devreme, casa de pariuri 1xbet oferă posibilitatea de a efectua transferuri către portofele electronice, cum ar fi Skrill și Jeton Wallet. Acesta este un instrument destul de popular, prin confidențialitatea și viteza transferurilor.

Cu toate acestea, anul 2021 a adus dezamăgire pentru pariorii care au folosit portofele Qiwi (Qiwi) și Yandex.Money (YMoneu). Banca Centrală a Rusiei a finalizat un audit al companiilor financiare și a găsit multe nereguli în tranzacțiile de transferuri internaționale. Deoarece activitățile instituțiilor de jocuri de noroc nu sunt disponibile în Rusia, cooperarea cu 1xbet este plină de consecințe pentru companiile rusești. Amenzile mari aplicate companiilor care gestionează Qiwi și Yandex.Money au dus la dispariția acestor portofele electronice de pe site-ul casei de pariuri. Deci, întrebările populare „Cum să retrageți bani de la 1xBet la Yandex.Money?” sau „Cum să transferați fonduri de la 1xBet la Qiwi” au același răspuns: „Nu încă”. Suportul biroului casei de pariuri răspunde că este o problemă tehnică. Cu toate acestea, totul se datorează amenzilor de la Banca Centrală a Rusiei și a unei monitorizări financiare mai stricte în această țară.

1хБет сколько выводится платеж

Cum pot retrage bani de la 1xBet de pe telefonul meu?

Numărul de utilizatori care utilizează aplicațiile mobile 1xbet este în continuă creștere. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că jucătorii au întrebări cu privire la utilizarea telefonului pentru tranzacțiile din cont. Cu toate acestea, datorită interfeței ușor de utilizat a aplicației mobile 1xBet, nu va fi dificil să faceți acest lucru. În plus, software-ul este rapid, astfel încât jucătorul nu va petrece mult mai mult timp decât atunci când utilizează versiunea web a portalului de jocuri de noroc.

În cazul în care jucătorul este autorizat, trebuie să mergeți la „Plăți” – „Retragerea din cont” și să selectați instrumentul de plată de interes. După care trebuie specificată suma care urmează să fie transferată și detaliile cardului/contului. După verificare, fondurile vor fi creditate pe instrumentul de plată selectat, în conformitate cu reglementările.

Cum pot retrage bani de la 1xBet în alte conturi?

Casa de pariuri 1xBet lucrează pe piața pariurilor online din 2012. În acest timp, compania a reușit să dobândească o experiență valoroasă pentru a lupta cu succes împotriva fraudelor și pentru a-și proteja utilizatorii de pierderea banilor. Prin urmare, în activitatea sa, casa de pariuri utilizează un algoritm clar de acțiuni, inclusiv retragerea banilor de la 1xBet.

Conform regulilor companiei, jucătorii pot efectua plata fondurilor numai prin intermediul instrumentului de plată din care a fost efectuată depunerea. De exemplu, dacă un card bancar a fost folosit pentru a face un depozit, câștigurile pot fi, de asemenea, retrase numai pe acest card. Pariorul nu poate adăuga un alt card sau specifica o altă metodă de plată. Nu există o astfel de funcționalitate pe site.
Вывод средств 1хБет на карту Ce se întâmplă cu utilizatorii care folosesc diferite instrumente de plată pentru a face un depozit? În acest caz, casa de pariuri 1xBet vă permite să retrageți bani către fiecare dintre serviciile de plată în echivalentul unui depozit. În acest caz, jucătorul poate transfera toate câștigurile sale la ultima metodă de plată utilizată.

Astfel, utilizatorul nu poate schimba detaliile pentru a retrage bani de la 1xbet. Pentru o explicație detaliată a restricțiilor, trebuie să contactați reprezentanții de asistență ai casei de pariuri, care vor oferi un răspuns din regulile oficiale ale companiei.

Întrebări frecvente privind retragerile de la 1xBet

💳 Ce metode de retragere acceptă 1xBet?

utilizatorii 1xBet pot retrage fonduri către carduri bancare, conturi bancare (nu sunt disponibile în toate țările), portofele electronice, sisteme de plată și prin criptomonede. Numărul total de instrumente de plată variază în funcție de țară, dar adesea se ridică la mai mult de 30 de servicii.

📜 De ce am nevoie pentru a retrage bani de la 1xBet?

Utilizatorul trebuie să parieze fondurile depuse pe sporturi, sporturi cibernetice (cote minime de la 1.1) sau în jocuri. În plus, profilul trebuie să fie verificat prin furnizarea unui pașaport. După aceea, pariorul poate retrage fondurile în contul său personal.

❎ Ce ar trebui să fac dacă nu pot retrage bani de la 1xBet?

În cazul erorilor tehnice ale serviciului, așteptați ceva timp și repetați operațiunea. Dacă nu a ajutat, vă rugăm să contactați serviciul de asistență și să aflați motivul. Mai multe detalii despre situațiile cu restricții de retragere de la 1xBet sunt discutate într-un articol separat pe site-ul nostru.

Știri relevante