Intro

De ce este 1xBet interzis în Rusia?

1xBet запрещена в России
1xBet este una dintre cele mai populare case de pariuri nu numai în fosta Uniune Sovietică, ci și în alte părți ale lumii. Astăzi, serviciile companiei sunt folosite de milioane de pariori, iar acest număr crește de la an la an. Cu toate acestea, nu toți utilizatorii post-sovietici au acces la site-ul biroului. Prin urmare, în acest articol am decis să examinăm situația cu interzicerea 1xbet în Rusia și să arătăm situația din Ucraina, Belarus și Kazahstan.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

De ce este 1xbet interzis într-un număr de țări?

În articolul „1xBet: ce este biroul acestei case de pariuri”, am menționat pe scurt istoria formării companiei. Este posibil ca mulți nou-veniți să nu știe că marca de renume mondial provine din Rusia. Dar, în ciuda acestui fapt, astăzi activitatea sa pe teritoriul Federației Ruse este sub interdicție. Este vorba despre licența pe care compania o folosește pentru a-și furniza serviciile. Compania de pariuri 1xBet a fost una dintre primele de pe piața internă care a lansat un site pentru pariuri online (2012). Pentru funcționarea sa, aceasta utilizează licența nr. 1668/JAZ emisă de organizația eGaming Curacao. Deoarece autorizația a fost acordată de o companie offshore, nu toate statele care au legalizat casele de pariuri o iau în considerare. Acesta este motivul pentru care 1xbet este interzis în unele țări, de exemplu în Rusia. Aici utilizatorii au probleme de acces la site. În alte țări, cum ar fi Ucraina, Belarus sau Kazahstan, portalul casei de pariuri nu este blocat. Cu toate acestea, este în continuare considerat ilegal. Obținerea unei licențe naționale poate rezolva această problemă. Dar acest lucru nu ajută întotdeauna casa de pariuri 1xBet, deoarece necesită proceduri birocratice suplimentare și plata unei sume considerabile pentru o licență națională

1xBet разрешена в Казахстане

Compania de pariuri 1xBet este interzisă în Rusia: motivele blocării?

În 2006, Federația Rusă a adoptat o lege „Cu privire la reglementarea de stat a activităților de jocuri de noroc”. Începând cu 2021, legea a fost modificată de mai multe ori. În plus, au fost adăugate decizii suplimentare ale guvernului rus și ale Serviciului Federal de Impozite, care au schimbat regulile de joc pe piață. Astăzi, pentru a obține o licență pentru furnizarea de servicii online și offline, un birou trebuie:

  • Aveți un sediu central (companie înregistrată) în Rusia.
  • Aveți o licență de la Serviciul Federal de Impozite.
  • Integrați-vă cu unul dintre TSUPIS – centrul de contabilitate pentru transferul pariurilor interactive.
  • Eliminați din ofertă toate jocurile de noroc și cazinourile.

Deoarece casa de pariuri 1xBet s-a concentrat pe expansiunea online și dezvoltă în mod activ secțiuni cu cazinouri și jocuri de noroc, s-a decis să transfere toate birourile către o altă companie. În 2016, întreaga activitate a 1xBet din RF a fost transferată către 1xStavka, o nouă casă de pariuri care îndeplinește toate cerințele legislației rusești. Dacă vă uitați cu atenție la această companie, este fratele mai mic al 1xBet. Am scris despre diferența dintre 1xBet și 1xStavka într-un articol separat. Cu toate acestea, rușii pot utiliza serviciile 1xbet. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți o oglindă funcțională sau să instalați un software special pentru a schimba adresa IP și punctul de conectare.

Este permis 1xbet în Ucraina, Belarus și Kazahstan?

Printre utilizatorii portalului de jocuri de noroc 1xbet se numără mulți pariori din Ucraina, Belarus și Kazahstan. Acest lucru este facilitat de o ofertă interesantă a casei de pariuri, de disponibilitatea traducerii site-ului în limba rusă și în limbile naționale (cu excepția limbii belaruse) și de bonusuri destul de bune. Un alt factor suplimentar este accesibilitatea site-ului 1xBet. Acesta nu este blocat de furnizorii locali, cu excepția Belarusului, unde problemele cu vizitarea portalului oficial au început în 2021. 1хБет запрещен в Беларуси În Ucraina, mergând la 1xbet.com se deschide una dintre oglinzile oficiale. Acest lucru se face pentru a diversifica traficul și pentru a ocoli posibilele blocaje de către furnizorii locali de internet. În cazuri rare, redirecționarea către oglindă nu funcționează și puteți vedea mesajul că 1xBet este blocat în Ucraina. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul. În plus, puteți citi pe forumuri despre dorința casei de pariuri de a obține o licență ucraineană pentru a putea face publicitate în mass-media și pentru a sponsoriza cluburi sportive. Dar deocamdată acestea sunt doar vorbe. În Belarus, legile țării stipulează că unitățile de jocuri de noroc trebuie să se înregistreze pentru a putea oferi servicii online. 1xbet nu a avut probleme cu această chestiune până în 2021. Deoarece supravegherea activităților caselor de pariuri, prescrisă în Decretul președintelui Republicii Belarus, a fost înăsprită, licența multor companii nu a fost reînnoită. Prin urmare, din aprilie 2021, accesul la 1xbet.by este interzis. Cu toate acestea, jucătorii pot folosi oglinzi reale sau alte instrumente pentru a ocoli interdicția 1xBet în Belarus. Guvernul Kazahstanului nu interzice funcționarea site-urilor web ale caselor de pariuri străine, care au fost înregistrate la „Comitetul pentru industria turismului al Ministerului Culturii și Sportului din Republica Kazahstan”. 1xbet a primit autorizații în 2016 și și-a continuat licența în 2020. Prin urmare, site-ul web al companiei 1xbet.kz este absolut legal, precum și activitățile biroului din Kazahstan.

Știri relevante