Intro

De ce nu funcționează aplicația 1xBet?

Почему не работает приложение 1xBet
Casa de pariuri 1xBet, răspunzând nevoilor utilizatorilor, a lansat mai multe aplicații pentru calculatoare și dispozitive mobile. V-am spus deja unde și cum să descărcați aplicația de pariuri 1xbet. Cu toate acestea, unii jucători pot întâmpina probleme atunci când aplicația nu funcționează sau nu se mai lansează dintr-un motiv sau altul. Așa că haideți să aruncăm o privire la toate soluțiile posibile și la rezolvarea problemelor în acest articol

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

De ce nu funcționează aplicația 1xBet?

Pe forumurile de jocuri de noroc, pariorii pun adesea întrebări despre funcționarea corectă a aplicației casei de pariuri. Am adunat toate informațiile despre acest subiect și încercăm să descriem motivele pentru care aplicația 1xBet nu funcționează.

Descărcarea unei versiuni nefuncționale a aplicației 1xBet

Casa de pariuri își actualizează în mod constant produsele: software-ul 1xWin, aplicațiile Android și iOS. Prin urmare, versiunile de produse lansate anterior devin depășite și pot să nu funcționeze corect. În plus, jucătorii descarcă adesea software din surse neoficiale (nu recomandăm acest lucru), unde este postată o versiune neactualizată. Prin urmare, este posibil ca aplicația 1xBet să nu funcționeze pe computerul sau smartphone-ul dvs. În cazul în care software-ul a fost descărcat de pe site-ul oficial 1xBet, trebuie să acordați atenție fișierului de instalare în sine. Este posibil să fie corupt. În acest caz, puteți descărca din nou software-ul pe dispozitivul dvs. și îl puteți instala.

Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu aplicația 1xBet

Pentru a instala aplicația mobilă a casei de pariuri pe smartphone-ul dvs., acesta trebuie să îndeplinească cerințele minime:

  • Android: 50-60 MB de spațiu liber pe smartphone și o versiune Android de 4.1 sau mai mare.
  • iOS: 108 MB de spațiu liber în memoria iPhone-ului și o versiune de sistem de operare iOS 9.3 sau mai mare.

aplicația 1xWin este suportată pe sistemul de operare Windows începând cu XP. Aveți nevoie de până la 200 MB de spațiu liber. Nu există alte cerințe. Dacă software-ul de pariuri nu se instalează, este posibil să se datoreze antivirusului. Încercați să îl dezactivați.

Probleme cu conectarea 1xBet la internet

Dacă un parior are probleme cu aplicația de pe smartphone sau PC, merită să verificați conexiunea la internet. De regulă, aplicația ar trebui să afișeze singură o notificare că nu există o conexiune. Cu toate acestea, este mai bine să vă asigurați că aveți o conexiune la internet funcțională. Un alt motiv pentru deconectare poate fi faptul că casa de pariuri este blocată de furnizorii locali de servicii de internet. În acest caz, este posibil ca aplicația 1xBet să nu funcționeze – traficul de la serverul de pariuri va fi blocat. Bineînțeles, dezvoltatorii au recompensat software-ul de pariuri cu un VPN. Dar nu funcționează întotdeauna corect Вход в мобильную версию 1xBet

actualizări ale aplicației 1xbet

Biroul casei de pariuri 1xbet actualizează în mod regulat toate aplicațiile de pariuri. Prin urmare, după primirea următoarei actualizări, este posibil ca aplicația 1xbet să nu se deschidă. Această problemă este rezolvată de mulți jucători pe forumuri. În acest caz, merită să dezinstalați și să reinstalați software-ul. Dacă acest lucru nu ajută, scrieți la asistență și cereți un link către o versiune anterioară a unei aplicații de pariuri funcționale. Nu vă recomandăm să descărcați software de pe alte site-uri, deoarece acesta poate conține coduri malițioase.

Probleme cu dispozitivul dvs.: telefonul sau calculatorul dvs

Uneori, aplicația 1xBet nu funcționează din cauza unei probleme cu dispozitivul însuși al pariorului. Este vorba despre sistemul de operare (după o altă actualizare) sau alte programe care blochează software-ul de pariuri. În acest caz, ar trebui să reveniți la o versiune anterioară a sistemului / dezinstalați software-ul sau să așteptați următoarea actualizare a aplicației 1xBet. Dacă soluțiile descrise mai sus nu vă ajută, vă recomandăm să contactați echipa de asistență a casei de pariuri. Aceștia ar putea fi în măsură să sugereze o soluție alternativă pentru utilizatori.

Știri relevante