Intro

De ce nu pot retrage bani de la 1xBet?

Способы оплаты 1хБет
Biroul casei de pariuri 1xBet oferă pariorilor un serviciu convenabil de retragere a banilor din contul lor de pariuri în cel personal. Numărul de metode de plată disponibile depinde de țara de reședință și adesea depășește 30 de servicii. Am scris despre ce sunt și cum să retrageți bani de la 1xBet într-un articol anterior. Acestea fiind spuse, nu întotdeauna se întâmplă ca o cerere de transfer de fonduri să aibă succes. Dacă nu puteți retrage bani de la 1xBet, vă recomandăm să citiți materialul.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Nu pot retrage bani de la 1xBet: ce pot face?

Din păcate, după ce un utilizator a acumulat o anumită sumă în contul său de joc și este gata să retragă fonduri, această operațiune nu este întotdeauna reușită. Nu este surprinzător faptul că pariorii caută adesea pe Internet pentru un răspuns la întrebarea „Nu pot retrage bani de la 1xbet ce să fac?” Mai întâi de toate, este necesar să înțelegem cauza acestei probleme. Am identificat 8 motive pentru care un jucător nu poate retrage bani de pe site. Acestea sunt descrise în detaliu în secțiunea următoare, așa că nu vom insista asupra lor.

În cazul în care un jucător nu poate retrage bani de la 1xBet, merită să analizăm verificarea profilului său, respectarea condițiilor de retragere (verificați serviciul de asistență, pragurile minime pentru transferul de bani) și restricțiile pentru profil. În acest din urmă caz, trebuie să contactați echipa de asistență. De asemenea, puteți contacta operatorul înainte de a căuta singur motivul blocării retragerii. Specialiștii casei de pariuri lucrează non-stop și vor fi bucuroși să vă ajute să găsiți și să rezolvați problema.

De ce nu pot retrage bani de la 1xBet?

Atunci când creează un cont, jucătorii sunt automat de acord cu termenii de serviciu ai companiei de pariuri 1xbet. Cu toate acestea, puțini oameni citesc regulile postate pe site-ul casei de pariuri. Prin urmare, apariția unor probleme cu tranzacțiile îi pune pe pariori în dificultate. Deși toate cazurile care pot servi drept motiv pentru a refuza o retragere sunt explicate în document.

Principalele erori prin care nu puteți retrage bani de la 1xbet sunt:

 • Profil neverificat. În articolul nostru despre înregistrarea la 1xBet am scris despre necesitatea de a trece o verificare completă a identității. Conform regulilor general acceptate de comunitatea jocurilor de noroc, jucătorii trebuie să aibă vârsta legală. Casa de pariuri verifică, de asemenea, alte informații despre utilizatori pentru a-și oferi serviciile. Prin urmare, un număr de telefon și unul dintre documente (pașaport, pașaport, permis de conducere) vor fi necesare pentru verificare.
 • Depozit nejucat/parte din depozit. Odată ce banii au fost depuși, jucătorii ar trebui să îi folosească pe site. În acest scop, este suficient să plaseze fonduri pe pariuri sportive/cibernetice cu cote mai mari de 1,10 sau să joace oricare dintre jocuri. Suma de bani depusă, după câștig, este disponibilă pentru retragere.
 • Fonduri bonus nejucate. Situația este similară cu problema anterioară. Pentru ca fondurile bonus să ajungă în contul principal, acestea trebuie să fie pariate. Puteți obține informații detaliate despre schema de retragere a bonusurilor pe pagina de promovare.
 • Încălcarea limitelor de retragere. În cazul în care utilizatorul a specificat o sumă care depășește suma permisă pentru metoda de plată selectată, plata nu va fi acceptată. În plus, casa de pariuri 1xBet poate stabili limite interne de retragere pentru un anumit jucător. Această situație apare ca o pedeapsă preventivă pentru pariuri mărunte și fraude de joc.
 • Încălcarea condițiilor de retragere pentru un singur cont. Pentru a proteja jucătorii de fraudă, biroul casei de pariuri oferă posibilitatea de a trimite fonduri numai în contul (serviciul de plată) din care au fost primite. Dacă se întâmplă ceva cu contul, trebuie să contactați serviciul de asistență și să oferiți confirmarea problemei.
 • Datele jucătorului nu se potrivesc pe site și în serviciul de plată. Înainte de a face un transfer, casa de pariuri 1xBet va verifica detaliile contului în care vor fi trimise fondurile. Dacă se găsesc erori în nume, nume de familie, număr, plata nu va fi acceptată. Prin urmare, toate greșelile de scriere în date trebuie corectate prin intermediul suportului biroului.
 • Blocarea contului jucătorului. În cazul în care jucătorul a încălcat în mod sistematic regulile biroului casei de pariuri, contul său va fi blocat, iar plățile în curs vor fi anulate. Dacă apare o astfel de situație, jucătorul nu își va putea recupera fondurile.
 • Probleme tehnice din partea casei de pariuri sau a serviciului de plată. Nu atât de des, dar totuși pot exista dificultăți în ceea ce privește transferurile către contul specificat. În acest caz, ar trebui să așteptați și să încercați din nou după un timp.

Atunci când un jucător nu poate retrage bani de la 1xbet, merită să verificați problemele de mai sus. Nu există alte motive de bază pentru a nu putea retrage bani de pe portal. Cele mai multe dintre problemele descrise mai sus pot fi rezolvate pe cont propriu, iar dacă nu, puteți contacta echipa de asistență. Vă reamintim că aceștia sunt disponibili 24/7.

Вывод средств 1хБет на карту

Care sunt principalele reguli de retragere a banilor de la 1xBet?

În secțiunea anterioară, descriind situațiile în care un jucător nu poate retrage bani de la 1xBet, am atins parțial regulile de bază pentru utilizatorii biroului. Cu toate acestea, am decis să le subliniem într-un bloc separat pentru claritate.

Recomandăm ca utilizatorii să respecte aceste reguli pentru a obține bani în propriul cont:

 • Verificați identitatea și dovediți că aveți cel puțin 18 ani.
 • Pariați fondurile înainte de retragere.
 • Să nu transferați mai mult decât limita stabilită.
 • Folosiți același serviciu de plată pentru depunerea și retragerea banilor.

La rândul său, casa de pariuri 1xbet transferă fonduri în contul propriu în conformitate cu reglementările (de la 1 minut la 7 zile) și nu percepe comision pentru astfel de operațiuni.

Cum să anulați cererea de retragere 1xbet?

După ce un utilizator a completat cererea de retragere (specificând suma de transfer și metoda de plată), aceasta va fi transmisă departamentului financiar pentru examinare. Majoritatea tranzacțiilor se efectuează automat, fără nicio intervenție umană suplimentară. Inteligența artificială este capabilă să detecteze erorile și să identifice infractorii. În acest caz, banii vor fi returnați în contul principal al jucătorului sau înghețați până la rezolvarea problemei.

1хБет - вывод средств

În ciuda faptului că plățile cu erori în detalii sunt returnate, mulți jucători se întreabă: „Cum să anulezi cererea de retragere 1xbet?” În unele situații, utilizatorii întâlnesc un pariu interesant și nu îi deranjează să returneze fondurile pentru a-și încerca norocul la un nou pariu. Apoi, jucătorii trebuie să urmeze următorii pași:

 • Autorizați și conectați-vă la cabinetul personal.
 • Intrați în secțiunea „Retragerea din cont”.
 • Faceți clic pe „Cereri de retragere” și găsiți retragerea dvs.
 • Dacă cererea de retragere este „În curs de procesare”, puteți face clic pe „Anulare”. În termen de 10 minute, fondurile vor fi creditate în contul dumneavoastră. Dacă statutul este „Efectuată”, jucătorul trebuie doar să își depună din nou în cont.

Pariorul își poate anula cererile de retragere fără restricții din partea casei de pariuri 1xBet.

Întrebări frecvente despre retragerile de la 1xBet:

❌ De ce este blocată retragerea de către 1xBet?

După ce utilizatorul a selectat metoda de plată, a indicat suma și a făcut clic pe „Confirmare”, cererea trece prin mai multe etape de verificare. Plățile sunt tăiate automat atunci când o parte din sumă nu a fost pariată, există suspiciunea de a primi un câștig sau a fost depășită limita de transfer. Verificarea umană, de către departamentul financiar al casei de pariuri, vine în momentul în care retragerea este blocată de 1xBet. Dacă există suspiciuni de fraudă sau de origine a fondurilor, banii vor fi „înghețați” până la finalizarea verificării. Nu există nicio modalitate de a influența situația. Prin urmare, pariorul trebuie doar să aștepte decizia departamentului financiar.

💵 De ce nu pot retrage bani de la 1xBet?

Există cel puțin 8 motive pentru care un jucător nu retrage bani de la 1xbet. Cele mai frecvente sunt identificarea incompletă a profilului, fondurile nejucate și retragerea prin intermediul unui instrument de plată diferit de cel selectat în momentul depunerii. Pot exista, de asemenea, probleme cu limitele și suspiciuni ale biroului casei de pariuri cu privire la originea fondurilor sau la primirea câștigurilor. Atunci când face o cerere de retragere, jucătorul va vedea mesaje cu motivul refuzului de a efectua transferul. De asemenea, este posibil să contactați echipa de asistență pentru sfaturi.

📞 Ce ar trebui să fac dacă nu pot retrage bani de la 1xBet?

Deși casa de pariuri este în primul rând o companie care vrea să facă bani, îi pasă și de imaginea sa. De aceea, există o echipă de asistență 24 de ore pe zi pentru a face față situațiilor problematice. În cazul în care un jucător nu poate retrage bani de la 1xBet, merită să scrie un chat, să trimită un e-mail, să sune sau să aleagă alte modalități disponibile de comunicare cu biroul casei de pariuri.

Știri relevante