Intro

înregistrare 1xBet pentru noii veniți

Регистрация 1хБет

Opțiuni cum să creați un cont la 1xBet

Biroul casei de pariuri 1xBet se mândrește cu o varietate de opțiuni pentru crearea unui cont. În timp ce concurenții oferă doar posibilitatea de a se înregistra prin e-mail sau prin numărul de telefon, compania oferă încă două opțiuni: prin intermediul rețelelor sociale și „1-clic”. Cu această din urmă soluție, jucătorul va avea contul său în mai puțin de un minut.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Newbies pune adesea întrebarea „Cum este cel mai bine să vă înregistrați la 1xBet?”. Am răspuns la aceasta în secțiunea „Întrebări despre 1xBet” de pe site-ul nostru. Pentru a nu repeta, am dori doar să subliniem că alegerea celei mai bune opțiuni depinde de jucător. Modalitățile sugerate pentru a vă înregistra 1xBet au propriile particularități, despre care vă vom spune mai jos.

Înregistrarea în 1xBet prin e-mail

Opțiunea standard și cea mai populară pentru crearea unui cont. Casa de pariuri îi oferă noului venit să introducă imediat informații cheie despre el însuși. Prin urmare, după ce vă conectați la cabinetul de pe site-ul 1xBet, va trebui doar să furnizați câteva dintre detaliile personale pentru a vă verifica profilul.

Регистрация по электронной почте 1хБет

Pentru a completa formularul, alegeți țara de reședință, regiunea (oblast), așezarea, moneda contului, specificați e-mailul, numărul de telefon, numele și prenumele și veniți cu o parolă sigură. De asemenea, puteți specifica un cod promoțional pentru a obține un bonus de bun venit mărit. După finalizarea acestor acțiuni, jucătorul va fi redirecționat către cabinetul său personal, iar informațiile despre înregistrarea pe site-ul 1xBet vor veni la e-mail cu un link de activare.

înregistrarea 1xBet prin telefon

Această variantă și variantele ulterioare de creare a unui cont de joc nu necesită introducerea datelor personale în etapa inițială. Cu toate acestea, pariorul va trebui totuși să completeze un formular de cerere și să furnizeze o copie a pașaportului său pentru verificarea identității în biroul din față.

Регистрация по телефону 1хБет

Formularul de înregistrare 1xBet prin număr de telefon este destul de simplu. Trebuie să introduceți numărul dvs. personal, să alegeți moneda contului și să introduceți un cod promoțional (dacă este disponibil). După introducerea codului primit pe numărul de telefon indicat, jucătorul va intra în profilul său pe site-ul biroului.

înregistrarea 1xBet prin intermediul rețelelor sociale

Dacă un parior are un cont în VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru sau Telegram, el poate crea rapid un cont pe site-ul 1xBet. Tot ce trebuie să faceți este să selectați moneda și țara de reședință. Unele dintre date vor fi introduse într-un profil în cabinetul personal al jucătorului. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că, în acest caz, utilizatorul nu va putea utiliza codul promoțional existent.

Регистрация через соцсети 1хБет

1xBet 1-Click Sign Up

Casa de pariuri 1xBet oferă noilor veniți posibilitatea de a se înregistra rapid pe site. Această metodă se numește „în 1 clic” și necesită într-adevăr doar câteva operațiuni din partea jucătorului: să aleagă moneda contului și țara de reședință, să specifice codul promoțional disponibil. Jucătorul va primi apoi un nume de utilizator și o parolă generată de sistem.

Регистрация в 1 клик

Înregistrarea completă în 1xBet și verificarea jucătorului

După ce s-au familiarizat cu opțiunile oferite pentru crearea unui profil, noii veniți pot crede că numai în cazul înregistrării prin e-mail merită să introducă date personale. De fapt, înregistrarea pe site-ul oficial sau pe oglinda 1xBet include 2 etape:

  • Crearea unui cont (cabinet de utilizator). Din acest moment, jucătorul are acces la un număr mare de opțiuni pentru analiza pariurilor, poate face depozite și plasa pariuri etc.
  • Verificarea contului. Pentru a putea retrage bani din cont, jucătorul trebuie să completeze o fișă cu informații personale și apoi să trimită o cerere de verificare. Reprezentanții companiei de pariuri 1xBet vor decide ce document este necesar: o copie a pașaportului (scanare sau fotografie), fotografia unui parior cu pașaportul în mână sau o copie a pașaportului certificată de un notar.

Prin urmare, indiferent de modul în care un jucător alege să se înregistreze la 1xBet, verificarea identității prin documente este inevitabilă. Pentru mai multe detalii despre modul în care are loc procesul de verificare, consultați articolul de pe site-ul nostru.

După crearea unui cont, jucătorul poate folosi metoda aleasă de conectare la site-ul 1xBet.

Știri relevante