Intro

istoricul pariurilor 1xBet: cum să vizualizați, să ștergeți și să restaurați?

История ставок 1хБет
Toate tranzacțiile de pariuri ale utilizatorilor sunt înregistrate pe site. Acestea pot fi vizualizate în secțiunea „Istoricul pariurilor”, care poate fi accesată prin cabinetul personal al casei de pariuri. În acest fel, utilizatorii pot afla toate informațiile cheie despre pariurile anterioare, fără a verifica cupoanele la 1xbet. Cu toate acestea, uneori jucătorii, din cauza neglijenței, pot șterge istoricul pariurilor de la 1xbet. Prin urmare, ei se întreabă cum să o restabilească. Răspunsul poate fi găsit pe site-ul nostru.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cum pot vizualiza istoricul meu de pariuri la 1xBet?

După crearea unui pariu pe site-ul casei de pariuri, se generează un cupon. Aceștia au un număr unic pe care îl puteți folosi pentru a vă verifica istoricul pariurilor fără a vă conecta la 1xBet. Această opțiune este bună atunci când jucătorii plasează pariuri nu pe PC-ul lor. Cu toate acestea, la domiciliu, atunci când vă conectați în permanență la portalul casei de pariuri, puteți verifica istoricul pariurilor de la 1xbet prin intermediul contului personal. Pentru a vizualiza cupoanele anterioare și pentru a găsi rezultatele pariurilor, trebuie să vă conectați la site-ul web. Apoi, în cabinetul personal, trebuie să mergeți la secțiunea „Istoric pariuri”. Aici toate cupoanele sunt prezentate într-o listă. Dacă faceți clic pe un cupon, se vor deschide înregistrări suplimentare ale meciurilor. Pentru a găsi buletinul dorit printre zeci sau sute de altele, puteți folosi un filtru la îndemână.

Cum pot șterge istoricul pariurilor în 1xBet?

Jucătorii pot dori să șteargă un pariu sau întregul istoric de pariuri la 1xBet. Nu este dificil de făcut acest lucru, datorită interfeței ușor de utilizat a secțiunii Istoric pariuri. După ce mergeți la pagina de mai sus, trebuie să găsiți pariul dorit din listă. Dacă există o mulțime de pariuri, filtrul vă va ajuta. Când cuponul este găsit, trebuie să faceți clic pe „Șterge” în bara de instrumente. După confirmarea operațiunii, pariul va fi șters din istoric. Dacă un jucător dorește să șteargă istoricul pariurilor în 1xBet, trebuie să selecteze toate evenimentele făcând clic pe butonul respectiv din bara de instrumente. Următorul pas este de a face clic pe butonul „Șterge”. După aceea, toate cupoanele disponibile în istoric vor fi șterse История ставок 1xBet

Cum pot restabili istoricul de pariuri din 1xbet?

După ce un jucător a efectuat în mod intenționat sau accidental o operațiune de ștergere în 1xbet, nu este atât de ușor să le recuperați. Pariurile nu ajung în coș, de unde pot fi returnate. Ele sunt șterse imediat din profilul pariorului. Prin urmare, numai serviciul de asistență al casei de pariuri poate restabili istoricul pariurilor din 1xBet în cabinetul personal. Cu toate acestea, există o opțiune alternativă, cum să returnați istoricul de pariuri în 1xBet. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza opțiunea „Solicitați istoricul”, situată pe aceeași pagină. După ce cererea este procesată, toate informațiile despre pariurile plasate vor fi trimise pariorului la adresa de e-mail indicată în profil. În acest fel, jucătorul va putea vedea toate rezultatele pariurilor plasate pe site. Trebuie remarcat faptul că pariorul nu-și poate șterge istoricul pariurilor fără a-și șterge profilul. Cu toate acestea, contul va fi disponibil și pe server pentru o perioadă de timp în caz de fraudă a jucătorului. Prin urmare, nu va fi posibil să se ascundă posibilele fraude la pariuri, cum ar fi pariurile pe furci, de exemplu.

Știri relevante