Intro

Limitele casei de pariuri: cât de mult pot retrage de la 1xBet?

Лимит 1хБет
O parte din recenziile companiei de pariuri 1xbet conține informații despre problema cu retragerea fondurilor. Aceasta se datorează adesea neatenției jucătorilor care nu sunt familiarizați cu regulile portalului de jocuri de noroc. Prin urmare, apar situații în care utilizatorul nu și-a pariat fondurile sau a ales un alt serviciu pentru a retrage bani. În acest caz, plata nu poate fi generată sau va fi returnată în etapa de verificare. Cu toate acestea, există momente legate de limite la 1xBet? Mai multe despre această problemă în articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Care sunt limitele la 1xBet?

Fiecare casă de pariuri online are restricții legate de utilizarea portalului. 1xBet nu este o excepție în această privință. Bineînțeles, în sursele oficiale nu pot fi găsite informații despre limitele jucătorilor de la 1xBet. Cu toate acestea, experiența utilizatorilor biroului spune altceva. Пополнение счета в 1хБет Astfel, limitele la 1xBet sunt tot felul de restricții care se referă în primul rând la tranzacțiile financiare pe site. Conform informațiilor de la obișnuiții biroului, există următoarele limite:

  • Pe cât de mult puteți depune și retrage. În articolul despre timpul de transfer de bani de la 1xbet am menționat sumele minime necesare pentru a finaliza o tranzacție. Aceste informații sunt, de asemenea, conținute în cabinetul personal al jucătorului și se referă atât la depozite, cât și la retrageri. Cu toate acestea, pentru jucătorii de succes pot exista restricții artificiale privind suma maximă de depunere sau suma care poate fi retrasă.
  • Cu privire la valoarea pariurilor și a câștigurilor. Pentru majoritatea utilizatorilor, biroul casei de pariuri nu creează bariere în calea câștigurilor. Motivul se află în statisticile pariurilor câștigătoare ale jucătorului mediu. Este întotdeauna în avantajul casei de pariuri 1xBet, care profită de pierderile pariorilor. Cu toate acestea, în cazul în care utilizatorul începe să câștige, biroul va „strânge” limitele. Pariurile mari vor fi anulate, iar câștigurile vor fi plătite parțial.
  • Valoarea cotelor. Biroul casei de pariuri oferă cote destul de bune pentru pariuri. Dar acest lucru nu se aplică pariorilor experimentați, care câștigă adesea. În cazul lor, valorile numerice pot fi mai mici cu 5-25%.

După cum puteți înțelege, limitele la 1xbet se aplică utilizatorilor care câștigă mai mult decât pierd din pariuri. În același timp, toate limitele sunt stabilite automat și este posibil să nu le observați la început. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme cu depozitele, retragerile, plasarea pariurilor etc., ar trebui să contactați, de asemenea, asistența. Aceștia vă vor putea spune dacă există limite în contul dumneavoastră.

Cât de mult pot retrage de la 1xBet?

Suma maximă pentru a retrage de la 1xBet depinde de mai mulți factori. În primul rând, merită să acordați atenție instrumentului de plată. Pentru portofelele electronice, suma maximă de retragere este de 15 mii de ruble*, iar pentru cardurile de plată – până la 75 mii de ruble*. În al doilea rând, depinde de limitele stabilite de casa de pariuri. În acest caz, mărimea plății poate fi redusă de câteva ori. În cazul în care casa de pariuri a luat o astfel de măsură, trebuie efectuate mai multe plăți. Acest lucru este plin de riscul de a plăti o taxă de transfer mai mare. De unde știu că există probleme de retragere? În timpul solicitării de transfer de bani, apare următorul mesaj: „Suma maximă de plată pentru contrapartea 1xBet a fost depășită”. Dacă jucătorul, atunci când a efectuat transferul, s-a încadrat în limita oficială pentru metoda de plată selectată, cel mai probabil există o altă limită. Puteți afla despre limită de la casa de pariuri de la suport. *Sau echivalentul în altă monedă. Вывод средств в 1хБет

Care este limita de retragere la 1xBet?

Dacă un utilizator are dificultăți în retragerea fondurilor, nu se datorează întotdeauna limitelor la 1xBet. În cazurile în care au fost încercate toate sfaturile de la casa de pariuri, dar problema rămâne, puteți scrie la suportul pentru jucători. Nu există o altă modalitate de a afla dacă există restricții din partea companiei de pariuri. Mulți jucători se întreabă „Care este limita de retragere pe 1xBet?” Răspunsul la această întrebare depinde de prezența unor restricții suplimentare din partea casei de pariuri. În prezența acestora, suma maximă de retragere pentru fiecare dintre metodele de plată poate fi redusă de câteva ori. Din recenziile jucătorilor reali lăsate pe forumurile tematice, se poate citi, de exemplu, despre limitarea retragerilor de carduri de până la 10.000 de ruble sau echivalentul în altă monedă. Pe aceeași sursă, un parior scrie despre o limită de depunere de 300 de ruble sau echivalentul. Prin urmare, toate informațiile despre limitele proprii de pe profilul de joc pot fi clarificate doar cu echipa de asistență. Aceștia sunt disponibili 24/7.

Știri relevante