Intro

linia de pariuri 1xBet: opțiuni de linie și varietate de pariuri

1хБет линия ставок
Fiecare casă de pariuri are puncte forte care o diferențiază de sutele de concurenți. Dacă vorbim despre 1xBet, este cu siguranță linia de pariuri. Desigur, în revizuirea despre birou am scris despre o duzină de avantaje. Cu toate acestea, linia de pariuri de la 1xBet este cu siguranță unul dintre cele mai mari atuuri ale companiei. Cum arată linia de pariuri, ce opțiuni de pariere include și ce va fi de interes pentru utilizatori vor fi discutate în articol.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

linii 1xBet: Varietatea de pariuri

Linia sau linia de pariuri este numărul de evenimente pe care o casă de pariuri le oferă pentru pariuri. Toate evenimentele populare care sunt disponibile în meniul principal sau în zona cheie a ecranului sunt considerate în mod convențional ca fiind linia principală, iar toate celelalte sunt considerate ca fiind o linie suplimentară. Dacă priviți oferta 1xBet a casei de pariuri în acest mod, evenimentele principale vor fi cele aflate în Top Evenimente, Top Campionate și Top Jocuri (zona din dreapta a ecranului), lista de evenimente din zona centrală a ecranului și elementele din meniul principal. Restul jocurilor din linia 1xbet pot fi accesate prin intermediul submeniurilor și al widget-urilor laterale.

Numărul total de evenimente din linia de pariuri 1xBet depinde de sezon. Cu toate acestea, numărul mediu zilnic de jocuri este de peste 5.000. Cele mai multe evenimente se încadrează în jocurile de top, cum ar fi fotbalul, voleiul, baschetul, cybersportul etc. Cu toate acestea, există mai mult de 40 de discipline sportive disponibile în oferta biroului. Prin urmare, utilizatorii vor putea găsi jocuri interesante, inclusiv în campionatele mai puțin populare.

Pe lângă numărul mare de sporturi din gamă, 1xBet se poate lăuda și cu o gamă largă. Prin spread betting ne referim la toate tipurile de pariuri care pot fi plasate pe un eveniment. Casa de pariuri oferă jucătorilor atât tipuri de pariuri de bază, cât și rezultate suplimentare, cum ar fi cine va marca prima / ultima minge, câte lovituri vor fi în zona porții, care va fi numărul de cartonașe galbene etc. Zecile de variante de plasare a pariurilor permit utilizatorilor experimentați să realizeze combinații complicate și să obțină profituri sporite din pariuri.

variantele liniei 1xbet

Portalul 1xbet are mai multe variații de linii care îi așteaptă pe jucători. În plus față de prezentarea tradițională a evenimentelor sportive, pariorii pot fi interesați de format:

 • Meciuri pentru. Casa de pariuri 1xbet selectează un meci pentru jucători, pe care puteți plasa un pariu de la 10 dolari sau echivalentul în altă monedă. Pariorul trebuie să ghicească scorul exact al meciului. Dacă câștigă, jucătorul va primi un câștig în numerar și 10 rotiri gratuite în sloturi. Acestea din urmă trebuie folosite conform regulii generale a casei de pariuri.
 • Pariați pe cont propriu. Pagina conține toate evenimentele sportive disponibile în oferta biroului, care au loc în țara de reședință a jucătorului. Datele despre stat sunt preluate din fișa personală a pariorului.
 • Designer de pariuri. Aici jucătorii își pot crea propriile meciuri alternative între echipe care este puțin probabil să se întâlnească în dueluri. Este suficient să vă selectați adversarii din ligile disponibile și 1xBet va calcula cotele pentru competiție. Constructorul va fi interesant pentru utilizatorii cărora le place să experimenteze.
 • Rezultatele campionatului. Aici jucătorii așteaptă prestigioasele campionate de fotbal. Sarcina pariorului este de a determina câștigătorii în fiecare dintre ele și de a obține un câștig mare.
 • Pariuri pe UFC. Pagina conține lupte în artele marțiale mixte. O interfață prietenoasă pentru căutarea competițiilor și a boxerilor permite selectarea rapidă a unui eveniment pentru pariuri.
 • Pariuri pe politică. Aici utilizatorii pot prezice rezultatul anumitor evenimente politice: alegeri prezidențiale, parlamentari, primari etc.

1хБет конструктор ставок

casa de pariuri 1xbet nu stă pe loc și extinde în mod constant funcționalitatea site-ului, împreună cu opțiunile de linii de pariuri. Prin urmare, este posibil ca pe site să apară pagini cu noi formate de linii.

Evenimente în linia 1xBet

După cum sa menționat mai devreme, pariorii vor găsi mai mult de 5.000 de evenimente în linie, de la fotbal la pariuri financiare. Datorită acestui fapt, oferta 1xBet nu va lăsa indiferenți nici cei mai experimentați jucători. Deoarece biroul își dezvoltă în mod activ linia de pariuri, noi secțiuni de pariuri apar în mod constant pe site. Mai jos este o listă a celor care sunt disponibile pe 1xbet.com la momentul scrierii acestui articol:

 • Pariuri sportive. Utilizatorii vor găsi peste 40 de sporturi: populare (fotbal, baschet, tenis etc.) și jocuri de nișă (fotbal gaelic, darts, cricket etc.).
 • Pariuri sportive cibernetice. Pariorii vor găsi competiții între cele mai bune echipe de sporturi cibernetice în toate jocurile populare. Site-ul oferă evenimente pe jocuri populare precum CS:GO, Dota 2, League of Legends etc.
 • Loterii. Selecție mare de loterii din diferite părți ale lumii. Posibilitatea de a cumpăra bilete pentru tombole din Europa, America și Asia.
 • Pariuri financiare. Jucătorii care urmăresc evenimentele economice pot obține câștiguri suplimentare din pariurile pe diverse fluctuații ale indicatorilor economici. Selecția de evenimente nu este mare, dar secțiunea este destul de interesantă.
 • TOTO. Diferite variante de pariuri sportive. Pariuri pe fotbal, hochei, baschet, sporturi cibernetice cu rezultate interesante.

Găsiți evenimentele din linia 1xbet pot fi găsite prin intermediul paginii principale sau a secțiunilor relevante din meniul principal.

Știri relevante