Intro

opțiunea de vânzare a pariurilor de la 1xBet: caracteristici și beneficii

История ставок 1хБет
Pariurile sportive vin întotdeauna cu un risc. Chiar și cei mai experimentați utilizatori fac greșeli, ca să nu mai vorbim de începători. Prin urmare, posibilitatea de a primi o parte din bani înapoi în cazul unui rezultat negativ al unui eveniment sportiv este o opțiune foarte utilă pentru pariori. Și, după cum puteți înțelege din titlu, casa de pariuri 1xBet oferă utilizatorilor săi opțiunea de „cashout” – răscumpărarea sau vânzarea pariului. Cum funcționează și când jucătorii vând pariuri la 1xBet vor fi discutate în articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este „vânzarea pariurilor” la 1xbet: conceptul de cashout

Când vine vorba de vânzarea pariurilor la 1xbet, trebuie să înțelegem procedura de a schimba biletul (un pariu care nu a fost încă jucat), după ce a plasat un pariu, pentru o anumită sumă de bani. Biroul casei de pariuri, în afară de unele promoții, nu rambursează niciodată toate fondurile jucătorului. Valoarea compensației sau așa-numitul cashout depinde de meci, de pronosticuri și de timpul care a trecut de când a fost plasat pariul. Dacă nu participați la promoții suplimentare, fondurile sunt transferate în contul dvs. principal și nu este nevoie să pariați.

pariurile 1xbet sunt activate în mod implicit și sunt disponibile doar pentru evenimentele premergătoare meciurilor. Jucătorul nu trebuie să o configureze suplimentar și o poate folosi imediat pentru cupoanele plasate în istoricul pariurilor. Rețineți că atât pariurile simple, cât și cele expres pot fi rambursate.

Motive pentru vânzarea de pariuri la 1xBet

După cum s-a menționat în introducere, vânzarea pariurilor este un avantaj competitiv al platformei 1xBet. Pariorii pot face greșeli în previziunile lor și a putea recupera o parte din bani este mult mai bine decât a pierde întreaga sumă pariată. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că opțiunea „Vânzarea pariurilor” de la 1xbet este utilizată în mod activ atât de începători, cât și de profesioniști.

Продажа ставки 1хБет

Cu toate acestea, nu toți utilizatorii înțeleg în ce situații ar trebui să renunțe la risc și să returneze pariul înainte de începerea meciului. Am compilat principalele motive pentru care este oportună utilizarea opțiunii „Vânzarea pariurilor” la 1xBet:

  • Predicție greșită pe un joc. Deoarece numai un pariu înainte de meci poate fi vândut, astfel de pariuri pot fi plasate cu mult timp înainte de evenimentul sportiv. Deoarece mulți factori (accidentări, oboseală fizică și psihică etc.) influențează rezultatul, favoriții se pot schimba înainte de începerea meciului. În plus, în unele cazuri, pariorul are posibilitatea de a returna pariul după ce meciul a avut loc, atunci când a devenit clar că rezultatul nu este corect. Posibilitatea de a preveni o pierdere este, prin urmare, un avantaj cheie al opțiunii „Vânzări de pariuri”.
  • Nevoia de a adăuga la bankroll-ul dvs. În „Școala noastră de pariuri” puteți găsi mai multe materiale despre bankroll-ul la pariuri. În situațiile în care un jucător nu și-a planificat corect strategia și a folosit toate fondurile disponibile, o rambursare a pariurilor va ajuta la obținerea de bani „vii” pentru noi pariuri.
  • Retragerea de bani de pe platformă. În cazul în care un utilizator a pariat întregul depozit făcut în contul său 1xbet și dorește să retragă banii, poate fi utilizată opțiunea „Vânzări de pariuri”. În acest caz, jucătorul va primi o parte din bani înapoi și o va adăuga la suma de retragere. Vă rugăm să rețineți, totuși, că fondurile trebuie să fie plasate anterior pe alte pariuri câștigătoare, altfel vor fi blocate până la pariere.

În plus față de opțiunea standard „Sell Bet” de la 1xbet, există și opțiunea „Sell Later” sau aka asigurarea de pariuri. Această opțiune va fi tratată într-un articol separat.

„1xbet – găsirea și utilizarea opțiunii

După plasarea unui pariu, toate evenimentele sunt transferate în secțiunea „Istoricul pariurilor”. Odată conectat la cabinetul personal, utilizatorul poate vizualiza cupoanele mergând la secțiunea specificată și făcând clic pe butonul „Vinde” pentru evenimentul specific. Într-o fereastră nouă, pariorului i se va oferi suma de rambursare și posibilitatea de a confirma operațiunea făcând clic pe butonul „Sell Now” (Vinde acum). Odată ce jucătorul este de acord cu încasarea, banii vor fi creditați în contul principal în termen de 20 de secunde.

Продажа купона 1хБет

Astfel, puteți găsi opțiunea „Sell Bet” pentru 1xbet în cabinetul dvs. personal (secțiunea istoricul pariurilor). Toate pariurile de dinaintea meciului pot fi rambursate dacă nu au fost încă jucate (meciul nu a început). Deși prin participarea la unele promoții, jucătorul poate returna fondurile din pariul pre-meci chiar și după începerea meciului. Prin urmare, recomandăm citirea promoțiilor actuale ale casei de pariuri în secțiunea PROMOȚII pentru a profita la maximum de opțiunea de rambursare a pariurilor.

procedura de vânzare a cuponului 1xBet

Biroul casei de pariuri 1xbet folosește mai multe denumiri pentru opțiunea de rambursare a pariurilor: „Bet sale” sau „Coupon sale”. Acestea sunt sinonime și pot fi folosite în materialele promoționale de către casa de pariuri sau de către utilizatorii biroului de pariuri.

În secțiunile anterioare am dat o scurtă definiție pentru „cupoane de pariuri”. Acesta ar trebui înțeles ca fiind numărul de rezultate dintr-un pariu pre-meci sau live care sunt incluse într-un singur pariu. Cu toate acestea, opțiunea de vânzare a cupoanelor 1xBet Coupon este disponibilă doar pentru pariurile pre-meci, care pot fi simple sau parlays.

Fiecare bilet are un număr propriu și caracteristicile evenimentelor (numele meciului, cotele, tipul de pariu). Utilizatorul poate vizualiza cupoanele în secțiunea „Istoricul pariurilor”, care este disponibilă în cabinetul personal. Cuponul poate fi vizualizat și prin intermediul paginii „Verificare cupon” din meniul de jos al site-ului.

Pentru a vinde un cupon, jucătorul trebuie să selecteze un pariu și să facă clic pe butonul de vânzare. După aceea, jucătorul trebuie să confirme operațiunea făcând clic pe butonul „Vinde acum”. Numai atunci va avea loc vânzarea cuponului 1xbet.

Știri relevante