Intro

pariul de încredere 1xBet: cum îl obțin și cum îl folosesc?

1хБет - Доверительная ставка
Într-un articol despre tipurile de pariuri disponibile pentru utilizatori pe site-ul 1xBet, a fost discutat despre pariurile de încredere 1xBet. Cu toate acestea, există multe întrebări în rândul pariorilor începători cu privire la primirea și plasarea unor astfel de pariuri. Și ele nu au fost tratate în detaliu în materialul menționat. Prin urmare, am decis să oferim răspunsuri la toate întrebările jucătorilor care doresc să utilizeze pariurile de încredere.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este un pariu de încredere la 1xBet?

Biroul casei de pariuri 1xbet oferă jucătorilor săi obișnuiți câteva „plusuri”, care nu sunt disponibile pe site-urile concurenților. În plus față de programul de bonus, care permite câștigarea de puncte suplimentare pentru activitatea pe portal, pariorii pot profita de pariurile de încredere la 1xbet. Acestea sunt pariuri pe care utilizatorii le plasează pentru banii oferiți de casa de pariuri ca avans. Pariurile de încredere nu sunt disponibile pentru toți utilizatorii casei de pariuri. Conform termenilor și condițiilor casei de pariuri, jucătorii care:

  • Ați retras deja bani și nu ați încălcat regulile portalului. Utilizatorii nou înregistrați sunt privați de posibilitatea de a utiliza pariurile de încredere.
  • Aveți pariuri nemăsurate. A avea astfel de pariuri este o garanție că casa de pariuri își va putea recupera banii.
  • Să aibă un sold pozitiv al contului. Într-un astfel de caz, casa de pariuri oferă și un avans, în funcție de disponibilitatea banilor în contul jucătorului. Nu trebuie să existe mai mult de 20 de unități de bani.
  • Să plaseze pariuri live sau premergătoare meciurilor, care vor fi decontate în termen de 2 zile. Pariul poate fi un pariu simplu sau un pariu expres.

În cazul în care un utilizator îndeplinește toate condițiile casei de pariuri, acesta va primi un pariu de încredere la 1xBet. Următoarele secțiuni vor explica cum să facă acest lucru.

Cum se calculează pariul de încredere 1xbet?

Odată ce utilizatorii află despre posibilitatea de a primi bani de la casa de pariuri sub formă de avans, ei se așteaptă la sume mari de bani „împrumutate”. De fapt, algoritmul de calcul al unui pariu de încredere 1xbet este destul de „complicat”. Utilizatorii care au suficienți bani în contul lor (mai mult de 20 de unități de bani), în timp ce îndeplinesc criteriile din secțiunea anterioară, nu primesc un pariu în avans. Iar acei jucători care se numără printre cei „norocoși” pot primi până la 50% din pariurile neacoperite. De exemplu, un utilizator avea 100$* în cont. El a pariat 95$* pe 2 rezultate ale unor meciuri de fotbal. Soldul final pozitiv este de $5*. Într-un astfel de caz, casa de pariuri, după ce a calculat probabilitățile de câștig ale jucătorului, nu poate oferi mai mult de 30$* ca un pariu de încredere 1xbet. Cu alte intrări, valoarea avansului se poate schimba. Acesta este calculat pentru fiecare pariu în parte. *Sau echivalentul acestei sume în altă monedă. Доверительная ставка 1хБет

Cum pot plasa un pariu de încredere la 1xBet?

După cum s-a menționat mai devreme, un utilizator trebuie să îndeplinească un anumit număr de condiții pentru a se califica pentru un pariu de încredere. Întrebarea apare imediat: „Cum știu dacă un pariu de încredere este disponibil la 1xbet?” Pentru a face acest lucru, trebuie să se urmeze o serie de pași simpli:

  1. Autorizarea pe site.
  2. Mergeți la secțiunea Live și adăugați evenimentul de interes la biletul de pariuri. Este posibil să alegeți rezultatul pentru evenimentul premergător meciului pe pagina „Linie”. Cu toate acestea, jucătorul trebuie să caute meciurile care se vor juca în următoarele 48 de ore.
  3. Uitați-vă la linia „Avancronică disponibilă” din panoul de lucru (în colțul din dreapta sus al paginii). Dacă suma este disponibilă, jucătorul o poate folosi pentru a plasa un pariu „în avans”.

În cazul în care utilizatorul a verificat mai multe pariuri și valoarea de pe linia „Avans disponibil” este zero. În acest caz, jucătorul este sigur că îndeplinește cerințele biroului casei de pariuri, puteți contacta serviciul de asistență al 1xbet. Acesta funcționează în jurul valorii de ceas.

Cum pot răscumpăra un pariu de încredere la 1xBet?

Un avantaj important al unui pariu de încredere la 1xBet este că nu există niciun comision pentru utilizarea banilor casei de pariuri. Cu toate acestea, nu uitați regula eternă: „Dacă iei banii altcuiva, îți primești banii înapoi”. Prin urmare, jucătorul, după ce a primit avansul de pariuri, trebuie să îl returneze la biroul casei de pariuri. Acest lucru se face în mod automat, conform acestei scheme:

  • În cazul în care pariul în avans câștigă, utilizatorul va primi o sumă care exclude avansul.
  • Dacă pariul în avans nu câștigă, avansul va fi imputat la pariul câștigător realizat cu fonduri proprii.
  • Dacă atât pariul în avans, cât și pariul propriu sunt pierdute, contul utilizatorului intră în deficit.

În acest din urmă caz, jucătorul trebuie să returneze datoria către casa de pariuri și abia apoi să facă noi pariuri. La prima depunere, banii vor fi scăzuți automat pentru pariul în avans dat

Ce ar trebui să fac dacă nu există un pariu de încredere 1xbet?

După cum am menționat mai devreme, un pariu de încredere 1xbet este un avantaj suplimentar pentru utilizatorii obișnuiți ai biroului. În ciuda faptului că utilizatorul poate îndeplini toate condițiile pentru primirea sa, casa de pariuri are dreptul de a nu oferi acest tip de pariu pentru parior. În acest caz, jucătorul are o singură opțiune – să scrie echipei de asistență. Reprezentanții biroului casei de pariuri 1xBet vor scrie care poate fi motivul pentru care nu există un pariu de încredere. Utilizatorul poate afla dacă este vorba de o nerespectare a condițiilor sau motivul este legat de alte restricții. În orice caz, informațiile vor fi utile și îl vor ajuta pe parior să rezolve problemele. În ceea ce ne privește, recomandăm utilizarea mai activă a serviciilor casei de pariuri și atunci se poate conta pe „plusuri” suplimentare.

Mai multe întrebări despre pariurile de încredere de la 1xBet

💵 Cum pot împrumuta bani de la 1xBet?

Mulți utilizatori nu sunt conștienți de posibilitatea de a împrumuta bani la 1xbet pentru a plasa pariuri. În timp ce casa de pariuri nu percepe niciun comision pentru împrumutul de bani. Principala condiție este să fii un utilizator activ, care plasează constant pariuri (să aibă pariuri necontorizate). În acest caz, puteți pretinde să împrumutați bani pentru a plasa un pariu de încredere 1xbet. Cum să o utilizați este discutat în articol.

📋 Ce înseamnă un pariu de încredere 1xbet?

Un pariu de încredere la 1xBet este înțeles ca un pariu pe care jucătorul îl plasează pentru banii casei de pariuri. De aici și numele de „încredere”, adică casa de pariuri și-a încredințat banii utilizatorului pentru o perioadă de timp până când pariurile sale au fost decontate. Acest lucru îi oferă pariorului posibilitatea de a paria pe evenimente interesante atunci când nu există fonduri disponibile în cont. Cel mai important, casa de pariuri nu percepe niciun comision pentru împrumutul banilor.

📝 Care sunt condițiile pentru a împrumuta bani de la 1xBet?

Pentru a împrumuta bani, un utilizator al 1xbet trebuie să îndeplinească anumite criterii. În primul rând, merită să plaseze în mod activ pariuri și să nu încalce regulile portalului. În al doilea rând, să aibă pariuri pe meciuri care nu au fost încă jucate. În al treilea rând, este necesar să nu aveți în cont mai mult de 20 de dolari, grivne, ruble sau o sumă similară în altă monedă. În al patrulea rând, un eveniment sportiv și cibernetic ar trebui să fie în joc sau să nu fie mai târziu de 2 zile. Numai dacă aceste criterii sunt îndeplinite, casa de pariuri va calcula suma de încredere a pariului 1xBet pentru jucător.

Știri relevante