Intro

Pariuri sportive la 22Bet

Спортивные ставки 22Бет
Fanii sportului sau pur și simplu jucătorii au auzit probabil de pariuri cel puțin o dată. Pentru asta, există multe birouri care își oferă serviciile. Casa de pariuri 22Bet oferă jucătorilor săi nu doar pariuri clasice pe sporturile populare, ci și domenii mai neconvenționale, cum ar fi sporturile cibernetice.

Cu 22Bet puteți fi siguri că jocul este corect și de încredere și puteți alege evenimente cu cele mai mari cote, puteți plasa ordine, spread-uri, sisteme, precum și combinații precum patch-uri, valeți, lanțuri și pariuri multiple. Luați în considerare pariurile sportive 22Bet în mai multe detalii.

Sporturi pentru pariuri la 22Bet

Compania de pariuri sportive oferă 23 de sporturi pentru a paria pe 22Bet. Dintre acestea, cele mai populare sunt fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, voleiul, tenisul de masă, handbalul și cricketul. Există și cele mai puțin populare, dar care au un public fidel: atletism, badminton, baseball, polo pe apă, curse de bărci, schi alpin, kabaddi, keirin, volei pe plajă, rugby, curse de cai, snooker, curse de câini, speedway, floorball, futsal și hochei pe gheață.

În fiecare zi, pariorii pot alege din peste 300 de evenimente sportive și aproximativ 350 de evenimente de ciber-sport. Toate piețele mondiale populare sunt disponibile pentru pariuri. Puteți găsi, de asemenea, evenimente din campionate mai mici. Pentru a profita de ofertă trebuie să vă conectați la cabinetul personal sau să vă înregistrați pe 22Bet.

Ставки на спорт 22Bet

Varietate de pariuri la 22Bet

Pariuri simple clasice, spread-uri, sisteme, precum și combinații de pariuri, cum ar fi patch-uri, zăbrele, lanțuri și pariuri multiple, toate sunt disponibile la 22Bet. Deoarece este dificil pentru nou-veniți să înțeleagă toate complexitățile pariurilor la 22Bet, am decis să descriem pe scurt modul în care acestea diferă unele de altele:

 • Un pariu simplu clasic este un pariu simplu obișnuit pe o singură parte pentru victorie (sau egalitate). Este cel mai simplu și cel mai popular tip de pariu.
 • Un parlay este o serie de pariuri pe mai multe evenimente care sunt combinate într-un singur pariu. Consecința este că acest pariu are o cotă mai mare. Cu toate acestea, toate evenimentele din Parlay trebuie să fie câștigate pentru a câștiga.
 • Un sistem este un compromis între pariurile simple și pariurile simple și este alcătuit din acestea din urmă. Spre deosebire de un expres normal, un sistem poate câștiga chiar dacă unele dintre selecțiile din combinație pierd.
 • Un parlay este o combinație a tuturor parlay-urilor posibile ale evenimentelor selectate. Numărul minim de evenimente în acest tip de pariu este de 3, iar cel maxim este de 8. Pentru a primi un câștig printr-un Parlay, cel puțin o selecție (adică cel puțin 2 din orice rezultat) trebuie să fie corectă.
 • PariurileLuckybetssunt formate din pariuri simple și toate expresiile posibile ale evenimentelor selectate. Numărul minim de selecții în acest tip de pariu este de 2, iar numărul maxim este de 8. Pentru a câștiga, tot ce trebuie să faceți este să selectați corect cel puțin un rezultat.
 • Un lanț este un set de pariuri simple format din evenimente independente unele de altele. Jucătorul poate alege singur ordinea pariurilor și poate paria doar pe primul eveniment din lanț. După ce fiecare pariu simplu inclus în lanț este extras, se calculează suma pe acest cont.
 • Pariurile multiple sunt un sistem de pariuri format din pariuri multiple sau pariuri unice.

În plus față de varietatea listată de pariuri pe site-ul biroului există bonusuri și promoții interesante 22Bet. Datorită lor vă puteți mări câștigurile obținute din pariurile plasate.

Pariuri pe eSports la 22Bet

Pariurile online pe sporturi cibernetice au devenit din ce în ce mai populare odată cu dezvoltarea internetului la 22Bet. În ceea ce privește popularitatea și nivelul pariurilor, acestea sunt aproape egale cu cele mai cunoscute sporturi, cum ar fi fotbalul, baschetul și tenisul.

Pariurile pe sporturile cibernetice și pariurile pe sporturile tradiționale au aceeași logică. Fotbalul, de exemplu, implică atleți care concurează, în timp ce sporturile cibernetice implică jucători care controlează personaje sau echipe într-un joc online.

Ставки на киберспорт 22Бет

Printre jocurile pe care 22Bet le oferă adepților săi se regăsesc jocuri precum:

 • FIFA;
 • Mortal Kombat;
 • Dota;
 • World of Tanks;
 • Counter Strike;
 • NBA Playgrounds;
 • King of Fighters;
 • Sonic;
 • și altele.

În plus, utilizatorii pot găsi pariuri pe hochei cibernetic, -Baschet, -Voleibal, -NFL, -UFC, -Cricket, -Rugby, -Tenis, -Wrestling, -Rally, -Golf, -Baseball, -Lacrosse și alte sporturi. În total, site-ul casei de pariuri oferă mai mult de 60 de tipuri de jocuri pentru 22bet cyber sports. Iar acest număr este în continuă creștere.

Știri relevante