Intro

pariurile 1xBet: ce este și cum le folosesc?

1хБет - продажа ставки
Deși pariorii experimentați obțin în mod constant profit din pariurile lor, aceștia fac și greșeli în predicțiile lor. Prin urmare, opțiunea de a asigura pariul sau de a-l vinde înainte de meci este o modalitate bună de a nu pierde întreaga sumă pariată. Am scris deja despre opțiunea 1xbet Sell Bet într-un articol anterior. Cu toate acestea, există încă o serie de întrebări fără răspuns care merită evidențiate în noul articol

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce înseamnă să vinzi un pariu la 1xbet?

În secțiunea introductivă, există un link către un articol de pe site-ul web care are o definiție pentru opțiunea „Sell Bet” la 1xbet. Pentru a evita să ne repetăm, să scriem că acest serviciu se numește și cashout. Dacă traduceți literal termenul din engleză, este o opțiune de returnare a banilor (o parte din bani). Deci, vânzarea unui pariu la 1xBet este o operațiune de a obține o parte din bani înapoi prin returnarea biletului de pariuri. În același timp, este important ca meciul să nu fi început. În caz contrar, jucătorul nu are posibilitatea de a-și vinde pariul și trebuie să se bazeze doar pe noroc.

Jucătorii se întreabă adesea: „Vânzarea pariurilor este disponibilă pentru toți utilizatorii biroului?” Răspunsul este da. Toți pariorii de la 1xBet pot vinde pariuri atâta timp cât este îndeplinită condiția: meciurile nu trebuie să înceapă. În plus, nu este nevoie să activați suplimentar opțiunea de a vinde pariuri. Este disponibilă în mod implicit.

Când pot vinde un pariu la 1xBet?

După ce un utilizator a plasat un pariu pe site-ul casei de pariuri, există opțiunea de a utiliza asigurarea pariului la 1xbet sau de a vinde pariul. Cum să asigurați un pariu este descris într-un articol separat. Vă recomandăm să o citiți pentru a vă familiariza cu utilizarea serviciului.

În ceea ce privește vânzarea unui pariu la 1xBet, pariorul poate utiliza serviciul atât pentru pariuri simple, cât și pentru pariuri combinate (parlays, sisteme, anti-extras, etc.). De asemenea, nu contează câte evenimente vor fi în biletul de pariuri. Atâta timp cât niciunul dintre ele nu începe atunci când utilizatorul decide să vândă pariul.

De ce nu pot să vând un pariu la 1xBet?

Deși regulile de vânzare a unui pariu la 1xBet sunt foarte simple, pot exista totuși dificultăți în utilizarea acestui serviciu. Vă rugăm să rețineți aceste reguli, în care nu este posibil să vindeți un pariu la 1xBet:

  • Pentru pariurile simple: meciul a început sau pariul a fost deja stabilit.
  • Într-un pariu combinat, există rezultate care au fost calculate sau meciul este în direct.
  • Opțiunea de asigurare a pariurilor a fost utilizată.

Продать ставки на 1хБет

În plus, biroul casei de pariuri își rezervă dreptul de a refuza să vândă un pariu unui jucător fără a oferi un motiv. Deși această regulă limitează capacitatea utilizatorilor de a utiliza serviciul în situații critice, ea este rareori folosită de casa de pariuri. Prin urmare, majoritatea pariorilor vor putea utiliza opțiunea „Vânzarea pariului” fără restricții.

Cum pot vinde un pariu la 1xBet?

Biroul casei de pariuri 1xbet a făcut ca interfața pentru utilizarea serviciului „Sell Bet” să fie simplă și directă. Pentru a utiliza încasarea, un utilizator trebuie să se conecteze la cabinetul său personal. Secțiunea Istoric pariuri conține informații despre toate pariurile jucate și nejucate. Utilizatorul poate selecta unul dintre pariurile neexploatate și poate da click pe butonul „Sell”. Un nou ecran va afișa informații despre suma maximă de bani care poate fi rambursată. Dacă jucătorul este mulțumit de oferta casei de pariuri 1xBet, poate face din nou clic pe „Vinde”. După aceea, pariul va fi anulat, iar suma specificată va fi creditată în contul principal în termen de 20 de secunde.

Când pariorul primește rambursarea, o poate folosi imediat pentru noi pariuri sau o poate retrage de pe portalul de jocuri de noroc. Important: banii nu trebuie să fie pariați.

Știri relevante