Intro

programul de bonus 1xBet: cum pot retrage bani?

Бонусная программа 1хБет
Toți utilizatorii, după crearea unui cont, devin automat membri ai programului de bonusuri 1xBet. Desigur, un parior poate opta să nu primească puncte și fonduri suplimentare. Cu toate acestea, având un cont de bonus este o oportunitate de a colecta și de a converti recompensele primite în bani reali. Dar pentru a face acest lucru, este necesar să pariați bonusul 1xbet. Modul de transfer al banilor din contul de bonus în contul principal va fi discutat în articolul de astăzi.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce este un cont bonus la 1xbet?

După cum sa menționat în introducere, utilizatorii 1xbet, după înregistrare, devin automat participanți la programul de bonus. Aceștia deschid un cont bonus la 1xbet, care va primi recompense sub formă de puncte sau bani speciali. Primul tip de recompensă poate fi schimbat pentru pariuri gratuite sau rotiri gratuite, care apoi trebuie să fie pariate în conformitate cu regulile casei de pariuri. Cel de-al doilea, puteți folosi imediat pentru pariuri sau jocuri. Cu toate acestea, câștigurile trebuie să fie pariate.

Puteți obține recompense în contul dvs. de bonus la 1xBet în timpul înregistrării, pentru un joc activ și de succes pe site, predicții corecte de pariuri, participarea la concursuri și programe promoționale. Mai multe detalii despre punctele bonus și fondurile din programul de bonus sunt discutate într-un articol separat pe site.

Cum pot câștiga bonusul meu 1xBet?

În conformitate cu termenii programului de bonus 1xbet, utilizatorii pot primi mai multe tipuri de recompense: bani, pariuri gratuite (freebies) și rotiri gratuite (freespins). În plus, pariorii câștigă puncte speciale care pot fi convertite în bonusurile descrise mai sus pe pagina de prezentare a codurilor promoționale. Am scris despre această procedură mai detaliat pe site.

Toate recompensele, indiferent de tip, trebuie răscumpărate în conformitate cu termenii și condițiile promoției. De regulă, acest lucru trebuie făcut într-un timp limitat (de la 24 de ore la o lună), folosind bonusurile în anumite evenimente sau jocuri. De exemplu, pentru a câștiga un bonus 1xBet în sport, un parior trebuie să parieze un pariu multiplu. În acest caz, pariul combinat trebuie să includă un anumit număr de evenimente cu o cotă minimă nu mai mică decât o valoare stabilită. Numai după ce aceste condiții sunt îndeplinite, fondurile bonus vor fi transferate în contul principal al jucătorului. În caz contrar, bonusul va fi anulat.

Cum se utilizează contul de bonus la 1xBet?

Nu toți utilizatorii sunt familiarizați cu programul de bonus 1xBet sau nu îl folosesc. Acest lucru se datorează unei reticențe în a înțelege termenii (descriși în articolul despre programul de bonus) sau experienței negative de participare la promoții și bonusuri în afara portalului casei de pariuri. În opinia noastră, astfel de utilizatori ar trebui să-și reconsidere opiniile cu privire la programul de bonus de la 1xBet. Utilizarea unui cont de bonus la 1xBet este o modalitate accesibilă de a crește câștigurile, pe care pariorul pur și simplu renunță la ele.

Акции и бонусы 1хБет

Datorită bonusurilor, utilizatorii își pot perfecționa abilitățile în jocuri noi sau pot experimenta noi tipuri de pariuri. Și dacă faceți o predicție corectă pe un meci sau jucați un joc câștigător, de exemplu, în jocurile de cărți, puteți obține un bonus frumos la suma finală.

Pentru a începe să utilizeze contul de bonus 1xBet, jucătorul trebuie să afle condițiile pentru a primi puncte bonus și fonduri bonus (pentru informații, consultați articolul despre programul de bonus). În plus, ar trebui să învețe despre regulile de pariere a bonusului. Deși casa de pariuri 1xBet oferă tuturor pariorilor o oportunitate reală de a câștiga recompense, condițiile de pariere pot părea complicate pentru începători. Prin urmare, este necesar să începeți de la promoții „simple”.

Odată ce bonusul a fost creditat în cont, jucătorul ar trebui să își dea seama ce tip de recompense au fost primite. Dacă este vorba de puncte, să le schimbe cu gratuități sau freespins. La rândul lor, fondurile de bonus ar trebui plasate pe evenimente sportive sau jocuri. Este important de reținut că toate recompensele au un timp limitat pentru a fi folosite, iar câștigurile trebuie să fie pariate.

Cum îmi cheltuiesc contul de bonus 1xBet?

Mulți începători, atunci când citesc materialele de marketing 1xbet despre bonusuri, pot interpreta greșit aceste recompense. Li se pare că fondurile primite pot fi folosite ca fonduri de bază. Cu toate acestea, nu este posibil să cheltuiți imediat contul de bonus 1xbet. Mai degrabă, un utilizator își poate paria recompensele în pariuri sau jocuri. În acest caz, câștigurile primite (în cazul unui rezultat de succes al pariului) nu vor fi creditate în contul principal. Acesta trebuie să fie pariat de mai multe ori înainte de a putea fi retras de pe site-ul casei de pariuri.

Astfel, pariorii nu pot cheltui rublele bonus sau orice altă monedă pe 1xbet. Toți banii bonus sunt supuși pariurilor obligatorii. Și, deoarece acest proces constă în mai multe etape, nu este întotdeauna posibil să se retragă întreaga sumă în contul principal.

Cum pot transfera dintr-un cont de bonus în contul meu principal 1xbet?

În cele mai multe cazuri, utilizatorii participă în mod conștient la promoții și sunt recompensați sub formă de bonusuri. Cu toate acestea, noii veniți pot primi bonusuri de la casa de pariuri „din senin”. Prin urmare, ei se întreabă adesea cum să le transfere din contul de bonus în contul principal 1xbet? În secțiunile anterioare am scris deja despre pașii cheie în acest proces:

  • Determinarea tipului de bonus: fonduri, freebies sau freespins.
  • Familiarizarea cu termenii de pariere a recompenselor.
  • Urmând toate recomandările casei de pariuri pentru a obține fondurile în contul dvs. principal.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

În acest fel, utilizatorii nu pot transfera bonusurile în contul lor fără a le paria. Strategia de pariere corectă și norocul sunt exact ceea ce va ajuta la transformarea recompensei bonusului în bani reali.

Cum îmi retrag bonusul 1xBet?

După ce ați primit un bonus în contul dvs. special, trebuie să vă familiarizați în detaliu cu particularitățile utilizării acestuia. De regulă, bonusurile sportive ar trebui să fie pariate prin intermediul pariurilor expres. Suma de pariere, numărul de evenimente și cotele depind de promoție. Informații exacte sunt disponibile în secțiunea PROMO.

În ceea ce privește jocurile de noroc, casa de pariuri 1xbet impune restricții privind utilizarea freespins în sloturi. În acest fel, utilizatorii au posibilitatea de a aplica rotiri gratuite și apoi de a câștiga înapoi banii în jocurile stabilite de reguli. De asemenea, puteți găsi informații despre acest subiect pe pagina de promoții (secțiunea PROMO).

Știri relevante