Intro

puncte promoționale 1xBet, puncte bonus și coduri promoționale

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Mulți nou-veniți, după o cunoaștere superficială a 1xBet, se pot „pierde” în bonusurile și promoțiile de la birou. În articolul despre tipurile de bonusuri de la 1xBet am răspuns la unele dintre întrebări. Cu toate acestea, am decis să punem conceptele de „puncte promoționale”, „puncte bonus” și „coduri promoționale” într-un material separat. Ce au în comun și cum diferă ele? Acest lucru va fi discutat în articol.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Puncte promoționale la 1xbet

Odată ce un jucător a finalizat procedura de înregistrare la 1xbet și și-a confirmat contul, poate participa la programul de bonus. Pariind pe sporturi, sporturi și jocuri cibernetice, participând la promoții (cum ar fi Wheel of Fortune), pariorul va primi puncte promoționale 1xbet. Acestea sunt puncte acordate utilizatorilor ca semn al loialității lor față de casa de pariuri. În articolul despre soldul promoțional 1xBet, am comparat aceste puncte cu un cashback, care poate fi creditat la fiecare pariu sau sumă de bani cheltuită (opțiunea aleasă de către parior). Punctele promoționale de la casa de pariuri sunt colectate într-un cont special, care poate fi verificat în cabinetul utilizatorului (secțiunea „Setări cont”). După ce a acumulat un minim de 50 de puncte promoționale 1xBet, pariorul le poate schimba pentru coduri promoționale. Acest lucru poate fi făcut în „Vitrina de coduri promoționale” și veți primi pariuri sau rotiri gratuite. În acest fel, punctele promoționale pot fi folosite pentru a crea coduri promoționale. Acestea din urmă sunt folosite la plasarea pariurilor (în jocuri) și contribuie la obținerea de bani (în cazul în care evenimentul are succes).

Puncte bonus în 1xBet

În articolul „Ce sunt punctele bonus 1xbet?” am folosit în paralel termenii puncte promoționale și puncte bonus. Acestea sunt sinonime și înseamnă același lucru. Deci, pariorii, pariind, jucând și participând la promoții, pot câștiga puncte bonus într-un cont special. Și, așa cum am menționat în secțiunea anterioară, punctele de la 1xBet pot fi transformate în freebies și freespins. Acesta este un mod destul de simplu de a primi recompense de la biroul casei de pariuri. În ceea ce ne privește, vă recomandăm să citiți toate promoțiile disponibile în secțiunea PROMO. Utilizatorii pot crește rapid numărul de puncte bonus 1xBet nu prin numărul de pariuri, ci prin calitatea acestora. Care este diferența dintre punctele bonus și bonusurile la 1xbet?

  • Punctele sunt un procent fix sau o sumă creditată unui jucător pentru pariuri sau pentru finalizarea promoțiilor noastre zilnice/săptămânale. Suma este creditată sub formă de puncte într-un cont special. Punctele sunt convertite în coduri promoționale și apoi folosite pentru pariuri și jocuri.
  • Bonusurile sunt recompense suplimentare care pot fi obținute în cadrul promoțiilor, de exemplu pentru înregistrare. Acestea pot fi sub formă de bani, freespins, gratuități sau cadouri valoroase și pot fi plătite într-un cont special/trimise la adresa de domiciliu a jucătorului. Bonusurile pot fi folosite imediat pentru pariuri și jocuri de noroc (dacă nu sunt cadouri valoroase).

Витрина промокодов 1хБет

codurile promoționale 1xbet

Și ultimul concept este cel al codurilor promoționale 1xbet. Am scris deja într-unul dintre articolele noastre despre acest termen: o secvență de numere și litere folosite pentru a vă crește câștigurile, pentru a obține bani în plus, pentru a vă asigura pariurile, etc. Codurile promoționale pot fi folosite la înregistrare (jucătorii noi pot obține un bonus de bun venit de 30% datorită unui cod promoțional STAVKAWIN ) sau atunci când plasați pariuri / jucați jocuri. Puteți obține coduri speciale de la partenerii de pariuri ai 1xBet sau puteți răscumpăra punctele promoționale în vitrina de coduri promoționale. Codurile promoționale pot fi, de asemenea, disponibile ca parte a altor promoții de la 1xBet. Vă rugăm să rețineți că codurile de schimb de puncte promoționale au o perioadă de valabilitate limitată. De aceea, vă recomandăm să le folosiți atât timp cât sunt active.

Știri relevante