Intro

Retragerea banilor de la 22Bet: metode și caracteristici

Вывод денег 22Бет
22Bet este una dintre puținele case de pariuri care poate oferi clienților săi o gamă largă de metode de plată. În articolul nostru despre cum să faci o depunere la 22Bet, am descris principalele opțiuni pentru a depune fonduri în contul tău de pariuri. De asemenea, am vorbit și despre alegerea mare de metode de plată, peste 70 pentru toate piețele. În ceea ce privește retragerea banilor de la 22Bet, numărul de servicii disponibile depășește 40. Cum se fac plățile și cum să primiți banii câștigați în contul personal vă vom spune într-un nou articol.

Metode de retragere de la 22Bet

După cum s-a menționat deja în introducere, jucătorii au la dispoziție peste 40 de modalități de retragere a banilor de la 22Bet. Acestea fiind spuse, casa de pariuri are un avantaj uriaș față de concurenții săi. Dacă un jucător a depus prin mai multe metode, cum ar fi cardul bancar și portofelul de criptomonede, atunci el poate retrage fonduri la detaliile oricăruia dintre aceste instrumente. Pe alte portaluri, banii pot fi retrași doar în contul din care au fost depuși. Mai multe detalii despre regulile de retragere de la 22Bet vor fi discutate în secțiunea următoare.

Metodele de retragere de la 22Bet sunt împărțite în mod convențional în:

 • Carduri bancare. Puteți face transferuri către Visa și MasterCard.
 • Portofele electronice. Site-ul acceptă Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet, etc.
 • Sisteme de plată. Transferurile pot fi efectuate prin Payeer și Neteller.
 • Transferuri bancare. Banii pot fi primiți prin detaliile contului bancar.
 • Criptomonede. Casa de pariuri suportă transferuri în criptomonede precum Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash, etc.

Puteți citi mai multe despre metodele de plată pe pagina „Retragerea fondurilor” din cabinetul personal. Trebuie remarcat faptul că numărul de metode și servicii de plată poate fi diferit în funcție de țara de reședință a jucătorului.

Procedura de retragere de la 22Bet

Casa de pariuri a luat foarte în serios problema financiară, dezvoltând reguli clare pentru retragerea banilor. Puteți citi regulile pe site-ul oficial al casei de pariuri, în secțiunea „Instrucțiuni”. Vă recomandăm să citiți informațiile pentru a afla care încălcări ale regulilor vor duce la probleme cu retragerea banilor de la 22bet și chiar la blocarea contului dumneavoastră. Din nefericire, nu este întotdeauna posibil să restabilești accesul la profilul 22Bet după încălcări.

Вывод средств 22Бет

Întregul proces de retragere a banilor de la 22Bet este destul de simplu. Acesta poate fi descris în următorii pași:

 1. Intră în cabinetul personal și mergi la pagina „Retragerea fondurilor”.
 2. Alegerea metodei de plată dintre cele disponibile pentru țara de reședință a pariorului.
 3. Completarea formularului: suma de retras și datele jucătorului.
 4. Confirmarea plății și furnizarea tuturor documentelor necesare.

Trebuie reținut că, pentru a transfera fonduri din contul de joc într-un cont personal, utilizatorul trebuie să fie verificat. Aceasta și alte caracteristici vor fi discutate în secțiunea următoare.

Caracteristicile retragerii de bani de la 22bet

Casa de pariuri 22Bet a făcut ca procedura de retragere a fondurilor din contul de joc în cel personal să fie cât mai simplă posibil. Anterior a descris procesul, care constă în patru puncte. Cu toate acestea, noii veniți ar trebui să acorde atenție următoarelor caracteristici, fără de care nu va fi posibilă retragerea de bani de la 22Bet:

 • Pentru a retrage fonduri, profilul trebuie să fie verificat. Pentru a trece de verificarea identității pe site-ul casei de pariuri, jucătorul trebuie să completeze fișa cu informații despre el însuși (în secțiunea „Date personale”). De asemenea, trebuie furnizată o copie scanată a documentului sau o fotografie cu pașaportul lângă față.
 • Banii depuși trebuie să participe la pariuri. Numai după 100% din cifra de afaceri pot fi retrași.
 • Contul trebuie să conțină suma de bani necesară pentru a plasa un pariu. Suma minimă de bani pentru a fi retrasă este de 1,5 dolari sau echivalentul acesteia.
 • Banii pot fi retrași de pe 22Bet doar în aceleași detalii de cont care au fost folosite pentru depunere (nu neapărat de data aceasta).
 • Dacă aveți bonusuri necâștigate, acestea vor fi pierdute.

Вывод денег с 22Бет

Jucătorii ar trebui să fie atenți și la aceste caracteristici ale transferurilor de bani de pe site-ul 22Bet:

 • Casa de pariuri nu percepe nicio taxă atunci când retrage bani în contul tău. Cu toate acestea, este posibil să fie percepută de către sistemele de plată care transferă fondurile. Taxele pot fi găsite pe site-ul web al serviciului selectat.
 • Retragerea se efectuează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Cererea de retragere se formează în cabinetul dvs. personal, în secțiunea „Retragere din cont”.
 • Pentru posesorii de smartphone-uri și tablete, transferurile electronice sunt disponibile prin intermediul aplicației mobile. Puteți găsi un scurt articol pe site-ul nostru despre aplicațiile Android și iOS.

De obicei, retragerea fondurilor se face fără probleme. În cazul în care există întârzieri în transferul de bani, ar trebui să contactați echipa de asistență tehnică a companiei de pariuri. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scrieți la live-chat sau să trimiteți un e-mail serviciului.

Știri relevante