Intro

serviciul de asistență 1xBet: canale pentru contactarea operatorului

Служба поддержки 1хБет
În cazul în care au întrebări, jucătorii pot contacta serviciul de asistență gratuit. Operatorii sunt disponibili 24 de ore pe zi și oferă ajutor jucătorilor prin mai multe canale. Modul în care funcționează suportul 1xBet și cum să profitați de ajutorul reprezentanților casei de pariuri este discutat în acest nou articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

contacte 1xBet: cum să contactați casa de pariuri

Jucătorii pot folosi diferite modalități de a contacta casa de pariuri: numărul de telefon direct (apelurile gratuite nu sunt disponibile în toate țările), e-mail, chat online și rețelele sociale. Puteți găsi cele mai recente detalii de contact pentru 1xBet în secțiunea de contact cu același nume. Puteți accesa pagina prin meniul de jos – secțiunea „Info”. Pe pagina de contact a 1xBet puteți găsi e-mailurile diferitelor departamente ale casei de pariuri. Dacă un jucător nu se poate decide unde să scrie, există o soluție universală – un formular de feedback. Este suficient să trimiteți o cerere în care să precizați problema și aceasta va fi transmisă specialistului potrivit. Cu toate acestea, înainte de a contacta reprezentanții de asistență, vă recomandăm să citiți secțiunea de reguli. Nu este o pagină clasică de întrebări frecvente, dar există o mulțime de informații utile despre modul în care funcționează 1xBet și serviciile oferite.

Cum să contactați suportul 1xBet: contacte disponibile

După cum sa menționat în secțiunea anterioară, biroul casei de pariuri 1xbet oferă ajutor jucătorilor prin diferite canale. Cu toate acestea, toate metodele de asistență pot fi împărțite în linii mari în comunicarea prin telefon și prin mesaje text. Deoarece linia telefonică gratuită nu este disponibilă în toate țările și asistența este disponibilă într-un număr limitat de limbi, acest tip de apel nu se va potrivi tuturor pariorilor. În acest caz, soluția universală este de a scrie la suportul 1xBet. Puteți cere ajutor în modul text prin intermediul:

 • Chat online. Situat în colțul din dreapta jos al paginii.
 • Email. Toate detaliile de contact pot fi găsite pe pagina noastră de contacte.
 • Formularul de contact. Se găsește pe pagina Contacte.
 • Profiluloficial de Facebook. Puteți găsi adresa casei de pariuri în rețeaua socială de pe portalul de jocuri de noroc.

Fiecare dintre modurile în care puteți scrie la suportul 1xBet este explicat mai detaliat în următoarele secțiuni Горячая линия 1xBet

suportul 1xBet

Chiar dacă noii utilizatori au adesea întrebări despre cum să utilizeze serviciile 1xBet, casa de pariuri nu a pregătit o bază de cunoștințe (așa-numitele FAQ) pentru jucători. Astfel, singura modalitate de a obține ajutor rapid este de a contacta suportul tehnic al 1xBet. Acesta este un lucru cu care pariorii nu vor avea o problemă. Biroul casei de pariuri oferă mai multe canale de comunicare. Utilizatorii pot scrie la chat, e-mail sau suna la numărul de telefon. Fiecare dintre canale are propriile particularități, despre care vom vorbi mai jos.

linia directă 1xbet

Există mai multe modalități de a intra în contact cu reprezentanții de asistență de la 1xBet prin telefon:

 • Jucătorul poate face clic pe pictograma telefonului din colțul din dreapta sus al paginii. După aceea, se va deschide un formular de feedback. Pariorul lasă numărul de telefon și solicită un apel din partea specialiștilor din oficiu.
 • Este posibil să se utilizeze numărul de telefon al liniei directe 1xBet, care este listat în subsol.
 • Jucătorul trebuie să meargă la secțiunea „Contacte” și să obțină numărul de telefon actual al serviciului de asistență 1xBet.

Vă rugăm să rețineți că nu toate țările au un număr direct de hotline 1xBet. Și acolo unde este disponibil, există un număr gratuit disponibil pentru apeluri. În caz contrar, jucătorii trebuie să apeleze numărul internațional la tarifele operatorului lor de telefonie mobilă.

numărul de telefon pentru asistență 1xBet

După cum sa menționat în secțiunea anterioară, casa de pariuri 1xBet oferă jucătorilor opțiunea de a contacta suportul prin telefon. Cu toate acestea, numerele de asistență telefonică gratuită ale 1xBet nu sunt disponibile în toate țările. Dacă nu există un număr de cod de țară în subsol sau în secțiunea de contact, sau 0800, atunci acest canal de comunicare cu casa de pariuri nu este disponibil. Dacă acesta este cazul, trebuie să utilizați metodele alternative descrise în articol. 1xBet номер в Казахстане Iată numerele de telefon de asistență pentru 1xBet în unele țări post-sovietice:

 • În Rusia, din păcate, numărul de telefon de asistență nu este disponibil. Acest lucru se datorează interzicerii activităților companiei în Federația Rusă.
 • În Ucraina, puteți contacta numărul de asistență telefonică 1xbet 0-800-801-345.
 • În Belarus, suportul nu este temporar disponibil din cauza unei probleme de licență.
 • În Kazahstan, puteți contacta reprezentanții casei de pariuri la numerele de telefon 8-727-356-08-75 sau 9009.

Numărul de telefon universal pentru contactarea 1xbet este +44-127-325-69-87. Cu toate acestea, nu este gratuit. Deci, vă recomandăm să alegeți o altă modalitate de a contacta suportul.

Chat live de la 1xBet

O modalitate destul de utilă de a intra în contact cu echipa de asistență de la 1xBet este prin chat live. Acesta este situat în colțul din dreapta jos al paginii. Operatorii de asistență pentru clienți sunt disponibili 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Datorită acestui lucru, jucătorii pot obține un răspuns calificat în orice moment convenabil. De asemenea, suportul este disponibil într-o duzină de limbi ale platformei, inclusiv în rusă. Este destul de convenabil pentru un număr mare de pariori din țările CSI. Онлайн чат 1xBet Timpul de răspuns al operatorului la chat-ul live al 1xBet depinde de sarcina canalului. Cu toate acestea, în medie, un reprezentant al companiei se conectează la chat în termen de 5 minute.

Email pentru contactarea 1xbet

Modul clasic de a contacta specialiștii de asistență 1xBet este de a scrie un e-mail. Mergând la secțiunea „Contacte”, jucătorii pot găsi adresa diferitelor divizii ale companiei. Apoi, merită să alegeți acel e-mail, unde vor putea rezolva întrebarea pariorului. Электронная почта 1xBet În cazul în care jucătorul nu știe la ce divizie se referă întrebarea, puteți scrie serviciului de asistență al 1xBet prin intermediul formularului de contact. Timpul de răspuns al operatorilor în acest canal este de până la 24 de ore. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați numărul de telefon 1xBet sau chat-ul online pentru o decizie rapidă.

Canalele oficiale de socializare ale 1xBet

Ca un canal alternativ pentru a contacta 1xBet, puteți utiliza profilurile de social media. Paginile casei de pariuri sunt disponibile pe Facebook și VK, ceea ce este destul de convenabil pentru jucători. Pariorii pot scrie la chat și pot obține un răspuns de la reprezentanții companiei. Официальные каналы 1хБет Această opțiune va fi utilă atunci când un jucător dorește să cunoască oglinda actuală a 1xBet pentru a accesa site-ul companiei.

profilul 1xbet Vkontakte

Utilizatorii rețelei sociale VK (fostul Vkontakte) pot găsi multe grupuri și pagini dedicate pariurilor sportive și casei de pariuri 1xbet. Acolo, pariorii experimentați împărtășesc informații utile, iar începătorii pot găsi analiști și le pot cere sfaturi (de obicei contra cost). De asemenea, în firele de discuție sunt disponibile previziuni, combinații de pariuri și alte subtilități necesare pentru pariuri de succes. Dacă jucătorii caută un grup sau o pagină Vkontakte oficială a 1xBet, am dori să îi dezamăgim. Casa de pariuri nu administrează o rețea socială pe VK. Prin urmare, toate grupurile și paginile sunt o comunitate de entuziaști și acei utilizatori care doresc să facă bani prin promovarea numelui unei mărci celebre. Astfel, ar trebui să fim atenți atunci când vine vorba de utilizarea rezumatelor analitice ale altor utilizatori, în special cele plătite. Cel mai bine este să faci tu însuți predicțiile, câștigând experiență din propriile greșeli. Iar pentru a le minimiza, consultați Școala noastră de pariuri. O puteți accesa din meniul de sus.

Știri relevante