Intro

software-ul 22Bet pentru PC: descărcare și utilizare

Программа для ПК 22Бет
În ciuda faptului că 22bet nu este de mult timp pe piața pariurilor sportive, nu rămâne în urma concurenților săi în ceea ce privește calitatea serviciilor. Casa de pariuri nu numai că oferă o selecție mare de pariuri sportive, promoții interesante și bonusuri pentru jucători, dar a pregătit și un site web util pentru pariuri. În plus, utilizatorii pot instala aplicația mobilă 22Bet, care este disponibilă pe dispozitivele Android și iOS. Cu toate acestea, jucătorii sunt interesați de disponibilitatea 22Bet pentru a paria de pe un PC. Acesta va fi discutat într-un nou articol.

Descărcați 22Bet pentru PC

Echipa de dezvoltare de la 22Bet a pregătit o platformă destul de la îndemână pentru a vă plasa pariurile și jocurile. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți utilizatori optează pentru utilizarea telefoanelor mobile, așa cum am scris în articolul menționat (în introducere). Jucătorii caută, de asemenea, modalități alternative de accesare a portalului în cazul în care site-ul 22Bet este blocat. În acest caz, este posibil să se folosească un program special pentru PC. De regulă, astfel de aplicații de la concurenți au propriul VPN pentru a ocoli toate blocajele și a plasa rapid pariurile.

Toate aplicațiile de pariuri disponibile de la 22Bet sunt disponibile la rubrica Mobile App. După cum vă puteți da seama deja din denumire, acestea sunt aplicații pentru smartphone-uri. Din păcate, nu există încă o aplicație 22bet separată pentru PC-uri. Cu toate acestea, dacă introduceți această interogare într-un motor de căutare, veți găsi probabil site-uri cu fișiere de instalare a presupusei aplicații oficiale pentru calculatoare. Nu credeți aceste informații. Casa de pariuri 22Bet nu oferă un program pentru pariuri de pe calculatoare. Va fi disponibil în viitor? De asemenea, nu se știe. Cu toate acestea, dacă ne uităm la dezvoltarea rapidă a serviciului, nu se poate exclude o astfel de posibilitate.

Программа ПК 22Бет

Instalarea software-ului 22Bet pentru calculatoare

În secțiunea anterioară am scris că casa de pariuri nu oferă în prezent un software de pariuri 22Bet pe care să îl puteți instala pe PC. Aici vorbim în mod specific despre un fișier separat care poate fi instalat cu ajutorul instrumentelor standard Windows sau MacOS. Dar utilizatorii întreprinzători au învățat cum să iasă din această situație și să plaseze pariuri de pe PC fără a vizita site-ul.

Pentru a instala software-ul 22Bet pe PC, puteți utiliza emulatorul Android. Jucătorul instalează software-ul pentru utilizarea aplicațiilor mobile pe calculator, instalează software-ul casei de pariuri și se bucură de pariuri. Dezavantajele acestei soluții sunt complicațiile suplimentare de a găsi un emulator convenabil și viteza aplicației pe PC. Principalul avantaj al aplicației 22Bet pentru pariuri pe calculator este că este posibil să se ocolească blocarea site-urilor web fără a utiliza servicii VPN.

Alternativ, puteți instala o versiune iOS a aplicației 22Bet. Dar trebuie să găsiți un emulator gratuit și rapid pentru software-ul pentru iPhone. Acest lucru este mai dificil de făcut decât pentru Android.

Мобильное приложение 22Бет

Plasarea pariurilor prin intermediul software-ului 22Bet

Odată ce un utilizator a instalat software-ul 22Bet pentru PC, poate începe să plaseze pariuri. Întregul proces nu va fi diferit de cel de utilizare a unei aplicații mobile. Singura diferență constă în necesitatea de a rula emulatorul și de a „implementa” aplicația pe computer. Toate celelalte operațiuni vor fi identice.

Pentru a plasa un pariu prin intermediul software-ului 22Bet, jucătorul trebuie să:

  1. Selectați evenimentul care vă interesează în secțiunea „Line” sau „Live”. Acestea pot fi, de asemenea, competiții de eSports, care pot fi găsite pe pagina „Cybersports”.
  2. Familiarizați-vă cu opțiunile, faceți clic pe cotele evenimentului respectiv (adăugați un pariu pe buletin).
  3. Pe pagina cu cuponul setați mărimea pariului și selectați tipul (dacă au fost adăugate mai multe opțiuni).
  4. Plasați un pariu făcând clic pe butonul corespunzător.

Jucătorul poate apoi să urmărească rezultatul pariului prin intermediul contului personal sau al paginii „Verificați cuponul”.

Știri relevante