Intro

soldul promoțional 1xBet: ce sunt punctele bonus?

Промо баланс 1хБет
Casa de pariuri 1xBet va fi pe placul utilizatorilor care caută o mulțime de promoții pentru pariuri și jocuri. În articolul despre tipurile de bonusuri de la 1xBet, doar ofertele populare de la birou au venit în minte. Dacă mergeți la secțiunea „Promo”, puteți găsi multe alte promoții interesante pentru utilizatori. Există, de asemenea, informații despre programul de bonusuri pe site. Cum funcționează și cum obțineți puncte promoționale? Acest lucru va fi discutat într-un nou articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Ce sunt punctele promoționale 1xbet?

Prima întrebare pe care utilizatorii 1xbet începători o pun este definiția „punctelor promoționale”. Și astfel, punctele 1xBet sunt puncte pe care utilizatorii le primesc pentru plasarea pariurilor și participarea la promoții. Acestea sunt creditate într-un cont special, așa-numitul sold promoțional 1xBet.

Un jucător poate folosi punctele promo pentru a primi recompense suplimentare de la casa de pariuri. Modul de obținere a punctelor 1xbet și modul de răscumpărare a acestora vor fi discutate în secțiunile următoare.

De ce am nevoie de puncte la 1xBet?

După definirea conceptului de puncte bonus, merită să subliniem rolul lor pentru jucători. Pentru a înțelege mai bine de ce sunt necesare punctele la 1xbet, le puteți compara cu cashback-ul de la bănci. Dacă primiți „plusuri” suplimentare sub formă de bonusuri sau bani reali pentru fiecare plată, cu siguranță nu merită. Este același lucru cu punctele promoționale. Prin pariuri sportive și jocuri de noroc, utilizatorii pot obține puncte suplimentare și le pot converti în freespins și freebies. Astfel, a avea un sold bonus la 1xbet este o opțiune destul de benefică pentru utilizatori.

Și ce vă oferă punctele de la 1xbet? De ce este, de asemenea, profitabil pentru birou să ofere recompense pentru pariuri și jocuri? Răspunsul se află în strategia de marketing a companiei. Datorită punctelor suplimentare, puteți atrage noi utilizatori mai activi și îi puteți păstra pe cei vechi, motivându-i să facă noi pariuri. În plus, casa de pariuri 1xbet crește rulajul de bani pe platformă, generând venituri suplimentare. Prin urmare, poate da în siguranță o parte din ea pentru „cashback-uri” pentru pariori.

Cum pot obține puncte pe 1xbet?

Pentru a începe să obțineți puncte pe 1xbet, un jucător trebuie să se asigure că funcția este activată. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la cabinetul dvs. și în „Setări cont” verificați dacă contul de bonus este activ pentru jucător. Aici, este, de asemenea, posibil să selectați unul dintre modurile în care pot fi câștigate puncte bonus: din pariurile plasate sau un procent din soldul contului. Fiecare dintre aceste opțiuni le va aduce utilizatorilor puncte suplimentare. Metodele de creditare au însă particularități, cu care vă recomandăm să vă familiarizați pe site-ul casei de pariuri.

După ce ați ales metoda de a câștiga puncte promoționale la 1xBet, ar trebui să vă familiarizați cu promoțiile disponibile în secțiunea „Promo”. De exemplu, în cadrul promoției „Lucky of the Day”, un jucător poate obține 500 de puncte promoționale de la 1xbet. Alte 50 de puncte, puteți obține prin participarea la loteria „Wheel of Fortune” sau „1xchest”. Prin urmare, ar trebui să verificați toate ofertele de la casa de pariuri pentru a obține bonusul maxim.

Витрина промокодов 1хБет

Punctele bonus de la 1xBet sunt acordate în funcție de:

  • Oferta promoțională selectată.
  • Din numărul de pariuri plasate pe zi / săptămână (în funcție de termenii și condițiile de promovare).
  • De la suma de bani cheltuită.
  • De mărimea cotelor.
  • Diferența dintre pariurile câștigătoare și cele pierdute.

Cum pot câștiga puncte la 1xBet?

Toți utilizatorii 1xBet, cu excepția cazului în care au optat să iasă din programul de bonus, primesc puncte speciale pentru activitatea lor pe site. Câștigarea punctelor 1xBet nu este dificilă. Pentru a câștiga puncte bonus, trebuie să:

  • Plasarea pariurilor sportive. Cu cât sumele pariate sunt mai mari, cu atât numărul de puncte este mai mare.
  • Reîncărcareacontului dvs. Casa de pariuri oferă recompense sub formă de puncte pentru depunerea de bani. Există, de asemenea, o schemă care vă motivează să depuneți sume mai mari.
  • Participați la promoții. Pagina „Promo” conține o listă de oferte promoționale, participarea la care vă va aduce puncte suplimentare.

Punctele pe care le câștigați sunt colectate într-un cont special și pot fi convertite în pariuri gratuite și rotiri gratuite. Cum să utilizați punctele bonus 1xbet despre care am scris într-un articol separat. Vă recomandăm să o citiți.

Cum pot folosi punctele bonus 1xBet?

Dacă un jucător a acumulat puncte promoționale într-un cont special, merită să le folosiți pe site-ul biroului. Jucătorii pot merge la showcasesecțiunea 1xbetpromo code și pot crea un cod promoțional pentru pariuri și jocuri. Există mai mult de 30 de oferte pe pagină, iar codul promoțional minim este în valoare de 50 de puncte sau mai mult.

După ce ați primit codul special, vă recomandăm să vă familiarizați cu detaliile privind modul de utilizare a acestuia. Freespins și gratuitățile trebuie aplicate în anumite condiții. Cu toate acestea, jucătorul nu trebuie să parieze câștigurile primite atunci când utilizează soldul bonusului 1xbet. Acesta este un mare avantaj al punctelor promoționale.

Cum pot răscumpăra punctele la 1xbet?

Pentru a aplica un cod promoțional primit după un schimb în „Promo Code Showcase”, trebuie să îl lipiți într-un câmp special în timpul plasării unui pariu / joc. Acesta se numește „Cod promoțional”. Vă recomandăm să lăsați câmpul cu suma de pariere în alb, astfel încât să nu se deducă bani din contul dvs. principal. După ce casa de pariuri 1xBet a acceptat pariul, jucătorul trebuie doar să aștepte calculul meciului sau informații despre rotire.

Проверить промокод 1хБет

Vă rugăm să rețineți că codurile promoționale au o durată de viață limitată. Prin urmare, utilizatorii trebuie să parieze puncte în pariuri sau jocuri înainte de a expira.

Mai multe întrebări despre „Soldul promoțional 1xBet”

❓ Ce pot face cu punctele mele 1xbet?

Utilizatorii pot răscumpăra punctele promoționale acumulate în contul lor special pentru codurile promoționale din secțiunea „Promo Code Showcase”. Pariurile gratuite și rotirile pe divertismentul popular de la 1xbet sunt colectate aici. Cu toate acestea, numărul de oferte este limitat (30+).

💵 Cum pot schimba punctele pentru bani la 1xBet?

Utilizatorii de 1xbet nu își pot schimba imediat punctele în bani. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să alegeți un cod promoțional pentru un freebet sau freespin. Apoi, utilizați-l în pariuri și jocuri în conformitate cu regulile sugerate. Și numai în cazul utilizării cu succes a codului promoțional (pariul a devenit un pariu câștigător), utilizatorul va primi banii în contul său principal.

📥 Cum să cheltuiți punctele 1xbet?

Pentru a cheltui punctele 1xbet acumulate, un jucător trebuie să meargă la secțiunea „Promo Code Showcase”. Aici, puteți schimba un minim de 50 de puncte promoționale pentru un pariu sau o rotire gratuită. Vă rugăm să rețineți că un utilizator poate cheltui doar punctele 1xbet pentru un singur cod promoțional pe zi.

✅ Cum pot retrage puncte de la 1xBet?

Puteți retrage puncte de la 1xBet numai prin crearea de coduri promoționale. Odată ce un jucător a ales o ofertă sportivă interesantă de sport sau un joc de noroc în vitrina de coduri promoționale, a generat un cod și a plasat un pariu, puteți vorbi despre retragerea punctelor. O astfel de tranzacție poate fi considerată reușită numai după ce câștigurile au fost primite (dacă pariul este jucat).

Știri relevante