Intro

Ștergerea unui cont 1xBet: opțiuni disponibile

Удаление аккаунта 1хБет
După ce au creat un cont și s-au familiarizat cu facilitățile casei de pariuri, unii jucători pot dori să își șteargă contul 1xBet. Această decizie apare adesea la utilizatorii care au pierdut o sumă considerabilă și doresc să oprească seria de pierderi. În orice caz, întrebarea „cum să ștergeți contul pe 1xbet?” rămâne relevantă. Îi vom răspunde în acest articol

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Modalități de a șterge contul 1xBet

„Înghețarea” profilului de jocuri de noroc al 1xbet

Dacă citiți cu atenție cabinetul personal al 1xbet, jucătorii pot observa că nu există un buton pentru a șterge contul. Conform termenilor biroului casei de pariuri, profilul jucătorului nu poate fi șters, ci doar „înghețat”. Dacă contactați suportul prin oricare dintre canalele descrise, pariorul va primi un singur răspuns: „Contul 1xbet nu poate fi șters. După 3 luni, fără transferuri, acesta este retrogradat la statutul „inactiv”. Cu toate acestea, datele utilizatorului nu sunt șterse din baza de date”. Prin urmare, jucătorii își pot restabili profilul, așa cum se discută mai jos. Astfel, avem o situație în care datele personale ale jucătorilor, precum și contul 1xbet, nu sunt șterse. În cazul în care utilizatorul nu este îngrijorat de datele din pașaportul casei de pariuri, este suficient să nu se conecteze la contul personal timp de 90 de zile (3 luni) și contul va fi „înghețat”. Vă rugăm să rețineți că profilul 1xBet nu va fi întotdeauna inactiv după expirarea șirului de mai sus. Pe forumurile de jocuri de noroc puteți găsi informații că conectarea la contul personal a fost efectuată și după 4 luni. Prin urmare, această metodă nu oferă o garanție de 100%.

Pentru a provoca blocarea contului 1xbet

Conform acelorași reguli ale casei de pariuri, profilul unui jucător poate fi șters pentru încălcarea condițiilor biroului. Dacă pariorul dorește să recurgă la o astfel de metodă radicală, atunci merită:

  • Pariuri pe meciuri trucate.
  • Utilizarea de scheme, de exemplu, plasarea de pariuri pe „furci”.
  • A fi participant la un meci și a influența rezultatul (se aplică antrenorilor și arbitrilor).
  • Să creați mai multe conturi pe site-ul casei de pariuri.

Înainte de a utiliza șmecheriile de mai sus, merită să retrageți toți banii din cont. În caz contrar, acestea vor fi blocate. De asemenea, trebuie să vă amintiți că blocarea contului 1xbet înseamnă că jucătorul nu va mai putea utiliza serviciile biroului. În plus, el poate fi pus pe lista neagră de către toate casele de pariuri. Acest lucru va pune un capăt gras activităților sale de pariuri Личный кабинет 1хбет

Motive pentru care nu se poate șterge un cont 1xBet

După ce jucătorii află că nu își pot șterge contul 1xbet, sunt indignați de acest lucru. Cu toate acestea, casa de pariuri are motive pentru care o astfel de regulă a fost explicată în condițiile de utilizare a biroului. În primul rând, mulți jucători nu se deranjează să creeze un cont nou folosind link-ul lor de recomandare. În același timp, cel vechi este șters. Acest lucru funcționa bine în trecut. Astăzi este motivul pentru a bloca contul la 1xbet. Odată blocat, toate încercările repetate de a crea un cont vor eșua. În al doilea rând, jucătorii sunt susceptibili la emoții. După cum am amintit deja în informațiile introductive, după o pierdere mare, pariorii nu se supără să-și șteargă contul. În acest fel, casa de pariuri îi asigură pe jucători împotriva luării unor decizii pripite. În al treilea rând, casele de pariuri sunt obligate să păstreze datele personale ale utilizatorilor pentru o anumită perioadă de timp pentru a preveni spălarea de bani și alte scheme frauduloase. Companiile de pariuri pot face schimb de informații despre cei care comit abuzuri și le pot bloca conturile (dacă datele sunt disponibile).

Refaceți contul 1xbet

În cazul în care un jucător nu și-a vizitat contul personal timp de mai mult de 90 de zile și acesta a fost „înghețat”, jucătorul îl poate reactiva cu ușurință. Pentru a vă restabili contul 1xBet, trebuie să contactați unul dintre canalele de asistență, de exemplu, chat sau e-mail security@1xbet-team.com. După ce răspundeți la câteva întrebări sau furnizați detalii suplimentare, contul pariorului va fi restaurat. Vă rugăm să rețineți că un cont 1xBet șters de către casa de pariuri nu poate fi restaurat.

Știri relevante