Intro

Tipuri de pariuri pe 1xBet și caracteristicile lor

Виды ставок 1хБет
Piața jocurilor de noroc este în plină expansiune la nivel mondial. Concurența dintre casele de pariuri și noile tehnologii care permit plasarea pariurilor de la distanță contribuie la dezvoltarea rapidă. Deci, nu este surprinzător faptul că 1xBet, care luptă pentru poziția de lider pe piață, încearcă să-și diversifice oferta. Acest lucru este valabil și pentru apariția unor noi tipuri de pariuri 1xBet. Ce tipuri de pariuri sunt disponibile pentru utilizatorii biroului și care sunt diferențele dintre ele? Să răspundem la întrebările din articol.

Logo 1xbet
100% bonus până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Tipuri de pariuri disponibile 1xBet

Pariorii începători sunt de obicei familiarizați cu pariurile simple (ordinari) și cu pariurile expres 1xBet (pariuri compuse). Cu toate acestea, casa de pariuri oferă multe alte tipuri de pariuri pentru jucători. În plus față de pariurile clasice (pariuri simple și pariuri combinate), utilizatorii pot plasa variații ale acestor pariuri pe site: realizarea de lanțuri, sisteme, pariuri de încredere etc.

Casa de pariuri lucrează în mod constant la extinderea ofertei sale. De exemplu, în 2019, anti-extras, lacuri și brevete au devenit disponibile pentru utilizatori. Prin urmare, vă recomandăm să vă familiarizați cu tipurile actuale de pariuri 1xBet descrise în reguli. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la pagina „Reguli” din secțiunea „Informații” (meniul se află în partea de jos a paginii). Punctul 4 se referă la tipurile de pariuri de pe site-ul casei de pariuri. La momentul scrierii acestui articol, existau 11.

Caracteristicile tipurilor de pariuri la 1xBet

După cum sa menționat mai sus, în plus față de pariurile simple și expres, pariorii pot profita de alte 9 tipuri de pariuri la 1xbet. În prezent, casa de pariuri oferă pariorilor următoarele tipuri de pariuri:

 • Pariurile simple (pariuri simple) sunt pariuri care conțin un singur rezultat pe un singur eveniment sportiv. În cazul în care utilizatorul câștigă, el primește câștigurile, care sunt egale cu suma pariului înmulțit cu cotele.
 • Pariurile expres (expres) sunt pariuri pe 2 sau mai multe rezultate independente* ale unor meciuri. Suma câștigurilor depinde de numărul de selecții (se pot aplica cote suplimentare) și de specificul calculării câștigului pentru pariu (nu se pot admite rezultate perdante în combinație). Câștigul unui Parlay se calculează prin înmulțirea mizei cu cotele rezultatelor.
 • Un sistem este o combinație de expresii de o anumită mărime și un număr preselectat de evenimente. Astfel, este posibilă includerea în sistem a pariurilor expres, care conțin doar evenimente premergătoare meciului. Numărul maxim de variante din sistem este de 184756, iar numărul de evenimente este de 20. Calcularea câștigurilor se face conform schemei descrise în regulament.
 • Un lanț este un set de ordonanțe pe evenimente independente*. Utilizatorul însuși stabilește ordinea pariurilor din combinație și suma pentru primul pariu (este suma inițială a lanțului). După ce evenimentul a fost jucat, se decide suma pentru următorul pariu din combinație. Dacă, după calcularea rezultatului, suma lanțului este egală cu zero, pariul este considerat pierdut.
 • Pariul de încredere – un pariu pe care utilizatorul îl plasează pentru fondurile furnizate de casa de pariuri ca avans. Suma pariului în avans este calculată de 1xBet pe baza pariurilor neîncasate ale pariorului. Pariurile de încredere sunt disponibile pentru utilizatorii obișnuiți care nu au încălcat regulile casei de pariuri. Nou-veniții ar trebui să-și construiască credibilitatea pe site pentru a profita de acest tip de pariuri.
 • Pariuri cu cod promoțional – un pariu pentru care pariorul nu plătește nimic. Casa de pariuri pune la dispoziția jucătorului un cod special, care îi permite să formeze un pariu simplu sau expres. Cu toate acestea, câștigurile nu vor fi creditate în contul principal, ci în contul bonus și trebuie să fie pariate. Condițiile de pariere depind de promoție.
 • Pariul amulti este un pariu care constă în pariuri simple și/sau expres. Utilizatorul poate folosi un lobby (un rezultat care va influența câștigarea întregului pariu). În acest caz, succesul întregului pariu multiplu depinde de condiția selectată. Dacă nu este selectat niciun lobby, combinația este calculată ca un sistem. Valoarea câștigurilor depinde de utilizarea lobby-ului.
 • Pariu condiționat – un pariu format din pariuri simple și multiple pe evenimente independente*. Ordinea selecțiilor într-un pariu condiționat este la latitudinea utilizatorului. Câștigul este calculat, de asemenea, în ordinea selectată de către parior.
 • Un Anti-Match este o combinație de mai mult de 2 rezultate. După cum puteți înțelege din denumire, pariul se va juca dacă toate meciurile sunt pierdute. Șansele de câștig la Anti-Match sunt socotite prin probabilitatea opusă față de Parlay. Pagina de reguli are mai multe opțiuni pentru calcule detaliate.
 • Lucky – un pariu care implică între 2 și 8 pariuri simple sau expres. Acestea pot fi combinate în mod elastic pentru a obține un câștig frumușel. Mărimea câștigurilor depinde de tipurile de pariuri, de numărul de selecții din expres și de cote.
 • Un Parlay este o combinație de 3 până la 8 selecții cu numere diferite de rezultate. Schema de calcul a câștigurilor poate fi găsită pe pagina cu regulile 1xBet.

*Rezultatul unui pariu nu afectează celălalt.

Доверительная ставка 1хБет

Caracteristicile tipurilor de pariuri 1xBet

După ce ați citit scurtele descrieri ale tipurilor de pariuri de la 1xBet, se poate părea că acestea sunt similare. Într-adevăr, diferențele dintre pariurile simple și expres sunt ușor de văzut. Cu toate acestea, care este diferența dintre un sistem și un parlay? Pentru a evidenția caracteristicile fiecărui tip de pariu, am pregătit un tabel:

Tipul de pariu la 1xBet Caracteristica caracteristică
Simplu Eveniment unic, decontare exactă
Pariu expres Un pariu format din mai mult de 2 selecții. Pierderea unui eveniment duce la pierderea Parlay-ului.
Sistem O combinație de selecții Parlay. Câștigurile sunt numărate individual pentru fiecare pariu și apoi adunate. Unele dintre selecțiile Parlay pot fi pierdute.
Lanț O combinație de mai multe evenimente. Dacă prima selecție este pierdută sau dacă întreaga sumă este pierdută într-un lanț, pariul este pierdut.
Confidenza Primirea unui avans de pariuri de la casa de pariuri.
Promocod de pariuri Un pariu gratuit. Câștigurile trebuie să fie câștigate înapoi.
Pariu multiplu Pariuri pe 3 evenimente. Câștigurile sunt calculate în același mod ca în sistem.
Pariul condiționat Următoarea miză din combinație nu poate fi mai mare decât cea din combinația anterioară.
Antiexpress Evenimentele din buletin trebuie să fie pierdute.
Norocos Dacă cel puțin o selecție are succes, pariul este câștigător.
Brevet Cel puțin 2 evenimente din combinație trebuie să fie jucate.

Varietatea pariurilor de pe site-ul 1xBet permite pariorilor să formeze cea mai bună combinație de pariuri pentru a obține câștiguri maxime. Cu toate acestea, începătorii ar trebui să țină cont de faptul că, pentru a avea succes, este important să înțeleagă termenii fiecărui tip de pariu. Puteți găsi informații complete pe portalul casei de pariuri, în secțiunea „Reguli”.

Știri relevante