Intro

Vânzarea unui cont 1xBet: caracteristici ale pieței negre

Продажа аккаунта 1хБет
Nu numai că există o piață activă de jocuri de noroc pe internet, dar și o piață neagră de profiluri pentru diverse case de pariuri. 1xbet nu face excepție. După câteva minute de căutare pentru „vindeți contul 1xBet” sau „cumpărați contul 1xBet”, puteți găsi zeci de site-uri și forumuri cu informații despre acest tip de oferte. De ce unii pariori oferă în mod activ să cumpere un profil de pariuri și alții să vândă? Acest lucru va fi discutat în articol.

Logo 1xbet
bonus de 100% până la 100 EUR

Înregistrare 1xBetÎnregistrare 1xBet

Cea mai bună casă de pariuri alternativă dacă 1xbet nu operează în țara ta:

Logo 22bet

100% bonus până la 122 EUR

Cumpărarea unui cont 1xBet

Mulți utilizatori 1xbet încearcă să depășească casa de pariuri. În acest scop, se încearcă să joace forfeit, să creeze mai multe profiluri pentru a obține bonusuri de recomandare, să utilizeze diferite programe pentru a plasa automat zeci de pariuri etc. Acest tip de activitate, ca să spunem așa, nu este bine primit de către birou. Prin urmare, profilul de jocuri de noroc poate fi blocat și șters. Desigur, dacă scopul pariorului este de a fi șters din 1xBet, atunci va avea succes în sarcina sa. Cu toate acestea, pentru un jucător care dorește să înșele casa de pariuri, rezultatul va fi dezastruos. Dacă un parior își șterge contul 1xBet, nu va putea să se reînregistreze folosind detaliile pașaportului său. Aceasta este o mare problemă pentru pariori, așa cum am scris în articolul despre conectarea la cabinetul personal al 1xbet. Prin urmare, utilizatorii care se confruntă cu o astfel de problemă caută modalități de a o rezolva. Aceasta poate fi înregistrarea pe site-ul biroului unei alte case de pariuri (dacă jucătorul nu se află pe lista neagră a tuturor companiilor) sau utilizarea unui cont sub numele altcuiva. În acest din urmă caz, pariorul va recurge la cumpărarea conturilor 1xBet.

Cumpărarea unui cont 1xbet: argumente pro și contra

Dacă un jucător se confruntă cu alegerea de a cumpăra un nou cont 1xbet sau nu, merită să evalueze avantajele și dezavantajele. Unul dintre principalele avantaje este că puteți utiliza serviciile casei de pariuri dacă contul personal este blocat. Al doilea avantaj este utilizarea datelor personale ale altor persoane pentru jucătorii care doresc să rămână anonimi. Cu toate acestea, cumpărarea unui cont 1xBet are câteva dezavantaje serioase. În primul rând, un profil verificat nu este ieftin (prețul depinde de țară și de tipul de cont). În al doilea rând, un jucător neexperimentat ar putea cădea în mâini greșite și să obțină un profil neverificat. În al treilea rând, casa de pariuri are propriul algoritm de urmărire și blocare a profilurilor achiziționate. Prin urmare, există întotdeauna riscul de a pierde accesul la un cont cu o sumă neplătită în cont. Купить аккаунт 1xBet Merită acest risc? Puteți citi o mulțime de argumente pro și contra acestei abordări pe site-uri web. Cu toate acestea, prezența unui număr mare de profiluri 1xbet pe piață pentru cumpărare și tranzacționare indică dezvoltarea pieței și necesitatea unui astfel de serviciu.

Închirierea și vânzarea contului 1xbet

Piața de conturi pentru 1xbet este plină de oferte de vânzare și închiriere de conturi. Unii jucători nu doresc să își șteargă profilul, dar, de asemenea, nu intenționează să continue să parieze. De aceea, sunt interesați să obțină niște bani pentru vânzarea sau închirierea unui cont 1xBet. Alți jucători creează conturi pentru a face bani și, după câteva depozite / retrageri, își oferă profilul clienților. Prin urmare, pariorii vor putea găsi profiluri interesante pentru a plasa pariuri pe 1xBet sub un nume diferit.

Știri relevante